händer inget

  2013-07-20 / 21:42:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Fan vad livet står still...el...kanske inte,hm
 
Är inne på min fjärde semester vecka på måndag, får ångest av att tänka på att jag måste börja jobba snart, vill verkligen inte det än :(
 
På måndag är det fjärde besöket för KBT , vet ej ännu hur det kommer hjälpa mig , har fått i uppgift att fundera på för och nackdelar med att ha ett förhållande(med Tobbe) och för och nackdelar med att vara ensam, hm , tankarna står stilla men det känns som om jag har mera fördelar åt att vara ensam. Jag tycker samtidigt att allt detta vi går i genom är så sorgligt men det är något vi måste ta oss i genom och vad gäller KBT så hoppas jag att jag kommer må bra av det :)
 
Livet under samma tak är fruktansvärt jobbigt för mig, jag får inte vara i fred och det påverkar mig både fysiskt och psykiskt men tillåter mig inte att bryta ihop än , jag bryter ihop sakta sakta .
Nåt som var jobbigt för mig var förra helgen när både Tobbe och Tristan var ute på Vätö hela helgen.
Jag njöt av lugnet men i vissa stunder blev det jättejobbigt och paniken kom när jag börja tänka på att vara utan Tobbe, fan vad jobbigt.
 
Just nu försöker vi hålla sams så gott det går och vi försöker göra saker med Tristan nu under sommarn, hur det ser ut nästa sommar vet vi inte :(
 
Nej nu blir det lite mackor och tv :)
 
See you :) :) :)