torsdag

  2011-06-30 / 17:44:06 / Allmänt / 2 KOMMENTARER

I dag har vi varit på besök hos familjerätten, Tobbe har bekräftat faderskapet och vi har nu gemensam vårdnad om Tristan. Efter besöket där så stötte vi på vänner som gratulerade  tillökningen :) , det har varit en väldigt lugn dag med Tristan, just nu sover han med en napp så att mina bobisar kan återhämta sig inför nästa amning. I morgon blir det cafe med Sandra, det ska bli trevligt att träffas och prata lite "skit", hihi. Nu blir det soffan:)




See you♥♥


presenter från....

  2011-06-30 / 11:28:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

.....andra vänner.

Jättefina byxor, polarn och pyret :)

med en fin body till :)



Detta köpte jag på åhlens






See you♥♥


trogna.....

  2011-06-30 / 11:18:44 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

...läsare är ni trots att jag är jättedålig på att skriva just nu, känns som om tiden inte räcker till. I tisdags var vi på bvc för första gången, Tristan väger 3020 nu och är 49 cm lång, det går framåt. Vi gick även förbi jobbet innan men det gick feber där så Tristan fick ligga kvar i vagnen, pappa fick passa honom och jag gick in och sa hej till mina andra barn, saknar dom redan:)
I går blev det inte så mycket gjort, va inne nästan hela dagen, tog en snabb prommis till Ica i värmen. Sen på kvällen fick vi besök av vänner som ville se vårat underverk och dom tycket att han var sååå fin:) , vi eller rättaresagt Tristan fick kläder och en jättefin nalle i present :)

Jättefin :) body :), polarn och pyret

Stinky, mumin, jättefin :):)

Tristan kommer bli så cool :)

och sist men inte minst, en söt lite nalle som nu delar plats med barbaskön och monchichi i vagnen :)



See you♥♥


en ny vecka

  2011-06-27 / 11:31:23 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Så var det måndag igen..........och jag har lilla livet på armen, han sover gott. Han ligger och gör små ljud. Det får väl bli en promenad senare, kanske. I går var det en toppen dag med amningen och allt, jag tog mod till mig och åkte till täby centrum, det gick jättebra. Natten har varit lite krånglig med amningen. Tänk om både dagen och natten kunde funka, vad skönt det skulle vara. Nej nu åter till soffan.


See you♥♥


24/6

  2011-06-24 / 14:24:10 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

I dag skulle bulan har kommit, på självaste midsommarafton. Det är så skönt att han kom tidigare. Han är ljuvlig:) , trots att han är ljuvlig så är amningen jobbig, jag tycker att jag bara ammar och ammar och får ingen rätsida på det hela, har läst att barnet kan få svårt att amma vanligt när man använt ammningsnapp som jag har just nu. Nätterna är värst att amma på, jag är ju så fruktansvärt trött. Han ammar gärna länge på natten. I början av amningen och innan jag börja med amningsnapp så låg jag ner och amma i sängen, det var jätteskönt för jag kunde somna om. Har prövat med amningnappen att ligga så men det går inte så bra, suck men jag får vara positiv och tänka att det blir lättare snart...........lite skeptisk. Nu blir det soffan en stund för snart är det amning:)


