till nicole

  2012-03-27 / 19:30:56 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

bilderna som ska vara på bloggen

Jag




Niklas o Tristan


vår idag igen

  2012-03-23 / 13:11:50 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Ska snart styra min kos till centrum, väntar in busstiden, måste kasta soporna först.
I morse vakna plutten kvart över sex, hm.....ingen skön tid att vakna till, kvart i sju så var det bara att gå upp och göra lite gröt till plutten och det bästa är att han inte har bajsat än, toppen. I kväll så prövar vi med vanlig mat till honom, han har ju fått leva på kokta potatisar o morötter. Hoppas att det inte blir bakslag:)
Nu ska jag klä på mig.

See you♥♥


går mot bättre tider

  2012-03-21 / 22:08:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Plutten börjar bli lite bättre i magen, inte helt ok men bättre. Det röda i rumpan är borta. I morgon tänkte ge honom kokt fisk, han har ju levt på kokt potatis och kokta morötter, majvälling och tutte förstårs i tre dagar. Hela förmiddagen gick åt till att tvätta idag men efter mellanmålet så gick vi ut och det var ju underbart väder ute, sååå nice :) , vi var båda vårklädda :) . I morgon blir det inget babycafe, hur ska det gå, hihi och idag blev det inget babysim :( men men, vi tar igen det, ska ringa på måndag och få återsim:)
Nu är klockan tio på kvällen och jag är skit trött, plutten har börjat vakna lite tidigt på morgonen, natten har varit bra tycker jag så få se hur denna natt blir. Nej ut med linserna och borsta tänderna :)
Om det är fint väder i morgon så ska vi vara ute hela dagen, nästan ialla fall:)




See you♥♥



shit va tiden går

  2012-03-20 / 22:56:28 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Det är 4 dagarr sen jag skrev, fattar inte vad tiden tar vägen.

Fredag, åkte till lillebror, hoppas av i sumpan en snabbis för att lämna prasselleksak till en tjej som köpt den av mig. Säljer av lite grejer:) .
Kom till Peppe vid ett tiden. Vi tog en snabbrunda med Astro och sen fick plutten mat. Började inse att plutte var nog inte ok i magen. Hjälpte brorsan med lite städning och vikning av tvätt. Natten var så där, Tristan var lite orolig.

Lördag, snabbvisit till mamma och fikade, var tvungen att åka hem sen för Tristan gjorde av med alla blöjor utom en, han bajsa hela tiden och i söndags var han så röd i rumpan.
Söndag, skrapade i hop pengar så jag kunde köpa majsvälling, trodde då att det var fullkornsvällingen som var boven i dramat. På eftermiddagen kom mannen hem från sin tripp till sälen.

Måndag, mailar bvc pga Tristans mage, hon ringer upp mig och frågar om färg och form på bajs, jaha ett virus, det första jag tänkte på var jag lagt Tristan på för skötbord men Marie på bvc sa att det är nåt han stoppat i munnen, räkna tre dagar bakåt så vet man säkert vart viruset kommer i från och i måndags förra veckan så car vi och hälsade på pluttens förskola så det kan ha kommit därifrån. så han lever på kokt potatis o morötter med mycket smör i, det är såå mumsigt. Han hade så ont i rumpan så han skrek, jätteröd stackars liten:(

Idag tisdag är han inte lika röd och bajset börjar bli bättre men han bajsat ofta fortfarande, fortfarande lite gnällig till o från men ändå mycket piggare men i morgon blir det inget babysim :(

För min del så har humöret inte varit på topp idag, lättretlig och ja....skit helt enkelt. Lite sliten kanske. Männen tror ju bara att man inte gör något hemma eller som stora barnet så förra veckan när jag städat- Men du är ju hemma hela dagarna, suck varför tror andra att det är en jävla semester att vara hemma. Jag började inte njuta förns Tristan blev runt fyra fem månder, då lossna allt med amningen. Visst det är härligt att vara hemma men samtidigt påfrestande, man har ju hand om plutten 24 timmar om dygnet känns det som och han har ju också sina ups and downs. Men det är samtidigt en lycka att se vad han lär sig varje dag, han växer så fort nu, min lilla plutt, nu blir jag hemma två månder till, sen börjar jag jobba. Pengamässigt ska det bli toppen. Man förlora så jäkla massa pengar tyvärr, jag går back med tre fyra tusen och det är skit mycket pengar.
Vi tog en snabbvisit till arninge för att köpa blöjor, mjölk o ägg.

