blir hemma

  2010-11-30 / 12:45:47 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I dag har jag haft ro att ligga i sängen lite längre, har sovit bättre i natt, skönt:)
Jag blir hemma i morgon också, skulle ha varit på julbord men orkar helt enkelt inte, energin är som bortblåst:(
I kväll får jag skjuss av mannen ner till centrum för att handla, har ingenting hemma, måste även handla järntabletter, har lågt järn. Nu är det sängen med varmt täcke och varuhuset som gäller:)


See you♥♥


är hemma

  2010-11-29 / 13:25:40 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Kände i går kväll att nu räcker det, min kropp känns slut, jag måste vila.
Är hemma från jobbet idag och i morgon sen är man nog ok för att jobba igen.
I dag har jag legat i sängen hela dagen så jävla skönt, det enda jag varit tvyngen till att göra är att hämta in ved, det är ju snorkallt ute. Jag hade -13 inatt, brrrr. Nu är vintern här.
Nu blir det latte med grädde och kanelbullar:)

See you♥♥


ojoj

  2010-11-28 / 17:05:45 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

I morse så låg jag vaken redan fårn kl 8, gick upp vid 9, började med degen.
Medans den var på jäsning så gick jag ut och skottade uppfarten och gången, gick ner till garage sulan för att ta bort is under frigoliten, det gick bra men det är tungt. Sen bakades bullarna och Maria kom över med alla barn, jättekul, senare kommer Tommy också med barnen, nästa dagis, hihihi :)
Nu har alla åkt och det blev väldigt tyst här, ska fortsätta att stryka mina julgardiner. Och sen blir det mat:)


See you♥♥



tråkigt

  2010-11-27 / 22:00:49 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Just nu har jag tråkigt, har kollat färdigt på säsong 1 på varuhuset. Det är en Nicolas Cage film men jag har ej lust att se den. Funderar på att lösa lite korsord kanske:) , det gillar jag, nej, det blir nog att börja titta på säsong 2. Boring boring:(
Känner mig faktiskt lite ensam trots att mysigare ställe får man leta efter......ensam men mår bra. Här är det lite som i en saga med all snö...........åh, jag verkligen älskar detta ställe. Hoppas att allt går bra med bygget så att vi inte behöver sälja, man vet ju aldrig vad som kan hända;).

Nu blir tillbaka till sängen och tv.


See you♥♥


blåmärke

  2010-11-27 / 16:51:30 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Om man tittar riktigt noga på lillfingret så är jag blå, fick ett blåmärke där när jag skulle knyta upp skyddet för veden. Bilden är inte den bästa men det känns lite att böja fingret, alltid mina fingrar som tar stryk, hihihi

Kan se värre ut i morgon:)


See you♥♥


helt slut

  2010-11-27 / 15:18:19 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Fy faan vad jag har gjort mycket idag, jag ska nog inte tala om vad jag gjort för då får vännerna spader och skäller på mig;);) , men nu räcker det för idag, ryggen värker lite grann till och från. Nu blir det en apelsin, soffan och tv.
Vi syns senare.

See you♥♥


färdig!!!!

  2010-11-27 / 12:30:24 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Mm, vad gott det är med en varm lussebulle



See you♥♥


lussebullar

  2010-11-27 / 12:20:33 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Hejsan svejsan!!!!
Jag har hunnit så mycket idag och klockan är bara 12.
Jag gick upp strax efter 9 i morse, började med att starta upp en eld, lite kallt att gå upp:) , kanske därför man håller sig så frisk, kylan inne, hihi
Sen börja förbereda degen. Medans den stod på spisen för att jäsa gick jag ut och skottade uppfarten och gångvägen.


  Sen skottades sulorna, sen kom mannen, fick lite ont i ryggen men men. Nu har jag gjort bullarna som står på jäsning, ska ställa in en plåt snart, ska bara pensla med ägg, nu är första plåten i ugnen, tyvärr sjönk några bullar ihop när det penslades är lite för hårdhänt, hihi.






Snart färdigt:)

See you♥♥


ledig

  2010-11-26 / 16:56:50 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I dag har jag varit ledig, skulle till tandis, alltid lika jobbigt att gå dit men i dag var det bra, jag klarade mig utan bedövning, yes!! Jag är så jävla duktig:)
Efter tandis tänkte jag att jag skulle hälsa på lillebror som jobbar i kista centrum men det visade sig att han var ledig idag, typiskt:(
Sen gick jag och svullade på MAX, mums mums;)

Åkte till lägneheten och färgade håret, oj, jag glömde ta för och efter bild, hm, jag börjar bli lite senil tror jag, glömmer saker hela tiden, hihi men det är väl så det ska vara just nu:):)

Åkte senare ner till jobbet för min snälla kollega skulle skjussa mig hem, hade lite tung packning, hihi.

