dåligt

  2012-01-31 / 22:43:49 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jag har blivit såå dålig på att blogga, jag som älskar det i vanliga fall.
I helgen så var jag hos mamma och det var jättekul att få en hel helg med henne:). Tristan var tyvärr inte lika rolig, på natten. Första natten sov han ganska bra men andra natten var kaos, kan ha berott på förkylningen och att vi inte va hemme hos hans lukter m.m. På söndag så kom vi hem vid nio tiden på kvällen. Jag packade upp och Tristan och pappa fick lite lektid innan det var dags för gröt, pyjamas och nanna kudden, han sov riktigt bra den natten och dom här senaste nätterna har varit så där. Lite bilder från helgen.

på mormors jobb, fredagen:)

sitter på tunnelbanan på hem till mormor:)


Han gillade mormors spegel i hallen:)


mormor och jag:)

En till spegel:)


nya lekhörnan:)

Astro vaktar;)

Toppen, en katalog att riva sönder!!

sitter på tunnelbanan hem:(

roslagsbanan hem:)

hade mera packning med mig hem än dit:)



See you♥♥


fredag

  2012-01-27 / 09:30:36 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Just nu sitter vi och äter frukost, det har varit en gråtnatt till, suck var jobbigt det är. Det jobbigast är att jag inte vet vad promblemet är. Nu börjar han blir förkyld och det är första gången så han är förkyld på det här sättet, gult snor och lite hosta, kan vara tänder eller att jag inte ammar den tiden som han är van vid för han behöver inte ammas då och den tiden skriker han, jaja vad är en bal på slottet......................................
I dag blir det besök hos min kära mamma, jag ska ta en dusch nu och sen åker vi, vi följer med mamma hem och stannar där några dagar:) , det ska bli skönt och kul:)

Vi syns förhoppningsvis senare:)


See you♥♥


onsdag

  2012-01-25 / 15:50:36 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Natten till idag har varit skitjobbig, vet ej varför plutten varit så ledsen inatt, magen, tand, drömmer...hm...jag vet inte, det gick inte och trösta honom med tutte heller, bara för stunden. Det blev inte så mycket sammanhängade sömn i natt och så vaknade han redan halv åtta i morse, suck, bara att gå upp och se glad ut- NOT;) . Gick upp och gjorde gröt till både han och mig, han åt inte så mycket. I dag stod babysim på schemat, det är med blandade känslor man åker dit. Jag tror vi har blivit bortskämda hos Karin, för här finns ingenting till dom små liven, det är verkligen inte anpassat efter babysim, vi är ju på ett rehabcenter och vad jag fattar det som så hyr trampoolin timmar i bassängen så det är ju inte alla anpassat efter barn, hade jag vetat hur litet omklädningsrummet var och att det inte finns utrymme för att mata barn, och att jag knappt bottnar i bassängen så hade jag ALDRIG sökt hit men men, jag kan tyvärr inte ändra nu tror jag. Tänkte jag skulle skicka ett mail till dom och förklara hur jag känner, jag börjar så, så får vi se vad jag får för svar, det blir ingen fortsättning där iallafall så steg 3 får vi göra någon annastans om vi fortsätter med babysim vilket jag tror vi gör för om inte pappa Tobbe vill gå om han blir pappaledig så kan ju jag och plutten gå under helgen när jag inte jobbar:)
Ångrar att jag inte gick med Niklas på babysim men man var ung och vågade ingenting:( .
Nu ska jag förberedda maten, kyckling och ris, ska kolla om kycklingen tinat upp, tänkte Tristan skulle få smaka lite i dag till middag, få när han vaknar om det blir mellanmål eller middag:)


See you♥♥


nu, kanske

  2012-01-24 / 23:14:08 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Från och med i morgon hoppas jag att jag ska bli bättre på att blogga, är det någon som vet om blogg.se har en app som man kan ladda ner till mobilen?