Nu är klockan snart elva så jag ska nanna  kudden, är så jäkla trött, plutten bestämde sig för att vakna halv sju i morse;)

Sov gott:)


See you♥♥


tåget kommer

Mm, vad gott med korv, bild från förra veckan:)

På väg till morbror Peppe :)

Hemma hos Peppe

Håller i nappflaskan själv :) , bra jobbat:)

En paus i morbrors knä:)
  

Astro♥

På tåget hem:)


har..

  2012-03-16 / 09:03:07 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

.. en jättetrött plutt så vi ska snabba oss på så vi kan åka mot lillebror, plutten kommer somna gott. Vi syns senare :)




See you♥♥


så var det eftermiddag

  2012-03-15 / 13:24:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Och jag sitter och äter lunch medans tvätten tvättas i tvättstugan och "bebis" sover i vagnen:)
Det har varit en tuff förmiddag för plutten, babycafe och trötthet går inte ihop riktig, han somna fem minuter där och sen lek igen men hemma sen så var han sååå trött, han hann äta lite lunch:) .
Efter mellanmålet vid tre tänkte jag att han och jag skulle gå ut och han skulle få ha med sig gåstolen men nu är solen borta och det blåser riktigt kallt,brrrrr men det är ju inte förns vid tre så det kan ju ändra sig. Jag hoppas att det fina vädret kommer tillbaka:) .
Nu blir det tv en stund innan det är dags att gå ner i tvättstugan igen:)



See you♥♥


ny blogg

  2012-03-14 / 21:59:05 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I helgen så blir ev min  blogg omgjord av snälla Nicole, hoppas hon orkar, det ska bli spännande att se vad det blir. Dom kommer bli i alla fall mycket finare och bättre. Ser fram emot min nya blogg :)



I morgon är det babycafe som gäller som vanligt, sen blir det att tvätta i tvättstugan, har lite ont om kläder:(
Nu ska jag sätta mig i soffan en stund, så jag lägger nog ner för i kväll:)




See you♥♥


dopfest idag

  2012-03-14 / 14:14:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I dag var det dopfest för dom barn som döpt det sista halv året på 2011, det inkluderar Tristan.
Vi tackade ja och åkte tåget ner till kyrkan idag. Tristan hade skjorta på sig och "pojk"byxor :)
Han var så fin :)
Sen efter sångstund i kyrkan så blev det fika i Mathiasgården, det bjöds på barnmat och smörgåstårta till vuxna med kaffe och dammsugare:)
Vi fikade tillsammans med Linn och Ruben, Ruben är ju sån söt liten pojke, såååå charmig :)
Efter en stunds fika så tröttna min plutt, ha var redan trött innan festen börja så efter en stund så var inget bra. Vi promenerad hem sen och båda pojkarna somna gott:)
Nu går vi nog inte ut mera idag..kanske:)

En liten pojke:)

dopljusen som tändes under sångstunden :)

mot fikat :)

Barnens meny. Tristan fick spagetti o köttfärssås och majskrok som efterrätt :)

En söt liten kille

En till söt kille, charmiga Ruben ;)

Dom vuxnas meny;) , jättegod smörgåstårta:)

sen kaffe med kondisbit, missade att fota det.
  
Min söta "bebis"

tufft med fest, mamma glömde snuttisen hemma så mammas halsduk fick bli räddningen:)


See you♥♥ 


tillbaka...

