fel fel

  2010-05-31 / 19:00:49 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
det blev lite fel så jag fortsätter i ett nytt inlägg. Anton var lika charmig trots snor o feber. Vi åt glasstårta o drack festis. Sen fick jag hjälp att möbljera lite tyngre saker. Sen åkte dom vidare byn för att fira morsdag. Jag fortsatte med möbleringen. Skit vilken pärs. Det värsta var att få in akvariet som var typ bredare än mig, hihi. Om bredbandet funkar ikväll så kommer för o efter bilder. Nej nu börjas fotbollen

fotboll

  2010-05-31 / 18:51:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
snart är det fot boll i markim. Det är derby,dom spelar mot frösunda. Heja markim. I går kunde jag inte blogga,hade dålig mottagning för bredbandet. I går hade jag besök av Maria med alla barnen. Jeppe fastnade vid våran damm,där finns det salamandrar o annat smått o gott. Matilda var "pendlade" mellan oss Jeppe. Och Anton var lite febrig o snorig men lika char

bakfull

  2010-05-30 / 10:31:10 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Herregud vad jag är bakis:)!! Fan, jag brukar ju inte dricka men nu så gjorde jag det, jag har massor att göra idag i huset. Hur ska jag orka det? På vägen dit ska jag handla med mig glass och nåt mera, Maria kommer nog och fikar om inte Anton är för dålig.
Jag måste lägga mig ner en stund.



See you♥♥!


lördag morgon

  2010-05-30 / 03:24:05 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Herre gud!! Nu är jag hemma och klockan är 02.53, shit,jag kan tala om att jaginte är nykter, så är det stavfel så vet ni varför.
Min gulliga Maria, du får nypa mina kinder, typ idag, om några timmar...hihihi

Jag åkte till hornstull där jag hamnade på seven eleven med en latte o kanelbulle för alla var sena......en mamma kom ungefär 20 minuter senare, vi stod utanför och pratade, vi pratade om hur det går för våra söner, tyvärr kommer jag inte dela det mer för att vi har varit med i inlåst, jag kan dela med mig av mitt men inte deras.
Det slutade med att vi hamna på returang strand på hornstull gatan 4, eller nåt. Vi hittade dit till slut,suck.....det märks att man bor på landet...hihihi.
Det är så härligt att träffa dom andra mammorna, vi ventilelar och pratar om våra söner, hur det gått osv. Jag tänker tyvärr inte dela det med er andra, det jag kan dela med er är om min son men inte just nu.
När vi ätit färdigt åker en hem och vi andra åker till medis där vi hamna på snaps, jag har aldrig varit där men det var helt ok.

Jag blir lite förundrad. Först så satt vi ute tills det blev för kallt, vi gick in och hittade ett bord som vi delade med 5 andra killar i typ våran ålder, dom var trevliga.
Senare så öppnade snaps nedervåningen där dansen var. Vi kommer ner dit och poänggång så blir vi nästan på håppade av chillenare/italienare. En kille börjar dansa bakom mig för att jag rör på rumpan, hålla!!!!! Ok jag dansar en dans med honom och bara för att jag dansar en dans så tror han att det är ok att dansa fler.........men jag tillåter inte det. Det var lite så hela kvällen.

Vi d ett tiden så tycker vi att nu är det dags att åka hem så vi tar tunnelbanan mot hässelby och en tar tunnelbanan åt andar hållet. Jag hoppar av i slussen för att byta tunnelbana mot mörby, tyvärr är det 10 min väntetid. En killw bredvid mig nickar till hela tiden, antagligen är han full eller väldigt trött, jag kan erkänna att jag är bådeock. När jag kliver på tbanan så lägger jag märke olika personer som irreterar mig. En kille står och pratar i mobilen och tuggar föbrilt tuggummi, det låter som om han kommer från östermalm, han vill inte riktig avsluta kvällen än vad ´jag förstår av samtalet. En annan kille ha sina kompisar men på tbanan men mår nog inte så bra. Ett tag tycker jag det låter som om hans kompisar ropar på honom att han ska gå av, jag puttar honom och han säger bergshamra, ok tycker jag för den skulle komma efter......
När jag äntligen kommer till danderyd för att ta nattbussen så börjar folk att spring, jag känner att nej jag tänker inte spring, det går flera bussar men det visar sig att bussen går på engång.....jag hinner.

Det jag kan undra över är att vad är det folk ute????? Mode? Frisyr? Beteende m.m ?...........................
När jag kommer på bussen är det ändå ganska mycket folk, sätter min ensam, skönast......En del folk är fulla och en del folk gör quizlekar!!!!! Men hallå!!!! Quiz, mitt i natten, ojojojoojojojojojjjooj.
Det var vid två tillfällen som en kille gick av bussen ensam, undra vad dom två tänkte med tanke på vad som kan hända i dagens läge. Jag tror själv att dom var rädda.

Jag kan tala om att det är första gången på länge jag inte är rädd för att gå hem själv från bussen,typiskt så ladda mobilen av helt påvägen hem också.


Nu är jag hemma och klockan börjar bli skitmycket.....................ojoj klockan är tjugo över tre....
Jag sommarflyttar till huset om några timmar, ajabaja.
Sov gott.


See you♥♥!!
 


lördag

  2010-05-29 / 14:10:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Det bubblar i magen, hihi.....inte gasbubblor utan nåt annat...huset huset, here i come soon;)
Det ska bli skönt med lugn och ro, då kanske magkatarret försvinner. Jag ska försöka att lägga fokus på träning och att lägga om kosten :), jag tror det kommer gå ganska bra.
Nu måste jag gå och duscha sen bär det i väg till hornstull för att träffa mammorna, det ska bli kul.


See you♥♥!!

"Lycka är när vågorna sköljer in över
stranden utan att förstöra mitt sandslott"

Alexandra Well, 10 år


"Det är de små vardagliga framgångarna
som skänker lycka här i livet!"

Pam Brown, f. 1928

Puss o kram♥!


typiskt..

  2010-05-29 / 11:58:44 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Vilken otur!! Jag som skulle på picknick i tantolunden med mammorna, men det bidde inte så. Det blir där fast på resturang istället:) , det duger det med, bara vi alla träffas, det var så längesedan. Jag träffa dom i oktober senast tror jag.
Nu har jag packat ner mina kläder, så jag hoppas att det bär i väg till huset i morgon. Maria kommer på besök och jag har massor att göra där, det ser hemskt ut just nu. Frågan är om jag ska åka till min mamma på måndag istället för i morgon, hon fyller år på måndag, jag få se vad som händer.
Ohhh, jag är så glad i kroppen när jag tänker på att jag ska möblera o dyl i huset i morgon, jippi. Jag hoppas o hoppas att mannen hjälper mig att köra upp grejerna. På måndag blir det inget tåg, bra bra för jag behöver röra på mig, antingen blir det cykeln eller så blir det promenad till jobbet, cykla tar 15 min, gå tar 45 min, så vi får se,det beror på om jag få med mig cykeln i morgon eller inte.
Nej nu ska jag göra lite nytta, plocka ur diskmaskinen och sen kolla tv,hihi.

