familjen

  2009-12-30 / 18:15:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER








VI ÖNSKAR ALLA ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!!!!


ONSDAG 30/12

  2009-12-30 / 18:00:21 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Onsdag eftermiddag,hm,boring... Hur ska palla att vara hemma i 3 månader? Förhoppningsvis så blir det bättre när jag kan gå på gymmet och träna istället för att ligga på golvet hemma,så tråkigt men det går åt rätt håll,har inte så ont längre,det gör bara ont när knäskålen rör sig men det är smärta man får ta och jag fick inga nya värktabletter från läkaren,hon vill nog inte att jag ska ta dom längre,så jag klara mig utan.

I morgon är det nyårsatfon och vi ska skåla in det nya året. Min mamma ska fira med sin nya gubbe,jag är glad för hennes skull,att hon äntligen har träffat en snubbe som vill ha henne i ett riktigt förhållande,jag hoppas att det håller,vem vet hon kanska flyttar,han har ju ett litet hus.
Jag vet inte vad brorsan ska göra. Sonen,Niklas ska fira med middag i solna hos en kompis och jag och Tobbe ska ev till hans brorsa,Tommy .

Jag hoppas verkligen att nya året 2010 blir mycket bättre än 2009. Det som varit bra med 2009 är att Niklas fått en ny chans i sitt liv med programmet inlåst och nu fungerar det så bra för honom.
För min del känner jag mig överkörd av meterfilm som stod bakom produktionen av inlåst, jag fick aldrig vete vad Niklas tyckte och tänkte i inlåst,hans känslor.
ett av skälen tror jag är att han far hota med att stämma meterfilm,det handlar om han hela tiden,tråkigt men så är det,han var rädd för att hans namn skulle komma ut,skitstövel men jag måste lämna det bakom mig..det är så svårt........
Skitsamma.

Jag hoppas också att det nya året inbringar tur för min lillebror så han får ett jobb,det är han värd:)


Det nya året kommer jag börja med att fortsätta skriva om dåtiden som jag fick skrivkramp med.
det får räcka för idag. Tack för mig<3<3<3


SÖNDAG 27/12

  2009-12-27 / 19:06:45 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jaha,då var det söndag och julen är över och jag väntar in det nya året med förhoppningsvis nya förhoppningar i livet.

När jag stod och laga middag ikväll så funderade jag på hur jag är mot mig själv och andra människor och kom på att jag är ingen snäll person,jag är nog väldigt elak,varför måste jag förpesta livet för andra hela tiden,snyft...... jobbigt att skriva detta,känns som om jag aldrig kommer få vara lycklig och man lever bara en gång och det känns som om livet redan är slut medans andras börjar... Ja,jag vet att det är bara jag som kan ändra på detta,men hur...?
Så fort vi lämna järvsö så känns det som om vi kliver in i våra roller igen el blir olyckliga igen av nån konstig anledning.
Mitt i all elände så har jag blivit gudmor åt en lite kille,jättekul men jag har inte precis varit den bästa gudmor till mitt första gudbarn trots att han finns i mina tankar ofta. Jag vill ha lyckan och kärleken,vilket innebär fler barn, ömhet ,trygghet och mest av allt KÄRLEK. jag vill bara bli älskad,jag vill inte vara en bitter jävla kärring.
tyvärr är det en dålig dag idag,känner mig utanför,kan ej förklara....................Tack för mig<3<3<3


JULAFTON 2009

  2009-12-24 / 16:25:35 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

HEJ ALLA KÄRA VÄNNER OCH LÄSARE! I DAG ÄR DET JULAFTON,TOPPEN! HÄR I JÄRVSÖ ÄR DET RIKTIGT MYCKET SNÖ OCH - 8 GRADER,PRECIS SOM DET SKALL VARA.
ALLT HAR FLYTIT P BRA IDAG. VI HAR NYSS TITTA PÅ KALLE OCH NU ÄR DET FILMEN "NU ÄR DET JUL IGEN 2"
DEN HÄR VECKAN HAR VARIT UNDERBAR MED ALL SNÖ OCH KYLIGA LUFTEN. DET HAR KANSKE INTE BLIVIT SOM JAG PLANERAT SJÄLV RIKTIGT MEN JAG HAR JU 3 MÅN PÅ MIG ATT LÅSA BÖCKER OCH LÖSA KORSORD. KNÄT HAR FUNGERAT GANSKA BRA. LYCKADES GÖRA ILLA KNÄT IGÅR,VET INTE RIKTIGT VAD SOM HÄNDE MEN DET KÄNNDES SOM OM KNÄT VEKS SIG ÅT SIDAN,DET GJORDE SKIT ONT, VAD LITE SVULLEN HÄROMDAN FÖR ATT JAG GICK I DENNA BRANTA BACKE NERÅT MEN JAG SKA JU RÖRA PÅ MIG:)



NU KOMMER EN FIN VINTERBILD OCH MED DEN TACKA JAG FÖR MIG<3<3<3 GOD JUL PÅ ER ALLIHOPA.