  2012-03-14 / 13:54:01 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

..han somna om:)
Hur man än gör så har man arslet bak, som man brukar säga. Nån gång så börjar han väl sova hela nätter får man väl hoppas och jag som vill ha en till ev, mannen kommer inte vilja ha en till, tyvärr. Då hamnar jag i samma läge som jag var innan jag blev gravid med Tristan, hade det inte råkat bli nu så hade det förmodligen inte blivit några fler barn för mig, inte den naturliga vägen i alla fall. Jag var så inställd på att behöva åka till Danmark och fixa det själv, tyvärr så är det en jättekostnad men jag hade ju fått tagit lån för att kunna göra det, men nu har jag en lite igen men slåss fortfarande med att jag ev vill ha en till. Vad gör jag då om han inte vill, bara accepterar läget som jag gjort alla andra år eller?? Fan vad jobbigt det är, kan inte mitt liv får flyta på nån gång, är jag inte värd att få vara glad och få trivas med livet, jag blir 40 i år och känner att hade vi skaffat barn tidigare så hade man kunnat vänta ett tag med syskon men den tiden finns inte nu, ok, jag kan ju vänta men det är ju inte säkert att det går då och jag vill inte vara för gammal när barnet/barnen blir runt tio år. Man blir dock aldrig nöjd. Men det är så jobbigt att slåss med dessa frågor och jag vet inte om jag har lust längre att acceptera allt som jag gjort tidigare, kanske dags att göra revolt mot mig själv och världen.....hm....ytterligare nåt att fundera på, suck, men jag är ju sån som person, funderar kanske väl mycket. Har alltid en undanflykt- det blir bättre när......... Hur länge ska man ljuga för sig själv!!!



See you♥♥


så var vi inne.....

  2012-03-14 / 13:34:04 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

....i en utvecklingsfas igen!!!! Dessa faser varje månad, suck, haft lugnt i 2 veckor i alla fall, så man får vara glad för det lilla men man är ju tyvärr inte på sitt bästa humör mitt i natten när plutten är som värst, hoppas han inte kommer ihåg så mycket på morgonen:( . Det spelar liksom ingen roll vad han får som kvällsmål, han sover inte en hel natt i alla fall, suck. Och just nu är han jättesvår att söva om och nu så vaknar han.....kommer tillbaka strax:)




tisdag

  2012-03-13 / 21:54:09 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I dag är det tisdagen den 13 mars och klockan är 21.37, pip.

i går började vi dagen med att åka till en förskola och hälsa på. Trevlig personal, men själva stugan är väldigt sliten men det ligger väldigt nära mitt jobb. Nackdelen är att det tar ca 45 minuter för mig att gå med vagn från gröndal till förskolan men det tar bara en kvart att cykla så det blir att köpa en cykel med pakethållare lagom tills plutten börjar där, usch läskigt, just nu vill jag inte att han blir större.
Niklas var inte mycket större han när han börja på förskola, jag tror han var tretton månader och han började strax innan semester och allt. Men lillebror börjar i början på augusti, så han får sommaren med pappa om allt går som det ska och jag jobbar hela sommaren. Det positiva är att få en hel lön, jag förlorar massa på att vara föräldraledig men det är samtidigt helt underbart :)
I går tackade vi även ja till den förskolan:)

I dag har vi varit på föräldrargrupp som det inte blev någonting av, bvc sköterskan var sjuk så vi satt och väntade på folktandvården som skulle komma och prata med oss men som aldrig dök upp, men vi roade oss med fika och massa bebisprat, hahaha.

I morgon så bojkottar vi babysim för vi har blivit inbjudna till dopfest i kyrkan, alla barn som döpt det sista halvåret på 2011 blir inbjudna till sång i kyrkan och sen till ätbart i mathiasgården men dom präster som döpt barnen, det ska bli kul, ser fram emot i morgon:)

Vad kan hända på torsdag, det vet nog alla nu.......ja...just det......babycafe!!!!!

På fredag blir det besök hos min lillebror, vi ses alldeles för sällan men det är så det kan bli ibland, jag åker hem på lördag.