Så nu har jag hjälpt mannen med skottning, lägga friggolit, och sopat. Hade tänkt att jag skulle baka bullar i kväll men det blir i morgon, håller på att koka ris nu och ska värma på kycklingen, ses sen.

See you♥♥


........

  2010-11-24 / 17:28:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
skrivkramp:(

hm, skrev fel

  2010-11-23 / 16:19:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jag skrev ju tidigare i dag att jag jobbar till 18, hm, såg helt fel på samtalslappen. Har nämligen sista samtalet klockan 19, tror ni jag blev glad eller?? SUCK SUCK!! Men det ingår i arbetet så det är bara att gilla läget.
Det blir en sen middag.
Ojoj, vad min magen inte mår bra, den är såååå stor, har börjat äta vanligt och tarmarna fixar inte det. Måste göra nåt åt det, jag mår inte bra:(

Nu räcker det för stunden, kanske skriver nåt när jag kommer hem till mannen:)

See you♥♥


lång dag

  2010-11-23 / 12:36:42 / Allmänt / 2 KOMMENTARER

Morgonen började med att jag blev väckt av grävaren som startar väldigt tidigt på morgonen och jag ville inte gå upp, kände efter men nej frisk som en nötkärna, bara stiga upp och vara glad. Jag blev lite sen med att komma i väg på cykeln så jag cyklade med turbofart ner till jobbet. Jag kom i tid, vilken tur:). Åt god frukost, mannagrynsgröt och smörgås:)

Vad min son är otrevlig, jag blir så trött:(

Nu ska jag äta en tårtbit, mums.

Suck, jag jobbar till 18 i kväll:(

See you♥♥


ny dag

  2010-11-22 / 12:37:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I dag blir det lång arbetsdag. Slutar jobba kl 16 men sen är det avdmöte. Vi ska prata barn inför morgondagen, då har vi föräldrasamtal, det blir en lååångdag. Ute är det rått och kallt, ine skönt ute, jag måste köpa ett par termobyxor, jag fryser hela tiden:)
Nu gick luften ur, faan kan man nte få vara pigg och alert nångång? Dags att gå in och jobba snart.


See you♥♥


söndag

  2010-11-21 / 18:01:15 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Det blev en väldigt slapp dag i dag, det enda jobbiga va att Hedvig var ledsen under matlagningen, försökte roa henne medans jag laga mat, gick så där. Under lunchen blev både Lovis och Hedvig ledsna, Hedvig blev akut hungrig, skriiiiiik, ge mig mat pronto!!! Och Lovis saknade mamma. Hon åt tillslut upp sin mat och då ficka man kaka,hihi. Efter lunch tittade jag och Lovis på Micke och Molle och åt popcorn, när den var slut så börja vi titta på bilar. Filmen hann knappt börja förns Lovis sov gott o soffan. När hon somna vakna Hedvig och ville ha mat, hon var vaken en lite strund sen sov hon också, så ja, jag har ju inte jobbat ihjäl mig idag. Sen var det time för alla att åka hem till sig. Lovis va varm när hon vaknade sen, hon kan ha feber, stackarn:(
När dom skulle åka gick strömmen i hela området och jag har bara ett ljus, bra jobbat Monica, hihi. Som tur va så kom det tillbaka väldigt fort, jag börja dammsuga och har nu tagit en dusch och nu ska jag laga mat.


See you♥♥


god morgon

  2010-11-21 / 10:25:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Vet ej om morgonen är så god men jag är vaken och har sovit pissdåligt, känns som om man skulle behöva en valium för att få sova ett helt dygn, hihi, nej, skoja bara......kanske. Sitter och väntar på kidzen, en 4 åring och en 3 månads, jippi:), vet ej om jag har lust men det ger sig säkert när dom kommer. Det är pissväder ute också. Vi kanske ska ta en sväng eller nåt, få se, det kan bli filmdag i dag. Få se vad Lovis vill.
Nu ska jag ta en smörgås med oboy. Vi syns senare.