See you♥♥!


singstar

  2010-05-29 / 01:35:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

vi avslutade kvällen med singstar:)




detta stod på tavlan i onsdags ;)

Tack H.....


En kollega och jag tog kort samtidigt, hihi


Nej nu får det räcka. Klockan är 01.30, time att sussa sängen. God natt. Hoppas det blir fint väder idag, hihi


See you♥♥!!


dans..

  2010-05-29 / 01:31:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

dans....


Heja heja:)


fika...

  2010-05-29 / 01:27:53 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Dags för fikat... det var ruggigt gott, hihi





See you♥♥!


"boklotteri"

  2010-05-29 / 01:24:25 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Time för "boklotteriet"



Kollegan håller i lotteriet.
Efter det var det prislotteri. Jag vann inte på nåt av dom:(



See you♥♥!


detaljer..

  2010-05-29 / 01:19:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER











See you♥♥!


fest fest

  2010-05-29 / 01:13:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I kväll var det personalfest, det var indiskt tema. Vi har haft jätteskoj. På sluttampen blev det singstar, kul kul.
Nu kommer lite bilder, tagna med nya kameran som jag ännu inte förstår mig på:)

Indien!!! Min kära kollega...

Hon är SÅ fin!

Jag.


Jag älskar närbild,hihihi :-)

Marjo.

MATEN !!!!!!










Bål med tranbärsjuice och schweppes, så gott!!



See you♥♥!


Vännen

  2010-05-28 / 17:57:23 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Hej! Emelie. Kul att du  är på benen igen!!! :-D
Hoppas smärtan blir bättre snart. Kram på dig:)

fredag..

  2010-05-28 / 17:55:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Äntligen fredag. Har stått och gjort mat till jobbet, ska på personalfest. Har skalat steklök så jag är röd om fingrarna, löken var skitdålig så hoppas det räcker det lilla som var bra.
Ska strax gå och duscha och klä mig så indiskt som det går. Det kanske kommer bilder från festen.

Vi har jobbat på Täby park hotell idag, vi har haft utväderingsdag, den var bra. Fick väldigt ont i huvudet på slutet, voltaren hjälpte tyvärr inte så det fick bli en citodon när jag kom hem.

Det jag vet om i kväll är att det blir singstar för det ska jag ha med mig:)
Jag kommer har skojigt fast jag är nykter:)

I morgon blir det picknick med mammorna i tantolunden, det ska bli trevligt, hoppas det blir fint väder:)
Nu måste jag gå vidare........
Ha en bra fredagskväll. Puss.

See you♥♥!


torsdag

  2010-05-27 / 20:52:08 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Nu måste jag kolla in min kamera, fattar ingenting. Jag ska även lyssna på semi 2, håll tummarna för Anna.

See you♥♥!

trött trött

  2010-05-26 / 21:46:25 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Herre gud vad trött jag är, jag fattar inte, är det nåt fel på mig eller:(
Jag äter andra omgången tabletter för magkatarr, min mage är helt kass, det är så stor och uppblåst, alla år av oro kommer nu, det måste vara så, jag har aldrig haft problem förut när jag stått mitt i skiten.
Kanske måste besöka käre doktorn igen:) Ska pröva under sommarn att lägga om kosten, måste.

Kan tala om att röntgen inte visade nåt så det var bara en stukning i fingret. Funderar på att ha det tejpat på jobbet ett tag för sidled gör ont.


Nej nu måste jag lägga mig.Sov gott:)


See you♥♥!


födelsedag

  2010-05-26 / 20:11:44 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Idag är det min födelsedag. Det har varit en bra dag, jag grattad på jobbet,jag fick en bukett blommor, dom är jättefina. Tack Hille för att du valde just dom.


Vi hade 7 barn idag så det var ganska lugnt:) Vi var ute en liten stund för att sen gå in och gå på månadsfest, då sjunger vi och firar dom barnen som fyllt år under månadens gång, vi avslutar med en glass, mumsigt!
Jag har även fått många gratulationer via sms och samtal, tack tack!!

När jag kom hem så var jag tvungen att tvätta lite så man har nåt att ta på sig både på fredag(personalfest) och ev utgång med inlåstmammorna, det ska bli trevligt:)
Av mannen fick jag en KAMERA, jippi!! 12 megapixlar, Nikon. Jag är så nöjd.

Nu är det arga snickarn, skäms på denna hyresvärd, aja baja!!!
Sen ska jag läsa bruksanvisningen på kameran;)


Vi syns kanske senare:)

See you♥♥!


semi

  2010-05-25 / 22:39:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Har tittat på semi inför eurovision songcontest, hm, vad ska man säga. Inga hitar här inte. jag hoppas verkligen att Anna lyckas till the big contest. På torsdag är semi 2, håller tummarna för Anna då:). En låt fastnade jag för och det är Iceland, dansvänlig sådan.

Vilken tuff kväll jag haft, har tagit på mig att göra tipspromenadfrågor om indien och bollywood, vi har det temat på personalfesten på fredag.Jag har googlat som attan, det är inte alltid lätt att hitta nåt bra på google, jag tycker det är krångligt i bland. Hoppas kollegan tycker frågorna är bra. Nu ska jag skriva rent dom och sen göra exentrisk träning med knät sen nanna kudden.


Emelie- Hoppas du inte har för ont i natt, smärtan har en förmåga att koma lite sent efter. Kram:)


hemma

  2010-05-25 / 18:00:47 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Hemma i sköna soffan, jag är solo hemma,skönt:)
Det har varit en ganska lugn dag, jag gick till doktorn vid 10 tiden för att kolla upp mitt onda finger, Hon tyckte jag skulle röntga fingret för det kan ha blivit en spricka men jag brukar ha tur så det är nog bara att tejpa några veckor. Tejpar jag inte så känns det som om fingret "fladdrar". Va och röntgade fingret efter jobbet så jag får svar i morgon av läkaren. Nu ska jag äta lite mat och titta på inspelade top model 13.



See you♥♥!


träning

  2010-05-24 / 21:51:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu måste jag göra excentrisk träning med mitt friska knä och i morgon måste jag göra styrketräning med det opererade knät.


See you♥♥!!


MANNEN!!

  2010-05-24 / 21:22:39 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I dag har varit en lugn dag, 5 barn. Vi var ute hela förmiddagen, sen lunch, stuvade makaroner och köttbullar.
Sen nanna vagnen,mysigt!!
En timmes planeringstid, hann att skriva några samtalsunderlag inför föräldrarsamtal. Vi måste börja att planera samtalen nu.
Vid 16 tiden slutade jag, Gick och handlade middag till födelsedags mannen, han blir .. år idag,hihi
Det blev kasser med massa ost på i ugn och rotfrukter men klyftpotatis, tyvärr inte färska utan på fryspåse, det var gott, det blev även beasås med basilika, mums.
Sen kom lite folk, då blev det kaffe, tårta och bullar, det var också  mumsigt:)

Nu har bröderna en väldigt het disskution om hockey, vet ej varför men men, jag e inte bitter ;-D
Att dom orkar och ingen av dom spelar hockey. Det är alltid lättare att stå vid sidan om och kritisera. Ja ja, nog om det. Snart är denna kväll över.
Och i morgon håller jag tummarna för Emelie, lycke till gumman. Kram:)


See you♥♥!!


kväller

  2010-05-23 / 22:17:32 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu är det dags att nanna kudden, hoppas jag kan sova för jag har varit så klantig och druckit cocacola, smart ass.
I morogn fyller mannen år så jag måste se om jag hittar någon present. Vet ej vad jag ska köpa. Jag hittar nog på nåt.
Sov gott, syns i morgon:)

Emelie, om du läser detta så håller jag tummarna den 25:e. Hör av dig på bloggen så jag vet hur det gått. Kram på dig.