Jag blir ju gräsänkling från torsdag till söndag, det ska faktiskt bli skönt:)


Nej, nu är klockan 21.53, pip och jag är så jäkla trött, så jag säger godnatt och sov så gott ni sköna;)



See you♥♥


söndag

  2012-03-11 / 11:27:08 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I dag är det söndag och jag ser att det är fem dagar sedan jag skrev ett inlägg:(
Vet inte vad jag ska skriva riktigt mer än att jag är på uruselt humör. Varför kan inte den underbara plutten ha två bra nätter efter varandra för, fan vad grinig man blir när man äntligen får en bra natt och se andra natten skit. Känns som om jag aldrig kommer få ordning på dessa nätter och det spelar ingen roll om han får välling eller inte, han sover inte bättre för det så när han väl sover en "bra" natt så undrar jag vad som gör att han sover bra men det kommer jag aldrig få veta. Natten till igår så sov han bra och natten till idag sämre, så idag blir det ingen tv och det blir amning i sovrummet innan välling. Tror att han håller på att vakna nu:)



See you♥♥



nanna kudden

  2012-03-05 / 22:18:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Snart så ska jag nanna kudden, är så jäkla trött idag. Haft ont i huvudet:( , är lite öm än i huvudet, skulle behöva massage på nacke och axlar.
I dag var vi innne på förmiddagen och efter Tristans lunch så va tanken att vi skulle promenera till öppna förskolan men jag orkade inte så vi tog bussen. Vi missade dom första sångerna i samlingen men jag känner att det gör inte så mycket längre för min plutt kan ändå inte sitta still ;) , vi var ganska många idag men mest nya mammor med sina pluttar. Efter samlingen så fikade vi och lekte sen påklädning och mot centrum för att handla lite. Tristan var så trött så han grät i vagnen men somnade ganska fort, min plutt<3
Vi gick på coop för att handla, handlade ägg, pyttipanna och bröd:)
Tänkte promenera hem men kände att jag frös och hade fortfarande huvudvärk så vi gick till tåget o bussarna, när jag väntar på bussen kommer 524 så bara gick till vallentuna, det har jag inte varit med om förrut men från den bussen hoppar min pluttis av, min stora son:) . Han tar tåget för han skulle till Tommy o jag står kvar och väntar på bussen, pga säkerhetssjälv så behöver man inte betala på buss när man har vagn, tar jag tåget så kostar det 36 kr och i längden blir det väldigt dyrt:/
Vi var hemma strax efter fem och Tristan vaknade på bussen på väg hem men han fick sova en stund iallafall. Så var det dags att göra maten, Tristan fick korvstroganoff med spagetti och riven morot och ett halvt stekt ägg och jag fick pyttipanna och två hela stekta ägg, det var mumsigt.
Gick och la plutten redan vid kvart över åtta, han var trött. Han nästan dissade tutte i kväll också för vällingen, han tog båda tuttarna men hade inte ro till att "äta" färdigt, det blev välling i sängen. Han somnade efter en stund på mage, han har börjat gilla att ligga på mage, han vänder sig själv.
Nej nu ska jag lägga mig, syns när vi synes:)



See you♥♥


Måndag

  2012-03-05 / 12:01:24 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I dag är det en huvudvärksdag, öm i nacken och har vätskebrits. Jag gick ju på låååång promenad igår och får sota för det idag bara för att jag inte dricker vatten, man är ett pucko ibland:( men det blir väl bättre under dagen får jag väl hoppas:)

I förra veckan fick vi platserbjudande på en förskola, tyvärr inte på den ända vi sökt så jag ansökte på två andra också och fick det tredje alternativet. Ringde dit idag för att på en besöksdag, man vill ju gärna kolla in stället innan man tackar ja, men hon som är ansvarig på stugan kommer i morgon, så jag ska ringa igen i morgon. Tog lite tid i går när jag gick från gröndal för att få lite koll på hur långtid det tar att gå med barnvagn och det tar minst 45 minuter men jag funderar på att cykla mest och då tar det högst 15 minuter till förskolan men allt sånt löser vi sen, jag hoppas ju på ett bra schema efter sommarn för min del så jag kan hämta på förskolan.

Nu ska jag äta färdigt min lunch och väntar på att plutten ska vakna, han har sovit sen halv tio:)...........nu vakna han, hihihihi



See you♥♥


promenad mot ett hemligt mål........

  2012-03-04 / 22:16:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Det börja så här:


och fortsätter......



och fortsätter........






Vi går och går....




vart är vi på väg???