See you♥♥



TREVLIG MIDSOMMAR ALLA MINA KÄRA VÄNNER,
MÅNGA KRAMAR TILL ER :) ♥♥♥


tisdag

  2011-06-21 / 11:53:03 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Ännu en ny dag och jag känner mig ganska så ensam, skulle behöva tömma kroppen på massa känslor men just nu så går det inte. Snart ska jag sätta mig ner och skriva ner min berättelse om förlossningen, jag tror att det släpper lös alla känslor, jag känner att just nu kan jag inte släppa känslorna lösa och fråga mig inte varför för det vet jag inte själv utan det är så jag känner just.
Jag har en begravning att ta i tu med också. Två timmar efter bulan föddes så får jag ett samtal från södersjukhuset, hon, sjuksköterskan berättar att farmor är döende, nu är det så att jag inte träffat min farmor på många år av olika anledningar som jag inte vill gå in på just nu. Sköterskan undrade om jag ville komma dit och säga hejdå men jag sa att jag precis fött barn och ligger på förlossningen, ojojoj vad hon tyckte det blev jobbigt men det kunde ju inte hon veta, stackarn. Men 01.18, natten till söndagen ringer en man från sjukhuset och säger att farmor dött, vill lägger på telefon, inom några minuter ringer samma kille igen och frågar om jag vill komma dit och se henne och jag förklarar att jag precis fött barn och ligger på BB, han bad också om ursäkt men gratulerade och beklagade sorgen. Usch usch, dags att ringa begravningsbyrån idag egentligen men jag känner att jag inte orkar, jobbigt jobbigt, Detta får räcka för idag.





See you♥♥


jag lever

  2011-06-20 / 20:23:59 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Vill bara tala om att vi lever och mår bra trots mycket tårar i amningsfasen, herre gud vad jobbigt det är och mina vårtor är såriga men snart går det över hoppas jag. Det verkar som om han from igår kväll får i sig mycket bröstmjölk för han har börjat vakna var tredje timme i natt och inte varannan, hoppas att det är så, nu hör jag en lite parvel som nyser......det här räcker för idag för det känns så olustigt på nåt sätt att sitta här och skriva, mycket känslor men jag kommer tillbaka. Kram


See you♥♥


orkar inte

  2011-06-16 / 10:19:31 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Just nu så orkar jag inte skriva så många inlägg, bilder och berättelse om förlossningen kommer så småningom. 
Nu sover han efter mycket matande med mina såååå värkande bröst, jag har så ont:/


See you♥♥


bulan

  2011-06-15 / 17:11:51 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Vill bara tala om att bulan har kommit till världen. Lördagen den 11/6 18.21 kom han. Det kommer bilder sen :)


See you♥♥


mitt i natten

  2011-06-11 / 01:38:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
klockan är mitt i natten o jag kan inte sova. Jag blir så irriterad, det är varmt, svettigt o allt är bara blä, suck:/ . Har lagt mig på soffan o öppnat balkongdörren men det hjälper inte o ute kör bara massa moppe jävlar hit o dit, suck igen. Undra om man ska sätta på tv...nej då blir man väl ännu piggare. Jag får väl ligga här i halvmörkret o fundera. Fy fan vad svettigt o tack bulan för att du kommer åt den förbaskade kissblåsan, suck suck, måste jag gå på toa igen för den tjugonde gången, typ. Skit! See you<3<3

lägger ner

  2011-06-10 / 20:20:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jag lägger ner för i kväll:) , är helt slut och svetten lackar:) och det är happy feet på tv.
Önskar alla en fortsatt härlig kväll på denna fredag:)

See you♥♥


fredag med grillning och.....

  2011-06-10 / 16:57:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

... trevliga människor:)
Har haft en sån ganska dåligt natt, spänd mage m.m
Gick upp väldigt sent idag. Jag var hos BM vid 13 tiden idag. Jag trodde att han hade fixerat sig men BM vet inte hur han ligger. Hon försökte med hjärtljuden att höra vart han ligger men han kan ligga fel, så på måndag blir det ultraljud på läkarhuset i odenplan, suck, men men, jag är inte orolig. Nu har jag varit på språng hela efetermiddagen så nu blir det soffan en stund innan grillningen:)


See you♥♥


Jaha

  2011-06-09 / 22:31:22 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Så har man halsbränna, not nice :/
I morgon blir det grillmiddag, mumsigt. Fläskkarre, potatisgratäng, beasås och Åsas goda melonsallad, det kommer bli så mumsigt. I morgon blir det BM, jobbet och sen coop extra och inhandla det sista inför kvällen:)
Nu blir det sängen med en bok:) . Natti natti



See you♥♥


nu har åderbråcken...