See you♥♥!


vedboden

  2010-05-23 / 19:08:48 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Vi åkte upp till huset för att vi skulle riva vedboden. Det ska byggas ny där. Vi började med att tömma på ved först, sen skulle tunga och då menar jag tunga plåttaket ner, det var riktigt tufft. När väl taket var nere så gjorde jag tyvärr illa mig på utsidan av opererade knät. Jag är lite öm men shit happens. Nu är det gjort iallafall. Snart kan jag njuta av att få vara där flera dygn i veckan, jag ska möblera om och fixa och dona, se om jag hittar grejer på loppisen i täby. Jag behöver lite smått o gott.
I morgon måste jag hitta på nåt till mannen, han fyller år. Hurra hurra hurra hurra!!
Nu ska jag kolla lite saker på blocket. Kanske kommer tillbaka senare.


See you♥♥!


Middag på Marholmen

  2010-05-23 / 14:23:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Sen var det middag med underhållning, första underhållningen var så kass.

Förrätten, mums, lax.

Middagen- Potatisgratäng med hjortstek, sallad och en jättegod sås.
Tyvärr missade jag efterrätten, jag vill inte ha någon så jag glömde ta kort. Mannen tyckte den var god iallafall.

Dessa två herrar var så jäkla dåliga, har nog inte sett nån värre underhållning. Högljudda och ja, kass...

Mannen, mm, kom och ta mig.....hihi

Jag fastnade på bild också. SMILE :)

Kristallkrona i taket i partytältet.

Bästa underhållningen. Stephen Simmonds, så bra.



Mycket folk var det, mera på andra sidan. Kommunal hade sålt 3000 biljetter. Biljetten kostade bara 100 kronor och kvällen var så jävla bra. Bra jobbat facket.
Det fanns:
Ponnyridning/åsna
ansiktsmålning
mora träsk
coverband
cirkus lärande
minigolf
roddbåt
fiske
glass
m.m
Dagen var perfekt helt enkelt.
Det var en dag hela familjen.

Skickade denna bild till sonen för att visa vad han gick miste om, hihi. Han blev lite avis, hihi

Kvällen avslutades med denna dj, har aldrig och då menar jag aldrig träffat en så tråkig dj, musiken var det inget fel på men han var inte med oss för femöre, stog bara och spelade, skit tråkig.

Men denna dag var great!!!!!!!!!!!!!!!
Tack för en härlig lördag alla ni som delade den med mig. Puss o kram

See you♥♥!


Vinster

  2010-05-23 / 14:06:03 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Vi gick tipspromenad och mannen och Anza vann.

Anza vann en "kärring"vagn.

Mannen vann en kryssning från kapellskär
GRATTIS BÅDA TVÅ.


See you♥♥!


Mera Marholmen

  2010-05-23 / 14:03:14 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Inför middagen..

Ett av dom husen som man kan hyra. Dom flesta stugorna låg väldigt fint.

Fick ej med hela huset, det var fint.

Det fanns ponnyridning och även en lite åsna, det var gullig.

Fiint.

Världens första miljöambulans.

vackert.

See you♥♥!


MORA TRÄSK!!

  2010-05-23 / 13:51:50 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Mora träsk var där och sjöng och vi kunde inte hålla oss borta, hihihi
Vi hade så jäkla kul.

Köpte en souviner(vet ej hur det stavas), jag glömde keps hemma.

MORA TRÄSK, "några" år äldre, hihi


Huvud, axlar , knä och tå....



Min man håller i kameran, hm...hihi


kinden klappen får....

Lilla Olle.........



Mannen satt och tittade på, skyllde på att han inte ville bli svettig, hihi


See you♥♥!


Marholmen

  2010-05-23 / 13:35:23 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Inte så bra kort men här inne fick vi en jättefin ryggsäck


Vatten vatten bara vanligt vatten.........

Vi har precis ätit färdigt lunchen i det gröna, hihi. Vi sitter mitt i en rondell.

Jag tog kort på trädet.

Vi hann aldrig åka detta tåg som gick runt Marholmen. Tåget påminnde så mycket om skansen tåget som man åkte när man var liten. Det plingade likadant.


See you♥♥!


söndag

  2010-05-23 / 13:21:07 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Så var det söndag igen, helgen går alldeles för fort. Vi hade en underbar dag i går på marholmen. Vädret var toppen och jag brände mig rejält, hihi. Första solbrännan i slutet på maj, det är inte illa.
Vi började med att få lunch när vi kom dit, lunchen var så där, det blev kallt ris med kyckling och ett bröd utan smör, men men, det gick att äta, middagen var däremot toppen. Det var en toppen dag helt enkelt.
Nu kommer det lite bilder.



Vi sitter i bussen på till Marholmen.


Marholmen

  2010-05-21 / 21:17:45 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I morgon bär det i väg till marholmen för att fira kommunal 100 år. Vi åker strax efter 9 i morgonbitti och åker hem vid 23.30. Det kommer bli en låååååååång lååååång dag, hoppas det blir fint väder. Det blir underhållning hela dagen. Det blir kult.....MORA TRÄSK kommer, jippi !!!!! Jag gillar mora träsk, jag ska gå på TIGERJAKT!!!!
Vi åker flera från jobbet och mannen ska med. Jag hoppas verkligen att det blir en jättetoppen dag. Ska försöka ta bilder under dagen. Bilderna kommer nog upp dagen efter.
På söndag så ska jag och mannen upp till huset och riva vedboden. Jag ska även ta med lite flera grejer eftersom jag ska bo där nu under sommaren. Jag längtar så......jag ska även plantera fina blommor. Jag har önskat mig presentcheckar på plantagen så jag kan köpa mina efterlängtade blommor.
Det kommer lite repeterade foton, mina underbara blommor.



 


statistik

  2010-05-21 / 20:50:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Nu är det på väg nedåt, hihi, men jag är inte bitter men det är kul när toppen går uppåt.

See you♥♥!


fredag

  2010-05-21 / 20:25:17 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Sorry för igår, orkade inte skriva. Jag låg utslagen i soffan, jag var helt slut igår. Jag gick och la mig vid kvart över 22. I går var jag på danderyd för att göra styrketest med biodexen, styrkan såg inte så bra ut. Jag har långt kvar. Måste börja träna ordentligt. Jag ska göra excentrisk träning, jag tror det hette så men det är bara med "friska" knät, det är där jag har en inflammation, så det är bara att stå på böckerna, börjar nästa vecka med det. Jag ska bara köra uppvärmning med cykel och sen köra styrka med höger ben bara. Så måndag körs det hårt.