FRAMME!!! tyärr togs detta kort när vi skulle gå hem igen, när vi kom var det strålande sol uppe på altan och vi satt i solen ock fikade:)

Dessa par hittade jag i en låda, Niklas gamla skor, passa Tristan perfekt, lagom nu när snön snart är borta:)



Detta var våran dag:)


See you♥♥


dagens outfit

  2012-03-04 / 11:57:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Barbapapa:)

See you♥♥


underbara ni :)

  2012-03-04 / 11:42:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Mina underbara söner :)
Love you:) ♥


underbara du :)

  2012-03-04 / 11:41:07 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


underbara du :)

  2012-03-04 / 11:16:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


"ny" gåstol

  2012-03-04 / 11:13:27 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Tyckte Tristans gåstol började bli lite understimulerande så den såldes och jag hitta en "ny", ett ufo. Vet ej om det var ett bra val att göra så, jag tror plutten saknar sin gåstol men han gillar knapparna på den "nya" i allafall, nackdelen med denna är att bakhjulen inte kan snurra runt, den är lite trögare att gå i men det blir han säkert bara starkare av, hiihi :)



See you♥♥


vår inne :)

  2012-03-04 / 10:57:48 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

nu har våren kommit inne iallafall:)

Denna har inte blommat på ungefär 2 år :) men nu äntligen :)


See you♥♥


en flicka

  2012-03-04 / 09:48:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

fortsätter lite på det jag skrev om igår. Nu har jag ju två killar så pricken över i:et nu skulle ju vara att få en tjej, kan känna så nu, längtan efter en lite tjej. Undra hur man skulle vara då som mamma, jag tror ju lite på att man kanske är annorlunda mot en tjej än mot en kille. Jag kan känna att det få bli Tristans val lite om det blir fler barn, är han lika dan som nu vid ett års ålder så tror jag inte att det blir fler, all ork går åt nu till att hänga med han i svängarna men jag inte klaga, jag gillar att han är nyfiken och alert fast det kan vara påfrestande men man har väl rätt att beklaga sig lite grann va?? :)
Jag trodde faktiskt att jag aldrig skulle få känslan att vilja ha ett barn till men samtidigt så brukar jag tänka på att om det blir en till och det går fort att producera, hihi så kanske man har två småttingar under 2 år.....hm...orkar man det, samtidigt som det kanske är dom första två åren som är jobbiga och tiden går fort och dom växer och kommer förhoppningsvis ha nytta av varandra ju större dom blir :) men återigen, finns tålamodet, med Tristan så har det varit jättejobbigt sen han var nyfödd med sovandet och ammandet och tålamodet har trytigt ett antal gånger pga frustration men man har väl rätt att tappa tålamodet eller.....eller blir jag en dålig mamma då som inte ens orkar med en liten......hm...jag har mycket tankar och funderingar.
Det är nu jag känner att det börjar bli stadilitet hos både mig och Tristan, visst kan jag fortfarande tappa tålamodet men jag vore väl ingen människa om jag inte tappa tålamodet nån gång eller???  Vi har gjort om rutinerna lite igen, herre gud va man har prövat på olika rutiner under dessa månader men han blir ju större och större så det är lättare nu.
Snart eller nåt så bor vi ju mycket större också och får mera space och jag hoppas det kommer rädda mycket i mitt liv annars så...ja......

Ni som läser och har flera barn ganska tätt, skriv gärna hur det varit inder resans gång:)


see you♥♥




Trsitans fina tossor :)


...

  2012-03-03 / 14:13:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 NU GÅR VI UT :)

gi

  2012-03-03 / 13:21:44 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


att få ett till barn

  2012-03-03 / 13:00:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jag fick mitt första barn vid 19 års ålder blev visserligen 20 månaden efter. Den lilla knodden var inte riktigt planerad men när han föddes var det de bästa som hänt mig. Efter 15 timmar kom den efterlängtade knodden:)
Jag kan ju tala om att det var ju inte alltid det var tiptop med att ha en lite bebis men jag tror i allafall att han o jag har haft det mera topp en tipp under dessa år. Jag kommer i håg att det var ganska ensamt att få barn vid den åldern, jag umgicks inte med andra mammor och det fanns ingen föräldrargrupp vad jag visste om, så ja jag var väldigt ensam men med en underbar bebis;) ♥