  2011-06-09 / 17:39:08 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

....kommit på besök, på högerfoten:( . Åhhhh, magen är så spänd, idag är det jobbigt, suck:/
Känns lite som om sammandragningarna börjar bli lite kraftigare, fast jag har inte ont än så länge. I morgon är det besök hos BM, få se om han har fixerat sig, jag tror det men vi få se vad som sägs i morgon:)

Skickade mannen till affären för att handla saft och cola och jag är hungrig, maten är FÄRDIG!!


See you♥♥


fan vad ont i magen..

  2011-06-09 / 12:41:45 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

..man får av att inte få bajsa ordentligt, så jävla jobbigt. Jag tror att det är dags att föda varje gång men det är dom jäkla tarmarna som gör så jäkla ont, ville bara tala om det för någon:) , hihi



See you♥♥


v.37+5

  2011-06-08 / 12:10:15 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Så här ser din graviditet ut

Beräknat förlossningsdatum: 2011-06-24

Barnet blev till omkring: 2010-10-01

Du är i vecka: 38

Du är i månad: 9

Antal graviditetsveckor och dagar: 37 veckor 5 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 16


Woaw!! 16 dagar kvar:)


besök

  2011-06-08 / 11:52:01 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Skulle besökt jobbet idag för dom firar sveriges national dag men jag har sovit så dåligt inatt så jag blir hemma, lite tråkigt bara men dagen går nog ganska fort endå. Det är konstigt väder ute, när jag gick upp ur sängen så regna det och nu är det halvsoligt och bulan rör sig i slowmotion i magen, jag tror det är lite trångt där inne:) :)
Få se om jag orkar hälsa på jobbet på fredag, jag ska till BM då också och jag hoppas att bulis har fixerat sig då:)
Nu ska jag försöka äta nåt, är hungrig men ej sugen på nåt:/


See you♥♥


fyyyyy faaaaaan

  2011-06-07 / 20:32:14 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Fy fan vad svettigt det är nu, skit, piss, jävlar.............................m.m. Hur fan ska man palla denna värme i denna tjocka kropp i två veckor till, puh:/


See you♥♥

vilken värme:) :(

  2011-06-07 / 17:30:02 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Vilken värme det är idag, på både gott och ont. Jag skulle vilja så gärna vara uppe i huset nu, jag kan bara tänka mig vad mycket som behövs göras där nu, ojoj, gräset är säkert jättehögt och säkert är det fullt med maskroser överallt, ahhhhh......blir stressad känner jag, nu kommer pedanttanen och knackar på hos mig själv. Utvändigt ska vara lika som invändigt. Just nu är jag för tjock för att dra i gång både gräsklipparen och trimmen. Trimmen fick jag änvända till gräset förra sommarn för att gräsklipparen inte gick i gång, gräsklipparen är en gammal Bettan, den har varit min morfars så den har några år på nacken så att säga. Det är nog bäst att hålla sig borta från huset för om jag skulle se det nu så skulle jag bara bli stressad och göra saker jag inte ska göra just nu eller orkar:) men jag hatar när gräset är högt:/ . Jag kanske kan dra med mig lilebror om han kommer i helgen så kan ha klippa gräset, hihi, kanske kanske:)

Nej dags att göra middag fast jag är helt genom svettig men jag är ju jättehungrig:)


See you♥♥


tisdag kl: 13.24 , pip

  2011-06-07 / 13:27:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I morse gick jag upp tidigt för att väcka sonen, gjorde ordning matlådan och lite mackor som han skulle ha med sig:)
Gick och la mig igen sen när han åkt till jobbet:) och vaknade vid 12, ojoj, jag orkade inte öppna ögonen, jag är sååå jäkla trött nu, känns som om det spelar ingen roll hur mycket jag än sover så är jag trött:/
I dag blir det inget speciellt, jag ska bara vara hemma och ha det gott och nu ska jag kolla på unga mödrar:)


See you♥♥


middag

  2011-06-06 / 20:42:33 / Allmänt / 0 KOMMENTARER





En riktigt mumsig middag blev det:)