Det kommer bli ruffa 12 veckor, jag får inte löpa, suck, och jag som ska springa vårruset, eller hur, det blir power walk. Första gången jag inte springer vårruset. Jag får väl vara glad att jag kan vara med.


See you♥♥!  


sommar

  2010-05-21 / 18:43:55 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu verkar det som om sommaren är här.




See you♥♥!


natt

  2010-05-19 / 23:19:08 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
God natt och sov gott alla underbara människor :)
En ny dag i morgon ;)

See you♥♥!

goa

  2010-05-19 / 21:38:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I kväll har det varit en bra kväll för mannen och mig, tycker jag.
Jag blev kallad ord som jag inte blivit kallad på jätteläääänge, vill ej säga ordet men det är mycket positivt, kanske för att jag kallad honom först. I kväll så frågade han mig också om vi skulle åka upp till huset på söndag och jobba tillsammans, yes! Något kanske gick in i skallen på honom och jag ska försöka att planera hur jag vill att tomten ska se ut, ska börja med det i huset där jag ser hur det ser ut. Sen kommer denna jobbiga fråga som måste ställas, jag har nu lovat min vän det, för tar det för lång tid så blir det bara knas och det blir en jobbig situation. Jag måste måste måste................
Jag måste också försöka slå bort denna irritation som jag har mot honom eller försöka ta reda på varför jag är så irriterad. Det kommer lösa sig på ett eller annat sett.

See you♥♥


hur

  2010-05-19 / 18:56:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Hur ska man resumera denna dag......jo det har varit bra, fast det har varit så jäkla kvaft, jag har svettats som en gris,hihihi...vet ej om grisar svettas, hihi.
Vi var inne på förmiddagen och gjorde tryck på barnens t-shirtar som vi ska ha på vernissagen. Dom kommer bli så fina. På eftermiddagen gick vi till affären med dom barnen som var kvar, dom fick en varsin kundvagn att dra och dom skötte sig exemplarisk, dom är så duktiga fast dom är små.....jag är så stolt att just jag är deras fröken.

Jag slutade 16 i dag, gick och handlade lite, jag har även försökt att få tag i mannen, vet ej vad han är och mobilen verkar avstängd, bli lite orolig att det hänt nåt. Jag har tänkt och tänkt på vad han sagt, han har säker sagt vad skulle göra idag och jag har glömt bort det, hm......jag är lite glömsk. Hoppas han kommer hem snart. Jag ska lägga mig i soffan och softa lite, har lite träningsvärk efter träningen igår. I morgon ska jag till danderyd och göra styrketest i biodexen, jag har typ noll styrka i benen, hihi.
Jag får träna på fredag, på lördag ska vi till marholmen och firar fackets 100 år, det ska kul. Vi blir ganska många från jobbet. Mannen får umgås med tantaloner hela dagen och kvällen, hihi ;) , vi hoppas på fintväder.
Nu räcker det för tillfället.

See you♥♥!


nej

  2010-05-18 / 22:01:44 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Tyvärr kom ej på nåt att skriva. Ska ner och hämta sista tvätten.
Sov gott alla kära människor

See you♥♥!

vän

  2010-05-18 / 20:34:18 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jag lider med min underbara vän, jag hoppas att verkligen löser sig och att lösningen blir positiv.
Varför ska livet bestå av prövningar hela tiden. Dessa prövningar tär på en. Valen i livet är så svåra att ta. 
Vi människor är sköra, man klarar inte hur mycket som helst, det går till en viss gräns sen rinner bägaren över.


Jag har tagit beslutet att träna idag, jag är så stolt över mig själv, sen åkte jag och mannen till K-rauta och köpte planteringsjord så jag kan plantera blommor i huset, jag kommer njuta av att plantera sen. Sen hem till tvättstugan och nu ska jag få i mig lite mat.


See you♥♥! 


....

  2010-05-17 / 22:28:12 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

En ny dag i morgon......god natt♥♥

See you♥♥!


film

  2010-05-17 / 22:26:26 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
The Gift, en bra film, ganska många kända skådisar. Lite läskig

See you♥♥!

måndag

  2010-05-17 / 19:31:03 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Snart är måndagen slut, suck. Det har varit en underbar dag med båda sol och värme.
Det passar alldeles utmärkt att flytta till huset. Hoppas värmen håller i sig. Det har varit en bra dag idag. Nu är det dags för soffan och tv. Kanske syns senare.


See you♥♥!


hundar

  2010-05-16 / 22:09:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jävla skällande på min grannse förbannade hundar, nu har den ena stått och skällt nonstop i tjugo minuter, så jävla irriterande. Jag är så jävla feg så jag vågar inte klaga, men det är så jävla jobbigt, dom skäller jämt. man kanske ska ringa störningsjouren, hihi.
Jag har inget emot hundar men dom ska fanimej inte skälla i tid och otid, hon måste fan lära dom att vara tysta. Dom är instängda i sovrummet låter det som. Jag kan verkligen bli så psykad av detta skällande, det får fan inte förekomma, skaffar man sig hund så får man ta med sig den/dom. Undra hur länge det kommer skällas ikväll. Fan håll tyst hund!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Varför kan inte hundarna få gå fria i lägenheten för, och ett tips är att sätta på radion så hundarna inte hör allt runt omkring. Nu är klockan över 22 så då tycker jag att sånt här jävla liv för inte förekomma. Jag måste nog säja till nu för nu är det fanimej nog. Återkommer.


See you♥♥!


möbler

  2010-05-16 / 21:30:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Mina nya möbler som jag köpt av Maria...jag är SÅ nöjd.


Ska komma på en bra möblering.


huset

  2010-05-16 / 21:27:59 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Det växer så det knakar i trädgården, det är så fint nu...

Vitsippor uti backarna står....


Löjtnanshjärtan.




Gullvivor.














Gamla Bertha, den håller i alla lägen, hon är riktigt gammal.


see you♥♥!


flytta

  2010-05-16 / 20:33:21 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jag cyklade upp till huset, hade ingen lust förns jag kom dit. Vi hade lite prat där när vi satt och åt men inte om den  STORA frågan, vi rensade lite luft, vet ej om det gav så mycket men jag hoppas att om jag gör som han vill när det gäller huset och visar framfötterna så hoppas jag att han gör samma sak. Jag har bestämt mig nu för att flytta snart till huset, jag tar med mig mina fiskar och växter och kläder, resten är ju redan där, mina möbler. Jag ska göra om lite sen. Jag vill ha mysigt. Jag ska gå på loppisen nästa helg och se vad jag hitttar, jag behöver lite smått o gott, hihi. Jag mår så bra i mitt hus.
Jag ska nog ha liten grillfest, jag ska först ha den med Mariorna och barnen, sen blir det med andra.
Nu ska jag blåtanda lite bilder från huset.


see you♥♥!


frukost

  2010-05-16 / 12:54:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Maria Jog... tackvare dig så måste jag köpa drömyoughurt, den är mumsig men inte ett dugg nyttigt. Köper den i literform.