TISDAG DEN 22/12

  2009-12-22 / 19:24:48 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I dag har varit en lång dag. Morgonen börja med stygnborttagning, tyvärr va sköterskan lite fumlig och visste inte riktigt hur man tog bort den sorts stygn som jag hade men jag visade så gick det bra. Är mycket mera rörlig i knät men nu känner jag mig som bambi på hal is, det finns ingen kompress som tar emot längre.



Titta så fint det ser ut. I morron får jag duscha såret då kommer en ny bild.


Efter det så åkte vi till stugan och åt frukost, sen bar det i väg till alpstugan.


Jag, Ulla och Lovis satt här och tog två varm oboy och en cappuchino. Vi fikade medans grabbarna åkte i backen. Pga att det är så kallt så blev det inte så långt åk, - 16 grader. Vi åkte vidare sen till barnbacken där det finns en värmestuga som man kan grilla korv i, mysigt var det. Sen skulle Lovis få åka skidor med Micke och Bobbo. Det gick jättebra,  jag och Ulla satt kvar i värmestugan, SÅ kallt ute.



Niklas och Micke.




MÅNDAG DEN 21/12

  2009-12-21 / 22:24:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I dag är det måndag. vi har varit i alpbyn och ätit lunch. Sen åkte jag och tobbe till hälsocentralen för att höra om det fanns nån tid för att ta bort stygnen, i morron kvart över nio tas dom bort, skönt :) Är så fruktansvär trött idag, vet ej varför....



Idag är ingen bra dag känslomässigt, vet ej varför. Kanske för att jag vill ha kärlek, ömhet och närhet. Jobbigt när han inte ens rör en, inga kramar, inga pussar. Trodde nästan att det skulle vara annorlunda här nu när allt är lite extra mysigt med snö och allt. Varför måste jag alltid söka det hos honom om jag vill bli bekräftad, kanske inte finns så mycket kvar för oss. Går nog inte att rädda. Just nu i denna sekund så känns det så.


Tack för mig <3<3<3


SÖNDAG 20/12

  2009-12-20 / 15:09:59 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Nu är det sönda och grabbarna är redo att åka skidor, själv har jag inte gjort så mycket, är så trött. Ska vila en stund nu. Skriver i kväll om hur dan har varit.

 

Tack för mig <3<3<3


LÖRDAG KVÄLL 19/12

  2009-12-19 / 23:10:04 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
NU ÄR DET KVÄLLER OCH VI ÄR FRAMME I JÄRVSÖ. RESAN GICK JÄTTEBRA,JAG VAR LITE OROLIG AV ATT SITTA I BILEN UNDER EN LÅNG TID MEN DET GICK VÄLDIGT BRA.HAR TYVÄRR ÖVERANSTRÄNGT VADEN I DET ONDA KNÄT,SÅ DEN ÖMMAR RIKTIGT ORDENTLIGT. JAG GICK OCH STOD MYCKET IGÅR:( INTE BRA.STUGAN VI BOR I ÄR JÄTTEMYSIG OCH RYMLIG,TRIVS SOM FISKEN I VATTNET.DET KOMMER BLI MYCKET ATT VARA INNE FÖR NÅN PROMENAD I BACKEN BLIR INTE AV PGA BRANTHETEN OCH ATT DET ÅKER BILAR OCH DOM MÅSTE TA MYCKET SATS FÖR ATT KOMMA UPP. FINNS TYVÄRR INGEN PROMENADVÄG,SYND MEN JAG MÅR BRA ENDÅ.
HOPPAS NI ALLA LÄSARE FÅR EN BRA JUL. DET KOMMER HANDLA OM JÄRVSÖ I BLOGGEN DENNA VECKA MED BÅDE TEXT OCH BILDER.

TACK FÖR MIG <3<3<3

MATSTOPP I TÖNNEBRO

  2009-12-19 / 22:46:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


LÖRDAG DEN 19/12

  2009-12-19 / 13:27:47 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
nu är vi påväg till järvsö 1 vecka. Sitter just nu i bilen. Jag kommer skriva och dokumentera med foton under veckans gång. Ska bli skönt att komma bort och bara få vara. Vi hörs snart igen.

Tack för mig <3<3<3

Nice bild, eld kan va så vackert.

  2009-12-18 / 20:05:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


TORSDAG 10/12

  2009-12-10 / 21:59:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nu är det torsdag, 3 dagar sen jag opererade mig. Det går åt rätt håll, har inte lika ont.
I morron ska jag till sjukgymnastiken, få se vad hon säger. Jag har en sorts grej på benet som gör att jag inte kan sträcka ut benet helt, den är i vägen hela tiden och den är obekväm att bära och det gör ont.
Hoppas att jag slipper den snart. Nu räcker det för idag, ska gå och lägga mig snart.

Tack för mig <3<3<3

MÅNDAG 7/12

  2009-12-07 / 22:54:02 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Hejsan svejsan! Idag är det pappas födelsedag, grattis till min pappa fast han inte lever längre. Hurra hurra hurra hurra!