See you♥♥


trötter

  2010-11-20 / 21:46:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Klockan är inte ens 22 och jag är helt slut, är så jäkla trött. Just nu så känner jag att jag inte skulle vilja passa två barn i morgon men det kanske vänder när jag fått sova. Trött trött. Jag har ju så jäkla svårt att säga nej men samtidigt så hjälper ju Tommy mannen så då kanske jag ändå måste ställa upp, jag gillar ungarna SÅ mycket. Det känns nog bättre i morgon. Jag borstar nog tänderna nu och lägger mig i sängen framför tv, jag hoppas jag få mera sömn i natt.
Sov gott alla underbara vänner jag har i mitt liv. Love you all;)


See you♥♥


idag

  2010-11-20 / 18:59:11 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jaha, vad har jag gjort idag? Skottat snö. Jag gick upp vid 10 tiden och åt frukost, då kom också mannen med Kim, dom har jobbat på grunden idag, bra jobbat guys!!!
Jag bryggde kaffe och tog med mig ner i släten till killarna, Kim älskar kaffe:):), han blir så glad:)

Jag började skotta fram gåvägen och sen våra uppfart, fortsatte sen att skotta grunden på huset, fick ganska ont i ryggen samtidigt som jag känner mig som en flodhäst, puh. Måste nog fortsätta med gi levnaden, det går inte att smälla i sig så mycket kolhydrater och annat, STOPP!! Tarmarna mår inte bra. Det som är bra med gi är att jag har svårt att äta/dricka för söta saker. Har svårt för både godis och läsk, ex julmust, bläääää. Har fått åter sugen på cocacola med har inte tagit en droppe, risken finns att man blir fast, hihi.
Efter skottningen så har jag suttit här framför datan, har lagt upp bilder m.m.
Sen blev det korvstroganoff och ris till lunch, en liten kaffe sen diska på det. Några timmar senare så åkte killarna hem, dom kommer i morgon plus att Lovis och Hedvig kommer med, det blir en intensiv dag i morgon:)

Nej, nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och titta på dumburken eller en dvdfilm, det är ju inte så gott om program på dumburken.


See you♥♥


grabbzen

  2010-11-20 / 17:29:11 / Allmänt / 0 KOMMENTARER






See you♥♥


bygget

  2010-11-20 / 15:44:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER












See you♥♥


så var det lugnt och skönt

  2010-11-19 / 17:11:17 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Äntligen "hemma", det blev tyvärr en lång promenad med packning på ryggen men men, vad gör man, när man vill klara sig själv,hihi. Inte är man bortskämd här inte;)
Skönt att komma till lugnet. I morgon ska jag sova tills jag vaknar och sen ska jag klyva lite ved:), nån nytta måste jag göra nu, har slappat så många helger så nu räcker det, så det får inte regna eller snö i helgen:)
Nu blir det pizza:):)

See you♥♥


lugnt

  2010-11-18 / 18:32:53 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Nu är det lugnt men hur länge kommer man palla detta hot man kör med varje gång, pga att jag blev irriterad över ett sms(lite töntigt) så tar mannen upp annat skit, då börjar man hota med att - ja, då kanske vi inte ska leva ihop!! Men ger dig, jag är så jävla trött på dessa hot hela jävla tiden, samma sak med huset, blir det motgångar så hotar han med att sälja men för faan, ge dig nån jävla gång, du är så trött på att höra ditt eller datt, jaja, vad vill du höra på då. Jag gjorde en fuling och beteedde mig lika som han för att han brukar göra så, hihi. Då blev det jag som blev kallad för att betee mig som en 3 åring, hahaha, det brukar vara jag som säger så i vanliga fall. Han kan verkligen inte tänka själv, faan hitta på nåt eget nån jävla gång. Trött trött. Hur faan kommer detta sluta egentligen?? Test test. Men jag är inte orolig om det blev så att jag blir själv. Jag vet att jag klarar mig själv:):) , och jag har såna underbara vänner som finns där i vått och torrt:)

See you♥♥


skiter i vilket

  2010-11-18 / 17:43:21 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Så var den kvällen förstörd, idiot!!
Idiot idiot, nu är det storbråk om ett jävla fel sms, idiot:(


See you♥♥


jag skrev lägger ner för att......................