See you♥♥!


söndagggg

  2010-05-16 / 12:51:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Skittråkig dag idag, nu har mörkret kommit tillbaka. FAN, KAN DU PRATA MED MIG MÄNNISKA!!!!
Vad ska jag göra för att du ska få upp ögonen? Jag är så förbannat arg i kroppen känner jag, fan, skit, piss, helvete. Skulle behöva slå mot nåt tills man är helt utmattat. Jag har inte ens lust att cykla till huset, glädjen finns inte, det är nog dags att flytta dit några dagar i veckan. Varför håller man kvar vid något som kanske inte går att rädda? Varför tillåter man sig själv att gå i denna tysthet? Jag vet samtidigt att jag klarar mig själv, jag behöver ingen man för att klara vissa saker, jag har ju varit ensam och då med en liten barn, så vad är problemet, är det att det kanske finns känslor kvar eller är det för att det är så många andra runtomkring så blir lidande eller ledsna. Vad händer med mig om jag bryter upp.......jag får lite panik i pumpen när jag funderar på det sättet samtidigt som jag och han skulle må bra av att separera men kanske ändå inte göra slut. Man kan ju faktiskt på båda, leva själv och ha ett förhållande.
Nej, nu måste jag klä på mig och cykla iväg.
Kram Maria;).  Annelie, du kanske också måste prata med honom,annars blir vi nertryckta.


See you♥♥!


god natt

  2010-05-15 / 23:58:52 / Allmänt / 2 KOMMENTARER

Nu bäddar jag ner mig själv i soffan, mannen spelar på datan i sovrummet. Aldrig någonsin kontor i sovrum, fy fan vad det är jobbigt, det är inte ens mysigt i sovrummet längre, jag kan inte gå och lägga mig när jag vill när han sitter framför datan, piss skit.
Varför kan han inte prata med mig? Tänk om han en dag bara sa-hörru du  Monica ska vi jobba uppe vid huset i helgen.....icke sa nicke att han säger det, han bara planerar för sig själv hela jävla tiden. Jag vill inte ha det så här. Jag måste fråga honom vad han har för planer när det är helg, ska det verkligen vara så, ska man inte vara delaktiga i varandra, eller? Tänker jag så käpprätt fel eller.....hjälp mig någon! Vad är problemet, jag orkar inte prata längre och han har aldrig pratat. Jaa, det finns väl bara en lösning............................


See you♥♥!


filmen

  2010-05-15 / 23:00:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Filmen var riktigt bra. Man känner ej igen Nicole Kidman. Kanske skulle behöva se den igen för att förstå allt. Trots att jag inte förstod hela filmen så var den jättebra, har aldrig hört talas om filmen tidigare. Ni som inte såg den, missade en bra film. Filmen handla om tre olika kvinnor i olika tidszoner Bra skådespeleri.
Nu är det dags att sappa lite på tv och se vad som finns att titta på.
Ska kolla in en film på 6:an. Hoppas den är bra.
Eller förresten, fredsmäklaren är nu också, hm....vad ska jag titta på? Inget av dom, det blir en svensk film som jag spelade in här om dagen, Agnes Cecilia. Återkommer..

See you♥♥!


svt 2

  2010-05-15 / 21:22:39 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
En film på svt 2 börjar nu med Julian Moore, Nicole Kidman och Meryl Streep. Hoppas den är bra.

See you♥♥!

hemma hos...

  2010-05-15 / 20:37:50 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Tillslut kom äntligen hem till Åsa och grabbzen. Vi lämnade ryggsäckar och allt och gick och handlade pizza, den var jättegod, sen blev det ett dopp i badkaret, sen blev det fredagsmyysss med popcorn och filmen superhjältar.







utslagen hjältinna :-)


På väg hem från Åsa, Isac och Elliot.
Vi hade det roligt, intenstivt men roligt. Nästa gång kanske det blir en hel helg. Tack för ett trevligt/roligt dygn.


Nu sitter jag i min soffa, ska lägga mig tillrätta och mysa. Hoppas det börjar nåt bra på tv snart. Kanske syns senare.

See you♥♥!


donken

  2010-05-15 / 20:23:53 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Lovis på donken igår, vi hamna bredvid spegeln och hon kunde inte släppa spegeln, hihi


Vart tar maten vägen???? Hihi


Det hade hänt en olycka på stan, brandbilen, polisen och ambulansen var där. Det var spännande.

See you♥♥!


hemma

  2010-05-15 / 18:50:26 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Då var man hemma igen, alltid lika kul att träffa Åsa och grabbzen.

klart

  2010-05-14 / 10:21:57 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Allt är snart klart. Jag har duschat,bäddat sängen, packat så nu är det bara att klä på sig. Vi ska åka snart, om ca en halv timme. Vi ska åka till fridhemsplan och gå på donken, shoppa och möta Åsa med grabbzen. Det kommer bli sååå trevligt. Nej, nu måste jag tyvärr logga ut, sorry. Vet ej om vi syns mera i dag, annars syns vi imorgon kväll. Puss på er.

See you♥♥!


lotta

  2010-05-14 / 09:34:59 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Bustrollet kom vid 8 tiden och nu sitter vi och tittar på Lotta flyttar hemifrån. Lovis- Varför gör hon så...varför varför varför, oj oj oj mycket varför, hihihihi ;), hon är go hon. Snart är det dags att duscha och sen åka till stan och äta lunch på donken, sen ska vi möte Åsa och hämta grabbzen hos farmor o farfar sen bär det i väg till söder för att umgås med bus från barnen och lite skitsnack från vuxna, hihihi, det behöver hon och jag:)
Det kommer bli ett intensivt men roligt dygn. Det är första gången Lovis sover hos dom.

I går var hos ett av gudbarne och vi satt och tittade på en animeradfilm som heter Horton, han är en elefant som tar hand om ett dammkorn, i dammkornet så bor det en folksamling. Den var rolig. En mening från filmer är: -Vi äter regnbågar och bajsar fjärilar. När denna lilla gula sak sa det så lät det så underbart, den meningen kommer jag ta med mig och använda flitit, hihihi ;). Det låter gudomligt att bajsa fjärilar....


Nej, dags att bädda sängen och gå och duscha, vi kanske syns senare..


See you♥♥! 


dags

  2010-05-13 / 13:16:14 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Dags att göra sig i ordning för att åka till kyrkbyn.
Vi syns i kväll.

See you♥♥!

röd dag

  2010-05-13 / 11:42:44 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Skönt att det är röd dag mitt i veckan, gick upp för ca 40 minuter sedan. Skönt att få sova. Idag ska jag hälsa på mitt första gudbarn i skalan av två. Han ville så gärna leka med bilar i går när jag var där på en snabbis, så jag lovade att komma förbi idag och leka lite, hihi. Nu ska jag göra lunch, det blir wok mat.


See you♥♥! 


f.....

  2010-05-13 / 00:37:35 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

FJÄRIL FJÄRIL FJÄRIL FJÄRIL FJÄRIL FJÄRIL................................
................................................................BUTTERFLY!!!!


SEE YOU♥♥!


räcker

  2010-05-13 / 00:23:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nu räcker det för idag eller rättare sagt i natt. Har chattat med........
 god natt och sov gott alla.