See you♥♥


har gjort idag

  2011-06-06 / 17:26:56 / Allmänt / 2 KOMMENTARER

Fram till ca 14 tiden satt jag på balkongen och bara funderade, filosoferade. Orkade inte öppna den nya boken. Jag tog en prommis senare till Ica, behövde smör, mjölk och ägg och en välförtjänt glass:) . Har även pratat med kära Maria i telefon. Det var väldigt tungt idag att gå till Ica, känns som oom man väger 100 kilo, suck. Nu har jag även tvätta och hängt upp tvätten på balkongen. Har ganska ont i ryggen nu känner jag när jag sitter och skriver:( . Nu är jag uppe i 70 kilo så bulan börde lagt på sig sina 2 kilon som fattades, hihi. Få se hur INTE lätt det är att gå ner dessa kilon sen, hm :)
Nej nu blir det soffan :)


See you♥♥


lunchdags

  2011-06-06 / 13:05:23 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Nudlar med lite morötter i :)


See you♥♥


kan tala om....

  2011-06-06 / 11:43:05 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

....att jag läste faktiskt ut boken i natt, kunde inte sluta läsa:) . Jag rekommenderar den boken till dom som gillar att läsa om andras elände i livet:) . Idag ska jag börja läsa pepparkakashuset.

Ur pepparkakshuset:
En måndag i november, klockan är fyra, det mörknar och blöt snö faller över Stockholm. Mannen sätter sig tillrätta på tunnelbanan. Han undrar om det suyns utanpå att han är lycklig. Om det stör? Tåget bromsar in och han kliver av. För upptagen med sinatankar för att se den dystra figur som följer efter honom.

På kort tid inträffar flera bestialiska mord i Mellansverige. När kriminalkommissarie Conny Sjöberg vid Hammarbypolisen börjar ana att de hör ihop blir han iskall inombords. Det finns en människa därute vars drivkrafter är mycket personliga och som inte kommer  backa undan för något.



PEPPARKAKASHUSET av Carin Gerhardsen är första delen i Hammarbyserien, en ny deckarserie med täta, gastkramande intriger och överraskande vändningar. När boken är slut önskar läsaren bara att berättelsen ska fortsätta. Och det gör den.




"Det här är spännande, välskrivet och konstigt nog trevligt. Det ska bli oerhört intressant att se om Carin Gerhardsen i fortsättningen förmår att lyfta samhällets baksidor på samma sätt och dessutom fortsätta den intressanta berättelsen om några poliser".

Dala-Demokraten



See you♥♥

 


säger..

  2011-06-05 / 22:08:39 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

..hejdå för idag. Kan inte släppa boken:)


See you♥♥


läst

  2011-06-05 / 20:46:45 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Ojojoj vad jag har läst idag, jag kan verkligen inte släppa boken. Har läst mer än halva boken, den är så jäkla bra:)
Ska ta en paus och göra macka och oboy:)


See you♥♥


food!!

  2011-06-05 / 17:23:02 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Lasange och sallad, mumsigt:)

See you♥♥


gäsp

  2011-06-05 / 16:28:50 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Vad trött jag blev helt plötsligt. I dag har jag suttit på balkongen hela dagen, så skönt. Det är lagom kallt för att sitta där. Jag har jättesvårt att släppa boken jag läser, den är jättebra, jag kommer nog läsa ut den på några dagar:)
Nu har jag satt på ugnen och ska ställa in en lasange, jag börjar bli lite hungrig, ska göar lite sallad till:)



See you♥♥


det blir ingen loppis

  2011-06-05 / 12:46:03 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Ingen loppis idag, jag orkar inte. Jag gick och la mig vid halv nio tiden i morse och somna, jippi. Gick upp vid tolv. Jag hade en dröm att det var dags, jag höll på att föda, hihi, den var så verklig att jag var tvungen att känna efter riktigt ordentligt om det var så att han var på väg ut, hihi. Nej idag blir det hemma på balkongen med en ny bok. Skulle börja läsa den tredje boken som jag trodde heter vårlik av Mons men det visade sig att det var fjärde boken så jag beställde tredje och femte boken i morse, så jag börjar läsa en sannbaserad bok som heter BLONDIE.