fredag

  2012-01-20 / 19:52:47 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Varför är det så speciellt med fredagar, jag har ju i stort sett fredag varje dag:)
I dag har vi varit på öppna förskolan för första gången, det är lite större barn där, på babycafet så är det bebisar:)
Vi kom dit vid tjugo över tio, sångsamlingen började halv elva, det var lite rörigt men det är lite blandat med bebisar och deras storesyskon. Tristan var ganska trött men han tog sig igen samlingen. Jag ammade honom efteråt trots att han skulle få mat en timme senare, han var på väg att somna, han bet mig i tutten idag på riktigt denna gång och det gjorde så jävla ont, vilken smärta:/
Vid tolv så tänkte jag att jag testar att ge honom mat, och han åt faktiskt och klarade för första gången att suga ur nappflaskan, jippi. Efter han ätit så gick vi hem och på vägen så somnade han och sov till halv fyra. Tänkte att då kommer han säkert bara sova den tiden idag men icke sa nicke. Vid halv fem tiden så kände jag att vi måste ut så vi gick ner till Ica, den shoppingen tog en timme träffa så många trevliga människor, på vägen hem somnade Tristan och sov 45 minuter. Nu är han vaken och pigg och jag väntar på att middagen ska bli färdig, det blir en sen sån idag men det är fredag och då är härliga vare sig man är hemma varje dag eller jobbar:). Fredag kommer alltid vara fredagar, då man har fredagsmyyyys och man unnar sig det lilla extra, nej nu ska jag ta tag i maten och kolla var plutten gör.


See you♥♥


tisdag

  2012-01-17 / 08:35:33 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I dag är det tisdagen den 17 januari och det är första föräldrarträffen för i år, nu träffa vi ganska ofta utanför träffdatumerna men det ska bli kul iallafall att ses:) . Jag satt nyss ensam här vi frukost bordet och tänkte yes, nu hinner jag skriva men han är vaken nu så nu gäller det gröt:)




See you♥♥


snart

  2012-01-15 / 23:11:48 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Snart blir det en helt ny design, snälla Nicole ska hjälpa mig, den kommer bli så fin:)

Idag var vi inne hela förmiddagen för på eftermiddagen så skulle vi till två olika ställen och hämta upp polarn o pyret snuttisar så nu har vi en blå, brun, och två grönrandiga, men det kanske kommer fler. Tristan gillar deras snuttisar:)
Vi 16 tiden började vi knalla mot Rickeby där vi hämta första, plutten somnade för tredje gången i dag efter halva vägen, sen från Rickeby till ormsta, där vi hämta upp två stycken och då är klockan runt kvart i sex och plutten sover än:) , jag smsar Sandra och säger att jag är på väg hem strax måste bara förbi centrum och handla gröt. Inne på coop extra vaknar plutten, då har han sovit i över en timme, han är så jäkla aktiv nu, gör massor med bus med gåstolen:)
Vi var hemma ungefär halv sju. Så kom Sandra över och köpte lite bebiskläder, har ju att bli av med, ska nog lägga resten på blocket, fick en klädpaket sålt där på en dag:)
Nu sover lilla livet och det ska jag med och i morgon blir det besök hos Emilia och sen en lååång promenad till Mörbylundsvägen:)
Men ni alla, sov gott och vakna torr.



See you♥♥


Jag är hungrig!!!!!

sorry

  2012-01-12 / 23:05:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Hm....har inte hunnit med att skriva om förlossningen idag, sorry sorry. Vi började dagen med att gå upp tjugo över åtta och då ställde jag klockan för vi skulle bege oss till årets första babycafe. Vi åt frukost jag och lilla livet. Vi var vid öppna förskolan strax efter nio, det var härligt att få gå dit igen och få träffa dom andra bebisarna och mammaorna, ha lite sängsamling som Tristan gillar och en efterlängtad kopp kaffe, hihi. Lilla plutten blev väldigt trött så vid elva tiden begav vi oss hemåt och han somna på vägen och sov en halv timme sen va han hungrig, fick mat, var uppe en stund sen dags att sova igen för han behövde mera sömn. Han somna gott och jag började tvätta i tvättstugan, var en "snäll" mamma och tvätta upp lite kläder åt stora sonen, hihi. Sen kom farmor och hon är kvar här i natt. Vi har ätit middag och busat och sövt en lite pojke. Nu ska jag sova själv och få jag tid i morgon så skriver jag om förlossningen. Puss o kram och nyp i stjärten:)



See you♥♥




7 månader

  2012-01-11 / 22:25:12 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Mitt lilla liv har fyllt 7 månader idag, stora killen. Det händer så fruktansvärt mycket nu med honom, han står i kryp position, han går riktiga steg nu när man håller honom, han kan nästan sitta själv....ojojoj vad det går fort.
I dag gick vi upp sent, kvart över nio...hm.... vi kan nog inte sova så länge för det blir knas med rutinerna har jag märkt, i morgon måste vi upp tidigt för vi ska till babycafe, jippi, nu har det öppnat igen.