  2010-11-17 / 21:19:56 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag skrev ju lägger ner för att jag skulle säga god natt men jag skrev annat istället.......så nu
god natt:)


See you♥♥

lägger ner

  2010-11-17 / 21:17:28 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
Så var onsdags kvällen snart slut.
Jag vet nåt som inte du vet, jag kan kissa bakåt..........hihi.
Det har varit en intressant kväll med ett samtal från kära vännen, hihi
Grattis grattis till....... ja du vet vem du är;);)
Tänk så det kan bli ibland......mår väldigt bra nu i skrivandets stund. Jag bara ler, hihihi


See you♥♥

irriterad

  2010-11-17 / 17:47:52 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jag är så irriterad över att behöva äta middag så här sent......sent!? kanske ni tycker. Ja, för mig är det sent av olika anledningar, suck:z
Grrrrr, åh, orkar inte ha diskution med sonen, han älskar att reta mig, den lilla snorungen. Ja ja.

Jag har haft en bra dag på kursen iallafall. Vi håller på att förbereda gruppvis inför låtsas förhandling i morgon, lite scary:)
Vi har sökt på nätet, på olika webbsidor, google och i böcker som arbetsmiljö och arbeta rätt, kul kul
Jag hoppas vi gjort rätt, hihi

Nu håller faktiskt sonen på att göra mat.


See you♥♥


trötter

  2010-11-16 / 21:30:30 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Ojojoj, vad klockan går fort. Väntar på att sonen ska komma hem så vi kan börja titta på film tillsammans.
Det är nästa gränsfall att kolla film, jag är så jäkla trött, önskade jag fick sova en hel helg, gu va skönt det skulle vara. Jag vet att på lördag kommer jag sova tills jag vaknr sen blir det jobb ute om det inte regnar eller snöar, hihi. Det blir klyvning:)
Nej, nu måste jag ta ur linserna så brukar ögonen bli lite piggare, har inte så mycket fukt i ögonen.

See you♥♥


föreläsning

  2010-11-16 / 18:05:35 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Har varit på facklig föreläsning, den är i 2 dagar till, handlar om MBL/samverkan och så var det ett ämne till som jag inte kommer ihåg. Nackdelen är att den ligger i gullmarsplan men men, jag får en paus från jobbet och det är skönt:)
Mycket info första dagen och mycket lagar, förhoppningsvis kommer man ihåg nånting.
Till lunch blev det asiatiskbuffe, gott gott men tyvärr inte mycket att välja på, det fanns biff, nudlar, ris, friterad kyckling, wokad kyckling, bacon raggmunk, sushi och sallad. Har vi tur så byter dom ut maten som vi slipper äta samma rätter i 2 dagar till, nog för att jag gillar sån mat men tre dagar i sträck kanske blir lite för mycket:):) men ja e inte bitter;);)

Nu tänkte jag att jag skulle förbereda maten, börjar bli lite hungrig:)
Vi syns senare:)

See you♥♥

Så här såg det ut när första snö föll:)




Ljuvligt;)


hur känns livet?

  2010-11-15 / 19:39:18 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jo, det kan ju fråga sig. Känns som om livet just nu känns ganska bra, trots att humöret går upp och ner men det får man leva med, hihi.
I dag har det varit ganska lugnt på jobbet trots 11 barn. Jag och Anza hade avdplanering i dag som vi har suttit och gjort en beställning på material till barnen, får se vad vi får, alltid lika spännande om vi får nåt överhuvudtaget. Det har ju regnat hela jäkla dagen idag så vi var inne idag.
På eftermiddagen hade vi akutsamtal en personal från varje avd, det är så negativ stämning och vi behöver rensa, så nu är det gjort så jag hoppas att det lugnar ner sig nu så att man tycker det är kul att gå till jobbet:)

I morgon bär det av mot söder, ska till gullmarsplan och gå på samverkanskurs med facket i tre dagar, ska bli skönt att få komma i från jobbet några dagar:), hoppas dagar blir bra. Åker vid sju i morgonbitti.

I kväll har jag gjort gi våfflor för första gången, det gick bra och det smakade gott med sylt och grädde, mums:)

Snart är det tvättstugan och top model som gäller;)


See you♥♥


måndag

  2010-11-15 / 12:24:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu är det en ny vecka, morgonen började med regn:). Boring boring:(


AAAAnton

  2010-11-14 / 19:01:42 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Anton








See you♥♥


så har helgen varit:)

  2010-11-14 / 18:30:53 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Om jag sumerar hur helgen har varit så har den varit toppen. Som jag skrivet tidigare så har jag haft besök av Åsa och hennes killar och i går kom även Lovis.
I dag gick vi ut på promenad efter frukost, dom måste ju "rastas" lite dom små liven :)
Tyvärr va inte vädret nån hit men dom hitta en liten snövall att leka i enstund innan dom blev för blöta.
När vi kom hem så vankades det blodpudding med bacon, grönsaker och lingonsylt, det var smarrigt.
Senare på eftermiddagen så kom Tommy, Rebecca, Hedvig och Ulla, när dom kom så åkte Åsa och killarna hem, snyft:( , men men, vi träffas snart igen:)
Nu är jag hemma hos mannen, vi har precis ätit middag så snart blir det en varm dusch och soffan, jag är lite slut. Hur roligt det än är med besök så blir man helt slut efteråt.