I dag blev det min efterlängtade operation, korsbandet.
Har sovit dåligt natten till idag, va lite nervös inför operation.
Jag börja dagen med att gå upp vid åtta tiden, ställde mig i duschen och tvättade mig med decutan, specialtvål inför operation. Man känner sig verkligen ren efteråt. Klädde på mig, satte på tv:n och väntade ut tiden.
Kvart i nio gick tåget. Framme i stan kvart över nio, ska vara på artrokliniken kl. halv tio. Ringde Tobbe på vägen dit o berätta att jag var lite nervös. Anmäler mig i receptionen och går ner till dagkirurgin, usch jobbigt. Får dom sexiga strumporna och sjukhusskjortan med öppningen fram, känner mig väldigt attraktiv hihihi.
Får en säng att ligga i och alvedon och en annan tablett mot illamående.
Ligger och läser en bok. Får kanyl i armvecket, trodde det skulle göra skit ont men ett stick och sen klart. Får dropp och antibiotika. Träffar både operationsläkaren och narkosläkaren, mycket trevliga människor:)

En stund innan operationen får jag lugnande i kanylen och narkosläkaren säger att det verkar snabbt, hm det gick några sekunder så blev jag helt varm i kroppen och lite hög... skön känsla hihi.

Sen blev jag inrullad på operationssalen, nej förresten jag fick gå in, la mig på operationsbordet och skämtade med narkosfolket. Riktigt roliga människor. Sen sprutade han i sömnmedel, sen blev det svart. Vakna sen men hade riktigt svårt att hålla ögonen öppna, lite skumt för så har det inte varit förrut. Men andra operationer så har jag nog sovit ut. Ville hem så fort som möjligt. Fick fika och sen träffde jag sjukgymnasten. Ringde Tobbe så han fick hämta mig. Kom hem vid fem tiden, la mig i soffan och sov lite oroligt. Vakna sen och värmde vitlöksbröd o köttsoppa, mm... gott. Nu är jag väldigt pigg men skulle behöva gå och lägga mig.

Sov gott.
Tack för mig <3<3<3


SÖNDAG 6/12

  2009-12-06 / 20:26:28 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jaha, andra advent. Idag har jag städat hela dagen för i morgon ligger jag på operationsbordet, är lite nervös.
Har inte sett min son sen i fredags. Han träffa sin pappa igår, dom var och åt pizza. Sen drog Niklas till Solna, en tjejkompis bor där. Försökte få tag i honom igår. Senare på kvällen får jag tag i honom. Är så rädd att det ska hända honom någonting. Jag måste släppa greppet, det är så jävla svårt.Tänk han är snart vuxen.
Stackars min mamma, nu kan jag förstå henne. Alla gånger hon har varit orolig för mig och brorsan och fortfarande är. Det är väl vår uppgift som mamma eller? Skit jobbigt är det i allafall.

Nu är han hemma och spelar data, det tråkiga är att han inte bryr sig att jag är orolig. Jättetråkigt men så är det.
Han kommer säkert vara uppe halva natten, har sovit halva dagen hos en kompis.

Nej nu räcker det för i dag....................

Tack för mig <3<3<3<3


DÅTID

  2009-12-04 / 23:00:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Alkohol, ja vad kan man säga om det, vilken fälla :)
Min pappa drack, farmor drack och morfar. Ja jularna var inte så roliga, slutadet med fulla människor och bråk.
Jag och Niklas har flyttat väldigt mycket, både på gott och ont. Vi har trivts bra där vi bott.
Jag har skrivkramp helt plötsligt.

Tack för mig :)


FREDAG 4/12

  2009-12-04 / 22:48:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jaha, då var det fredag igen. Det är inte klokt vad veckorna går fort, snart är det nytt år.
Jag hoppas så jättemycket att det nya året blir riktigt kärleksfullt, hoppas på ganska mycket på det nya året.

På måndag är det dags för korsbandsoperation, är lite pirrig i magen. Jag kommer ha tid i flera veckor att skriva, jag har verkligen hitta nåt som jag verkligen brinner för och jag är så nöjd :).

Tack för mig, kram

TISDAG 1/12-09

  2009-12-01 / 17:30:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Hejsan!

Tack Ida för din kommentar. Jag ska bli lite mera konkret ,heter det så, när det gäller vad jag skriver om. Bloggen handlar om mitt liv och det inkluderar dom nära och kära, döda som levande. Kommer inte alltid orka skriva om Niklas och mig, det är så känsligt. Men jag har börjat min resa i vår dåtid.
Samtidigt som det är känsligt så känns det bra att tänka om och känna känslorna som var då när just nåt hände, både bra och dåligt.

Ibland kan ett minne ploppa upp som jag förträngt låååångt bak i huvudet. Tänk vad minnen förknippade till känlor som man kan förtränga, lite läskigt hur hjärnan och människan fungerar... på gott och ont. Jag verkligen älskar att skriva, har alltid gjort det och om allt. Det var allt för idag.

Tack och hej <3