See you♥♥! 

träning

  2010-05-12 / 23:25:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

På måndag måste jag börja träna, jag ligger så långt efter. Har ätit voltaren i 10 dagar nu så nu kan jag börja träna igen, hoppas att jag inte får ont i knäna igen.
Måste boka tid hos doktorn igen, måste kolla mina svettningar igen, kanske ska boka tid hos gyn också för att kolla allt, har ej kollat cellförändringar på länge känns det som. Jag har ju haft det och jag hade väldigt mycket och tycker själv att jag var väldigt ung, kan jag ha varit runt 25, 26 år kanske. Jag måste verkligen ta tag i min kropp och mitt liv. Just nu börjar jag med kroppen. Ska ringa läkaren på måndag. Träna och ringa läkaren på måndag, nu måste jag göra det också.


See you♥♥!


sluta

  2010-05-12 / 23:11:28 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

SLUTA BIT PÅ DESSA FÖRBANNANDE NAGLAR!!!!!! JAG BLIR GALEN SNART!!!!! GU VA IRRITERANDE. SHIT!!! 


Maria

  2010-05-12 / 22:17:11 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jaa du Maria. Jag är så tacksam att jag har dig som vän och att vi har "hittat" tillbaka till varandra efter ett lite mer sporadiskt "förhållande", hihi...Jag är tacksam för att du följer med om beslutet blir ett annat.
Jag verkligen älskar dom få vännerna jag har men att dom är få är jag inte ledsan över för det är dom bästa vännerna som finns. Vad hade jag gjort utan er.


Nu är det långledigt, yes!! Underbart! I morgon blir det att besöka mitt första gudbarn, va förbi där en snabbis  i kväll och han ville så gärna att vi skulle leka med bilar så jag lovade honom att komma förbi i morgon och leka lite,alltid lika trevligt. Sen fredag till lördag bär det i väg med Lovis till grabbzen, vi kommer ha jättekul. Kanske blir det en bio på söndag med Lovis o Rebecca(Lovis mamma). Hela helgen fullbokad, nice;)

I kväll har vi ätit ute på våningen, jag åt fläskfile Osacar, allt va gott utom fläskfilen, den var torr. Sen blev det marängswiss, mumsigt!! Nu sitter jag här ensam och skriver. Det känns som om jag skulle behöva skriva lite mörkare tankar igen, har så mycket funderingar. Har inte skrivit så mörka tankar för att jag har tänkt mycket på er läsare men jag kan tyvärr inte tänka så längre, jag skriver ju för min egen skull och ni väljer ju att läsa eller inte. När jag var lite yngre så skrev jag alltid, det blev min räddning, när tittar i gamla dagböcker så är det mycket mörkt men det har hjälpt mig.....Jag vill ha en FJÄRIL i mitt LIV.


See you♥♥!


gravid

  2010-05-11 / 20:46:10 / Allmänt / 4 KOMMENTARER

Som sagt, jag och mannen gick ut och åt middag, jag bjöd, härlig känsla.
När vi har beställt varsin kycklingsallad(den är toppen) så hamna vi  bredvid 5 kvinnor som sitter och äter pizza, när jag tittade lite noggrannare så ser jag att minst två är gravida, suck, det är så jävla jobbigt och jag vågar verkligen inte ställa den där jävla frågan till mannen, det är sjuk. Fan!!!!
Det är så fruktansvärt jobbigt att se dessa gravidmagar ännu värre med bäbisar. Shit shit shit. Det handlar absolut inte om avundsjuka utan om en enorm och jag menar ENORM LÄNGTAN som bara den som känner mig kan förstå.... ....eller inte kanske, både och. Det är så svårt att förklara denna längtan. Men den är så stor att jag skulle kunna åka till dan.....Iofs så har jag ju redan bestämt det om inte det går som jag önskar men då kommer jag nog bli ensam.
Längtan längtan längtan.
Undra om det är så att vi bara väntar ut tiden, sonen är på väg ur huset, sakta men säkert, det finns inget att hålla fast vid och vi behöver inte tänka på någon annan, mina tankar bara snurra runt, har inget svar själv så hur ska någon annan kunna hjälpa mig att svara. Längtan blev större när jag fick veta att lillskruttan ska bli stora syster och jag är med på nära håll och får följa denna mage när den växer, vilket är underbart att få vara delaktig i fast det är jättejobbigt. Jag kanske ska göra slut på oss eller? Jag vet inte men frågan är om vi älskar varandra. En underbar vännina sa till mig- Ni älskar säkert varandra än men frågan är om ni fortfarande är kära i varandra. Hon kan ha rätt, det är skillnad på att vara kär och älska. Jag vet att jag varit båda två i mannen och det har varit stort, men pga väntan på vad som komma skall så har det "sinat", Äsch, jag vet inte. När jag satt härom dagen och bara tittade på honom så bara, wow, vad han är snygg!! Men frågan var för mig om känslan fanns. Förr så bara kunde jag smälta av att jag tittade på honom, men det har bleknat tyvärr sen jag flyttade tillbaka dit jag absolut inte trivs, kan det vara orsaken,hm...många frågor och inge svar, vad gör man. Jag måste verkligen söka hjälp för mig själv för mannen vill inte, så jag ska försöka hjälpa mig själv via terapi, förhoppningsvis så kommer jag gå framåt fast det kommer ta tid.....lång tid. Nej nu räcker det känner jag. 


See you♥♥! 


nu

  2010-05-11 / 17:43:39 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Hemma i lugnets vrå, ingen man hemma än och sonen har jag inte sett sen i torsdags. Han bor mycket hos sin kompis, han har blivit så stor och jag känner att jag är beredd att släppa taget om honom, han är snart vuxen min lilla plutt. Även om jag släpper greppet som kommer jag som mamma ALLTID vara orolig att det ska hände mitt enda barn någonting. Jag hoppas att jag får se en skymt av han i morgon. Snart ska han börja övningsköra, vi väntar bara på att boka handledarkurs för han ska börja köra privat först.
Jag tror det kommer gå jättebra för honom att ta körkort.
Undra om jag inte ska ringa honom idag utan han ska få vila från mamma, kanske smsar senare i kväll. Jag skulle kunna gå genom eld för hans skull.....det har jag ju redan gjort om jag tänker efter. Det har varit tuffa år i våra liv men det är på väg till det mycket mycket bättre liv.

Nu ska jag lägga mig i soffan en stund, blev så otroligt trött nu på eftermiddagen. Jag ska ut och äta med mannen senare. Vi syns. Pussar och kramar!


See you♥♥!


"Nå, tala nu om för mig vad som är viktigt!"
"En solnedgång, en vacker ton och doften av en babynacke"
"Det stämmer . Du har fattat grejen!"

E.B Whit  (1899-1985)


bio

  2010-05-10 / 20:33:24 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Har precis kommit hem från bion, nya Beck är jättebra, den är lite lurig men sånt tycker jag om. Jag ska inte avslöja något.


Hej Emelie! Jag har börjat skriva svar på mina kommentarer på min egen sida men jag ska fortsätta svara på din blogg, måste in och läsa den nu.
Nu sla jag äta den goa drömyoghurten och smörgås, det blir min middag idag.