Nu 19 år senare har jag blivit småbarnsförälder igen, bulan var inte heller planerad men otroligt efterlängtad, syskon till Niklas har jag velat haft i såååå många år, nu äntligen fast med "några" år, hihi emellan:)
Skillnaden idag är att jag vågar ta för mig mera, och umgås med andra människor, det är både föräldrargrupp, babysim och babycafe som gäller, känner att jag måste ha det annars hade jag nog i kunnat njuta av att vara hemma som jag kan göra nu, älskar att vara hemma.
Jag ångrar verkligen inte nån utav mina två barn, känns lite konstigt att säga två barn men det har jag ju faktiskt trots att den äldsta är 19 snart 20 år.
Kan känna av lite panik nu när den yngsta snart är 9 månder och är mindre beroende av mig, ammar inte fullt längre heller. Kan känna nu att jag kanske skulle kunna tänka mig en liten till om nåt år men jag har ställt mig frågan om vad det handlar om, om det är en kris nu när man blir 40 och jag inte vill känna mig gammal. Det är mycket frågaor jag ställer mig själv just nu inför ett nytt liv som småbarnsförälder, dom frågorna hade jag förrut men då gällde om att bli tonårsförälder som kan faktiskt vara ett snärt värre än att vara småbarnsföräder, jag har ju och är båda, hihi
Hm.....jag får fortsätta att fundera på livets mening i olika faser och tankar. 
Nu måste jag återgå till att vara småbarnsförälder:)


See you♥♥
 


oj oj oj

  2012-03-02 / 22:45:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Om tittar tillbaka på denna vecka på vad vi gjort så har vi gjort nåt varje dag.
Måndag- arninge o sen gick vi på babycafe i Mathiasgården:)
Tisdag- bvc besök, 8 månders kontroll, han gick igenom besiktningen,hihi, snabbvisit på jobbet :)
Onsdag-inget babysim pga sportlov så vi blev hembjudna på lunch till Malin o Molly, vi träffade även Monica o Felix, vi träffades på babycafet och sen går vi på samma babysim. Lunchen vi fick blev vegetarisk paj med sallad och sen blev det fika med hembakat,mmmmmmm det var riktigt gott. Vi kom hem vid 16 tiden tror jag.
Torsdag- babycafe igen som vanligt. Tristan har ju lite svårt nu att sitta still när det är sångsamling men vi tycker det är roligt att vara där så det är ju huvudsaken. Skulle ha haft besök av en tjej som skulle ha kollat på lite bebiskläder men hon blev sjuk så hon får omma en annan gång. Vi gick till Ica för tt handla sylt. Gjorde pannkaka till oss alla, det var ingen höjdare precis för Tristans del men han fick lite i sig, haha.
Idag, fredag så startade vi morgonen vid sju och gick upp för att frukosta, Tristan fick gröt och jag åt frukost hos mamma på jobbet. Vi tog bussen som gick tjugo över åtta hemifrån. Alltid kul att träffa mamma, jag saknar henne väldigt ofta. Vi skulle hämta tossor o sockor som hennes gubbes mamma stickat, dom är så fina. Vi om hem vid kvart i fem. Strax efter fem kom en tjej och titta på gåstolen som blev såld. Vi hittade en ny idag, den är som ett ufo själva panelen, tar bild i morgon , i morgon ska Tristan få pröva den och jag tror det kommer gå snabbt:)
I morgon kommer ytterligare en och ska titta på babygymmet, hoppas hon köper. Har även spekulanter på mina klädpaket. Skit vad det är jobbigt att vara beroende av dessa pengar hela tiden, vad ska man sälja sen då :) , ska nog rensa annat också:):)
Nej nu ska jag nanna kudden, sov så gott alla underbara vänner :)<3<3<33<3<3<3<3<3<3

See you♥♥


Tristans sockor och tossor, dom är så fina, det kommer skära sig så fint i färgerna :):)


mina sverigetossor :) , love them :)


Niklas tossor :)

Mannen fick inga...........än:)