I morgon om jag får tid så kommer jag skriva ner min upplevelse när det gäller förlossning, jag funderar ofta på den, har nog aldrig varit med om en sån fruktansvärd smärta, gå ej att beskriv, jo kanske, ska försöka i morgon.

Nu ska jag gå och lägga mig så man är pigg i morgon, Tristan har en jobbig kväll, han har vaknat massor med gånger så nu ligger han i våran säng igen, det blir bättre sen när vi bor större och han får eget rum:)
Jag säger god natt och sov så gott:)



See you♥♥


Nyårsafton, Tristan fick smaka en morot och det var en hit, sen har vi den berömda rumpan i bakrunden, Kims:)


Han fick pröva att äta sin efterrätt själv i morse:)



tisdag :)

  2012-01-10 / 20:42:31 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Jaha, vad skriver man idag. Idag började vi med att gå upp vid tjugo i nio i morse. Gjorde gröt till Tristan och fil med musli till mig, jag har gått upp så jäkla mycket i vikt, ser ut som om jag är gravid igen:/ , suck:( . Jag skulle behöva köpa träningskort nu men har kanske inte råd och jag MÅSTE börja träna för jag har så ont i kroppen:/ . Snart bli det dags för GI igen, det är det bästa jag gjort, jag gick ner åtta kilo på bara två månder och dom kilona satt i tarmen, grows:)
På efter middagen så gick vi en prommis ner till centrum för att handla lite och lilla livet sov en stund sen tog vi bussen hem. Just nu är jag så jäkla trött och har ont i huvudet, säkert vätskebrist. Nu ska jag återgå till filmen. Vi syns:)

See you♥♥ 


så var det nytt år :)

  2012-01-06 / 18:46:49 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu är det den 6 januari 2012. Varför denna skrivkramp, fattar ingenting. Jag börjar med att skriva vad jag/vi gjort idag sp kanske det kommer mera.

Lilla livet börjar bli förkyld så nätterna är inte så roliga just nu, vet ej om det beror på det eller om han har ytterligare en tillväxtfas som han typ får var tredje vecka känns det som, vi har det bra med nattning och nätter i ungefär två veckor och sen så ballar allt ur. Det är ju tur att han blir större men det kunde gå lite långsammare, det går alldeles för fort.

Idag gick vi upp vid åtta tiden, han åt inte så mycket gröt så det fick bli tutte efteråt, vi gick och la oss igen vid halvtio, somnade vid tio och vaknade vid tjugo i elva, suck. Han roade sig själv en liten stund sen bara det bara att gå upp, gjorde lunch som han faktiskt åt lite grann av. sen tog vi bussen till centrum för att handla efterrättsburkar och ta en fika på kvarnbadet som egentligen är bara öppet på sommarn men nytt för i år så har en minicafe öppet. När jag kommer dit så visar det sig att det verkligen är mini, en barnvagn kommer inte ens in så jag vände och gick tillbaka till centrum och hamna på bistro, ät en kyckling med bakad potatis så inte va så jättegod men men sen tog vi bussen hem, hatar egentligen att ta bussen, speciellt 610 för där kör dom ganska ofta dom äldre bussarn där man få slita upp vagnen själv upp för fyra höga trappsteg, jag är lika förbannad varje gång, fattas bara att man tappar vagnen. Jag kanske gör stort fel som inte frågar om nån kan hjälpa mig, ska man behöva fråga, jag fråga alltid om personen vill ha hjälp, jag tycker inte att man ska behöva fråga för tydligen så är det ju ingen som vill hjälpa till för annars så skulle dom ju fråga, eller???? Oftast så är det lättare att ta ner vagnen själv att ta upp den på bussen så frågar nån uppför så brukar jag säga ja tack men nedåt så är det olika, har jag handlat så säger jag ja tack till både upp och ner men förvarnar ALLTID den som lyfter att vagnen kan vara tung pga varor:) , nej nog om detta:) , nu ligger lilla livet på golvet och vill inte vara där mer, han kraxar som en liten kråka:(



See you♥♥


Nyårsafton


ENSAM UNG KILLE SÖKER.....

  2012-01-06 / 17:10:04 / Allmänt / 0 KOMMENTARER



denna söta, rara, goa, mysiga kille söker kvinnligt sällskap i denna mörka årstid :)
För mer info så kommentera gärna:9





See you♥♥