Ur blondie:
Som nyfödd är hon nära att bli lämnad i en snödriva. Som sjuåring blir hon våldtagen av en alkoholist i en trappuppgång. Som nioåring rymmer hon hemifrån och blir än en gång våldtagen- av en långtradarchaufför som gett henne lift. Som tolvåring börjar hon sälja sin kropp till fyllgubbar i Björns trädgård på söder i Stockholm.
Som trettonåring är hon fullfjädrad prostituerad i City och har en hallick som tar ifrån henne merparten av de pengar hon tjänar. Som tonåring blir hon sanrt grovt kriminell och utnämns av pressen till " Sveriges gangsterdrottning"
Hon kommer att tillbringa sexton år av sitt liv på olika intitutioner, alltifrån flickhem, ungdomsvårdsskolor och psykiatriska kliniker till slutan avdelningar på såväl mentalsjukhus som kvinnorfängelset Hinseberg.


"EN FASCINERAD LIVSHISTORIA" Aftonbladet

"ALLA BORDE LÄSA BLONDIE" Qx




Det ska jag göra nu:)


See you♥♥


det har varit en lååååång...

  2011-06-05 / 07:34:36 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

....natt, känns det som. Jag har nog varit vaken halva natten, har inte kunnat sova helt enkelt:/ . Nu är klockan halv åtta och jag har ätit frukost. Funderar på att gå och lägga mig igen. Fan vad jobbigt det är att inte få sova ut och det lär jag ju inte få göra sen heller. Undra om jag kommer orka gå på loppis idag när jag har knappt sovit nåt, hm........har lite beslutsångest. Kanske ska gå nästa helg istället, då kan jag ju gå med Rebecca säkert:)
Få se vad som händer idag, jag ska nog gå och lägga mig i sängen nu för nu är jag inte hungrig längre:)


See you♥♥


gravid

  2011-06-04 / 15:56:05 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Graviditetskalendern


Veckor
1 5 9 13 17 21 25 29 33 37 41
2 6 10 14 18 22 26 30 34 38  
3 7 11 15 19 23 27 31 35 39  
4 8 12 16 20 24 28 32 36 40  
Här är du
Klicka på den vecka som är aktuell för dig

Vecka 38

Barnet:

Vikten är oftast mer än 3 kilo.

I flera veckor har din bebis utveckling mest handlat om förbättringar av organens funktioner, inte någon uppbyggnad av dem. Hjärnan och nervsystemet utvecklas fortfarande och fungerar bättre för varje dag, och kommer att fortsätta att utvecklas långt efter det att bebisen är född. Ja, faktiskt ända upp till sena tonåren.

Nu betraktas barnet som fullgånget. När är det dags att föda, då? Du kan önska i morgon, men det är barnet som alldeles på egen hand bestämmer det. Forskning visar att våra gener avgör hur länge vi stannar i livmodern. Barnet har det programmerat i sig, från arvet från dig och från pappan. Det finns inte mycket du kan göra åt saken, förutom att vänta.

Mamman:

Svårt att sova

Barnet räknas alltså som fullgånget och många föder i den här veckan. Det är barnet själv som bestämmer när det är dags att födas. Forskning visar att graviditetslängden finns programmerad i arvsanlaget. Det är nedärvt från dig och din partner och har bestämts efter vad som är en normal graviditetslängd i just ert fall.
Har du inte packat din bb-väska är det hög tid att du gör det. Låt den stå redo så att du inte behöver tänka på om du fått med dig allt när värkarna väl startar. Det är mycket barn i magen och moderkakan är mellan 20-25 cm i diameter. Den väger ungefär ett halvt kilo och det är av stor
betydelse att den fungerar fullt ut. Du kan känna hur barnet trycker och pressar nedåt mot underlivet. Många barn sjunker ännu djupare ner. Ditt bäcken är något vidgat och barnets skallben
har förmågan att omforma sig för att passa in i förlossningskanalen. Det kan vara svårt att hitta bekväma ställningar att sitta och ligga i. Magen är hela tiden i vägen. Du väntar på det första riktiga tecknet på att förlossningen startar.