See you♥♥!


Beck är bäst!!!

Ica

  2010-05-09 / 18:57:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nu går jag till vårat DYRA Ica, känner att jag bara måste gå dit och se om jag hittar nåt gott.

See you♥♥!

haft

  2010-05-09 / 17:30:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jag har haft en lugn söndag i soffan. Tittade på program som jag spelat in under natten. Jag spelade in svenska farsen virus i bataljonen men missade att det är nyheter i mellan så jag fick bara halva inspelad så jävla irriterande för den var jäkligt bra. Nu är middagen äten och mannen har åkt till uppsala för att spela fotbollsmatch och jag funderar på att gå ner till affären och se om jag hittar nåt gott, är sugen på nåt men vet ej vad, behöver komma ut en stund.


See you♥♥! 


söndag

  2010-05-09 / 13:00:53 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Tyvärr hade jag inte roligt på festen, två hög gravid, en 9 månaders bebis, folk som kunde dricka alkohol och stackars mig utan alkohol.Kvällen var tyvärr inte lyckad. Jag åkte hem med 23.40 tåget, kollade en stund på tv och gick och la mig. Vaknade vid tjugo över 4 för att kolla så mannen hade kommit hem och det hade han, han låg och snarkade bredvid mig. Helt otroligt, jag hörde han inte ens, måste ha varit väldigt trött. Tyvärr blev det soffan för han snarkade. Nu är det nudellunch, jättegott. Tog lite kort på mig själv, jag blev så nöjd med min frisyr igår, ska nog fixa håret lite oftare.





See you♥♥!


väder

  2010-05-08 / 15:58:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Vilket jävla skit väder, regn regn och åter regn. När kommer värmen, jag vill sluta frysa, är så trött på att frysa. Snälla värmegudarn, skicka lite värme, tack.


See you♥♥!

lördag

  2010-05-08 / 13:15:12 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Vad skönt att lördagar finns. Idag är den första lördagen på länge jag inte gör nåt så jäkla skönt. Det blir film i soffan sen blir det fest vid 18.30 tiden. Då blir det "80" års fest. Hoppas det blir kul. Nu är det lunch.


See you♥♥!


bra

  2010-05-07 / 22:41:11 / Allmänt / 3 KOMMENTARER

Det räcker för idag, jag lägger ner för i kväll. Tack alla som läst bloggen i kväll. Hoppas alla haft en bra fredag. Puss o kram och nyp i stjärten, hihi

See you♥♥!


Lite skillnad eller hur. Ska ta ett bättre kort sen med glasögon.


i morgon..

  2010-05-07 / 22:04:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Först så vill jag tacka för dom kommentarerna jag får. Det är alltid lika spännande när jag ser att det finns kommentarer, älskar att läsa dom. Fortsätt gärna att skriva kommentarer, jag svara oftas på dom.
Nu håller jag på att laddar igen inför den stora frågan.............................................nej det går inte, vad gör man....??? Har NÅN något RÅD. Att det ska vara så svårt, vilken mespropp jag är :(

Jag vill jag vill jag vill, ha ha ha ha ett b.......
Det känns som om det inte finns något rätt tillfälle heller men det finns det väl inte med nåt igentligen.
Nu struntar jag i detta, jag kommer att meddela när jag ställt frågan och jag kommer skriva svaret.



See you♥♥!

Just det, glömde bort att säga att i morgon är det fest. Men det blir en nykter kväll för mig för att jag äter voltaren för knäna, jag kommer nog ha kul endå. Kram


middag

  2010-05-07 / 20:39:45 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu är det sk middagen avklarad. Det blev nuddlar. Jag hitta nuddlarna på coop extra, 3 för 10 kr. Det smaka helt ok. Kan nog köpa mer. Nu är det 2 för 10 kr. Får kolla  på måndag. Det är alltid bra att ha hemma om man behöver mat fort...
Nu kom Kim på besök, han läser en "snusk" historia, hahahahahaha ;)....hahaha en till hahahaha

see you♥♥!


akvariumet

  2010-05-07 / 19:24:28 / Allmänt / 3 KOMMENTARER

Nu är jag färdig.
Här är jag halvfärdig.

Så här ser det ut när jag håller på...

Färdigt...

Lite småhus..




Junior fastnade på bild.....ja, mina fiskar har namn,hihi

Kulor

Glasmal....jättehäftig fisk, den är genomskinlig.

Klart. Ska ta bild när dom röda lamporna lyser i kväll.


See you♥♥!


hemma

  2010-05-07 / 17:03:18 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Äntligen hemma efter en otroligt lugn dag,hihi, tre barn. Jag har målat så fint på fönstret idag. Nu ska jag packa upp varorna sen ska jag göra rent i akvariumet, det ser förjävligt ut, stackarna:)
Kommer efter bild sen.
Detta är före bild

hemskt,hihi

See you♥♥

tappat

  2010-05-06 / 20:50:12 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Har tyvärr tappat gnistan i kväll, orkar inte skriva.

See you♥♥

Jag verkligen gillar unga mödrar:)

klart..

  2010-05-06 / 18:25:02 / Allmänt / 2 KOMMENTARER

Färgningen i håret är klart, det blir inte riktigt som jag vill,hm. Vad gör man åt det, jo man färgar om.....skojar bara, jag ska slinga håret sen med hätta. Nu är det popcorn och top model.

See you♥♥!


tandläkare

  2010-05-06 / 15:42:39 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

I dag jobbade jag bara 2 1/2 timma, jag skulle besöka den hemska tandläkaren, suck. Visste inte vad hon skulle göra så jag tog ledigt resten av dagen. I vanliga fall gör hon illa mig så mycket i munnen så jag måste hem och lägga mig, jag får flera stick med bedövnig i munnen och ligger och spänner mig så mycket så efteråt är jag sänkt. Men jag hade tur idag, det blev en vanlig undersökning.
Nu är jag hemma och färgar håret igen, roligt roligt :)

See you♥♥!


fan

  2010-05-05 / 22:22:08 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
Faan. Jag som har samlat mod för att prata med mannen, faan, det går bara inte. Har aldrig känt så här när det gäller denna fråga, jag har frågat samma fråga flera gånger förrut. Kan det vara svårt för att det kanske bli nåt avgörande i mitt liv....jag vet inte....så jävla svårt. Önskar att nån kunde fråga åt mig..fan jag vågar inte, vilken jävla fegis jag är. Jag mår så dåligt av att bara tänka på frågan. Vad gör man i ett sånt läge. Önskade jag kunde ställa frågan i sängen när det är mörkt och jag slipper möta blicken......kan man göra så eller är det fel? Jag hatar detta.
Jag har insätt att frågan inte blir ställd ikväll heller...fan tiden ticka o tickar o tickar, snart är den slut.
Detta är inget man kan få hjälp av mamma precis, önskade att hon kunde hjälpa mig,....suck.


see you♥♥!

jobbigt

  2010-05-05 / 21:15:05 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag sitter och funderar på en jätteviktig fråga som jag dragit på jättelänge. Jag känner hur hjärtat börjar slå i hundraåttio och jag får ont i magen, puh.........
Dom som känner mig vet vad det är för fråga. Jag måste nog tänka på nåt annat för pumpen slå väldigt fort. Kan ej förklara vad jag känner just nu....skit.. vad jobbigt.


See you♥♥!

tjena

  2010-05-05 / 20:47:57 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Tja bah! Nu är det onsdag och det har varit en bra dag med mycket skratt och roligheter. Ungarna är ju så underbara, det är så kul att jobba med dessa småbarn, jag får så mycket energi. Mina älskade pluttar.
Det är verkligen dags att skaffa en egen plutt snart, måste bara ta det med mannen, bollen ligger tyvärr hos honom...
Arga snickarn.....see you♥♥


film..

  2010-05-04 / 21:06:50 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu är det filmdags.
Det blir frankenstein från 2004.
Hoppas den är läskig. Jag ska titta med mannen.


See you♥♥!


kurs

  2010-05-04 / 19:31:40 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

I dag har jag varit på långholmens folkhögskola, har varit på kurs med facket, värdegrund och ideologi.
Jag kom dit vid halv nio tiden och åt frukost, jag måste äta frukost nu när jag äter pencillin. Träffade en person från Rinkeby, min födelseort. Hon jobbar i Rinkeby, jag har jobbat där också tillsammans med Maria. Det var tider de, hihihi.
På förmiddagen förstod jag inte så mycket vad kursen handlade om, jag kan inte ta in om det bara är prat, jag vill ha det på skrivet så jag kan skriva ner det själv, då lär jag mig bäst men man kan inte få allt. Eftermiddagen blev bättre, då började jag förstå mera men tyvärr missade jag nog när han förklarade var värdegrund och ideologi är ;)
Men det var en bra trots allt och långholmen är mysig och maten var jättegod.
Jag har säkert lärt mig nåt om jag går igenom broshyrerna.
I morgon är det dags att jobba igen, det ska bli kul, jag längtar. Vi kanske syns senare.
Tack Maria Joh... för att du finns, love you!!


See you♥♥


måndag

  2010-05-03 / 22:26:32 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Jaha, då var måndagen snart slut. I dag har jag jobbat heldag, det har gått bra, kände av knäna vid 13 tiden, tog en tablett då blev det bättre, jag kommer nog få ont i början. Nu äter jag voltaren mot inflammation i knäna, jag har fått en starkare voltaren än den som säljs receptfritt. Jag ska äta det i 10 dagar sen jävlar ska jag vara fit for fight igen, jag måste verkligen sluta med tabletterna, voltarenen måste jag äta men resten, nja vet inte, försöker att klara mig utan men jag kämpar vidare, det ska gå.

I dag började jag kl 8, vi började klä på oss strax efter 8, det var avdplanering då samlas alla ute på gården och en avd planerar, nästa måndag är det våran tur. Det har varit en bra dag trots 8 barn, då har lekt så bra ute  idag och dom är så duktiga, vi lekte bockarna bruse, jag var trollet(haha) och vissa var bockarna och jag jagade dom runt på gården tills jag kände att knäna inte orkade och jag kipade efter luft, typ :-D

Vi gick in vid 10.30 och började byta blöjor och körde på med potträning. Sen god lunch som vi får varje dag;)
Nanna vagen och sussa söt, det var då man var tvungen att vara kvar för att jag jobbar heltid nu,hihi. 
På rasten gick jag till banken och sen till apoteket. 
Jag hade min första planeringstid på länge mellan 15 o 16 tiden, jag hann lite grann.

Gick och handlade efter jobbet. Jag tycker det är så rogivande att gå och handla utan att stressa, jag stressar ALDRIG i affären längre, det är min avslappning innan jag åker hem.
Kom på vid 18 tiden att jag glömt min fackpärm som jag ska ha med mig i morgon, jag ska på kurs i värdegrund och ideologi på långholmen, det ska både kul och intressant.
Jag åkte ner till jobbet för att hämta den sen när jag kom hem har jag haft problem med detta jävla anitvirusprogram som jag ska ha, skit. Jag får ringa tele2 i morgon så dom kan hjälpa mig. Tänkte jag för engång skull skulle klara mig själv.
Jag ska pröva en gång till sen är det dags att nanna kudde. Sov gott alla.


See you♥♥! 


trött

  2010-05-02 / 22:33:57 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu är jag så jäkla trött så jag funderar på att gå och lägga mig, ska gå igenom sista räkningarna bara. Gäsp!!
I morgon börjar jag jobba heltid, det går nog bra, jag måste peppa mig själv. God natt alla!!

See you♥♥!


söndag..

  2010-05-02 / 20:01:26 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Vilken härlig helg det har varit.
I fredags så firade vi valborg i huset med goa vänner, det negativa var att jag inte var på mitt bästa humör men men.
I går, lördag så bar det av till Bålsta och vara flytthjälp, jag hade så roligt. Det var lite jobbigt att bära tre trappor ner för knäna men det gick....efter mycket ftyttande så blev det pizza och det var gott, jag orkade hela pizzan,hihi. 
Det har varit intensiva men härliga 24 timmar i Bålsta, det har varit mycket skratt och mycket öma fötter men det har det varit värt. From nu ska jag vara mera med mina underbara vänner, har ej många men dom jag har är guldvärda. Och mitt lilla gudbarn, han är toppen och han har varit så duktigt under flytten, även hans storasyskon har varit duktiga, alla barn har varit duktiga med att springa till affären, hämta verktyg m.m
Jag fick även åka bil hem med en soffa och fåtölj så jag fått köpa av Maria, det passade jättebra i huset, Tack Maria för att du körda, hoppas du kommer sova gott.
Tack för en underbar helg;)

See you♥♥!


Go trollet, som gillar att kräkas på mig,hihihi ;)  


senare

  2010-05-01 / 00:25:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp tidigt i morgon och åka till bålsta och träffa kära vänner. Valborgs dokumentation kommer på söndag. Ha en trevlig helg♥!


See you♥♥! 


I GÅR

  2010-05-01 / 00:22:49 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Hemma hos våra vikarieköksa. Vi hade riktigt trevlig med bubbelkar, rosa champange, kall buffe, sång och Wii dans, skit vad det var jobbigt att dansa.


Värdinnan.

Välkomst skylt, fin

Deras fina nybyggda hus :)

Kallbuffen, den var mumsig :)


Hennes kök, så fina gardinkappor i köket :)


Bubbelkaret, oh ,det var skönt att bubbla :)

Assa och jag skålar med rosa champange,det var gott :)
Jag har tagit mycket kort på olika saker hon har i hemmet, så fina grejer som jag själv skulle vilja ha.

En fin prydnads kruka i hallen, hade nog sett finare ut om jag haft en bättre kamera.

Blomma, med blixt...

Utan blixt, tycker själv att den bilden med blixt blev coolare, hihi




Godis!!

Snacks


Vi sjunger och har myyysigt




Jag i danstagen, det var skitsvårt men vilken jäkla träning, hihi



Jag avslutar denna fest med en bild på värden o värdinnan som spela o sjöng för oss.
Det var en mycket trevlig kväll.

See you♥♥!

"livet är en fest....."