See you♥♥


v.37+1

  2011-06-04 / 15:50:55 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Så här ser din graviditet ut

Beräknat förlossningsdatum: 2011-06-24

Barnet blev till omkring: 2010-10-01

Du är i vecka: 38

Du är i månad: 9

Antal graviditetsveckor och dagar: 37 veckor 1 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 20





See you♥♥


varmt

  2011-06-04 / 15:42:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER




See you♥♥


nöjdare än nöjdast :)

  2011-06-04 / 14:13:14 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Jättefin babysitter...........jag är så nöjd :)


Babygym med matta till :)

Det kommer bli många besök på Hej o Hå :)


Nu blir det balkongen med saft med is i och en bra bok:)


See you♥♥


ska åka ner till...

  2011-06-04 / 12:34:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

.....kyrkbyn fram och tillbaka. Jag ska kolla i secondhandbutiken hej o hå. I dag verkar det lika varmt som igår fast det blåser idag, det är nog skönt för i går stod det still:) . Undra om jag orkar gå på loppis i morgon, där kan man verkligen hitta fynd från en femma och uppåt:) .
Just nu känner jag mig ganska ensam, ingen att umgås med . Trist. Nu ska jag åka....



See you♥♥ 


glasspaus

  2011-06-03 / 16:52:43 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Jag tog en glasspause utanför Ica innan det var dags att vanka hem:)



See you♥♥


fredagsmyssssss

  2011-06-03 / 11:48:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Eller hur, ja, kanske:)
Har inte tagit nån bricanyl nu sen i onsdags så nu får man se vad som händer. Har haft en jobbig natt, gick upp tidigt i morse och tog en panodil för värk i benet, det kändes lite som i tisdags förra veckan när vi åkte in men det gick över med panodil, skönt:)
Tänk om man kunde åka till stranden idag, vad skönt det hade varit men jag skulle komma ner på handduken/stolen men inte komma upp, hihihi och jag känner mig inte så attraktiv just nu så jag skippar den tanken. Dags att göra lunch.


See you♥♥


ingen kyckling idag...

  2011-06-02 / 18:27:35 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

....heller. Åkte ner till centrum för att handla min kyckling men coop fick inte leveransen idag, skit också. Jag som ville göra en brakmiddag men det får bli en sån middag i morgon istället, jag handlade kycklingdelar istället. Jag handlade även familjemixsallad, tomater och gurka och till blir pommes och currysås. Jag fick spagetti och köttfärssås hos grannen till middag idag, det var jättegott:)

Tillbaka till Hells Kitchen:)


See you♥♥


röddag:)

  2011-06-02 / 14:12:52 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

För mig är det röddag varje dag, börjar bli lite trist:( , idag gick jag upp jättesent, sover så dåligt. Magen är hård hela natten och man drömmer hemska drömmar:/
Fy vad det blåser ute idag. Tänkte jag skulle åka ner till centrum och handla mina färska kycklingar, vill äta kyckling till middag idag:) , coop skulle få in kyckling idag för den va ju slut igår, så typiskt:(
Ska göra mig i ordning inför att åka tåget:)



See you♥♥


onsdag

  2011-06-01 / 14:57:46 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Gick upp vid halv tio i morse för att äta frukost och duscha innan det blev dags att åka till jobbet. Jag var riktigt trött i morse, har inte sovit så bra, magen har varit hård och öm i natt:(
I dag känner jag att magen har blivit jättetung, har ont i ryggen och är jättetrött:(
Nu har jag sagt hejdå till en kollega som ska sluta, det är hennes sista dag idag, jag fick även en present av alla för att jag fyllde år förra veckan, jag fick GODIS!! Det var uppskattat:)
Jag hade sån tur att träffa mannen bror i centrum så jag fick skjuss hem, tack tack:)
Jag skulle handla färsk kyckling på coop men det var slut, kommer in i morgon:/ , så nu vet jag inte vad jag ska laga för mat i kväll, hm, jag kommer nog på nåt. Nu blir det soffan med top model:)


See you♥♥