Här kommer lite lekbilder.

Så här fin blev Lovis i morse i håret:)







See you♥♥


snart är helgen slut

  2010-11-13 / 20:42:36 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Det är lördagkväll, snart söndag, skulle vilja helst att det var lördag i morgon men man kan ju inte få allt. Just nu så inväntar vi att kidzen ska somna, Lovis ligger i Åsas säng och grabbzen försöker att somna i soffan med sin kära mamma.

Morgonen började tidigt  i morse, redan halv åtta, jag var ju redan vaken när Isac kommer in till mig och frågar efter toaletten, hihi. Han gick på toa men kunde inte somna om, så han kommer upp sen och vill ha frukost, så vi gick upp och gjorde frukost. När man väl är uppe den tiden på morgonen så är det faktiskt ganska skönt samtidigt som man vill sova längre men dagen blir ju så mycket längre:) , vi åt våran frukost sen kolla killarne på bubbibjörnarna, mitt favvo program när man var mindre, hihi. Medans Isac och Elliot titta på det fick jag och Åsa en pratstund i köket. Sen var det dags att gå ut en stund, här i skogen är lite blött men på med bra kläder och ut på promenad i skogen, vi var nog ute nästa en timme iallafall, vädret var ganska rått men men, frisk luft fick vi. När vi kom tillbaka åt vi pizza till lunch och jag väntade på att mannen skulle komma och hämta mig, jag skulle duscha i lägenheten eftersom vi skulle på dop, vi fick med oss käre sonen också, han var så duktig i kyrkan, han fick sköta en filmkamera och två andra kameror, han tog jättefina kort, bra jobbat "pluttis", mamma är stolt över dig. Jag verkligen älskar min son.
Nu tror jag nog att barnen har somnat, det är väldigt tyst;), nej nu ska jag gå och vara social. Kanske syns senare.

See you♥♥


dop

  2010-11-13 / 18:57:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu har det varit dop, trevligt. Jag fick äran att bli gudmor, tack tack.
Nu sitter Lovis och grabbzen och kollar monsters inc, jag och Åsa ska ta en varsin latte:)


nu har

  2010-11-12 / 20:22:29 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu har Åsa kommit med grabbzen. Vi åt kyckling och ris till middag, vi har även haft fredagsmys.
Nu är det dobbidoo som gäller på svt1. Vi syns senare.

See you♥♥


dålig stämning

  2010-11-12 / 13:09:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Vet ej om det är så kul att vara på jobbet just nu, en lite pina är det faktiskt. Vet ej hur det ska lösas:(
Jag vet bara att min kollega mår jättedåligt samtidigt som jag trycks ner av att hon mår dåligt och är negativ, vad ska jag göra?
Vad jag fattare som igår kväll så hade vi möte för att lösa problem som är arbetsmiljöfrågor, folk snackar så mycket vid sidan om men sen när det gäller så sitter folk och håller käften, meningslöst, jag kunde gjort annat än att sitta där i 1 1/2 timme, suck. Skit säger jag , jag är så irriterad, det är tur att kollegan har semester snart, det behöver hon, det är hon värd.
Vad görs för att lösa detta dilemma så kommer åter hela tiden, ingenting eller finns det ingenting att göra, jag undrar bara.
Tycker synd om min kollega, jag sa åt henne igår att nu får det räcka eftersom jag också mår dåligt men samtidigt så förstår jag henne så jäkla väl. Vet ej hur jag ska göra för att hjälpa henne, hon har ju så jäkla rätt i det hon säger, det är verkligen skillnad på folk och folk:( och det ska det inte vara, snart går man på knäna av det negativa. Mitt i allt så har jag inte träffat mannen på flera dagar och jag tror att allt inte är ok där eller nåt:(
Faan, vart är mitt liv på väg att barka, nedåt eller?
Jag vill kunna känna mig glad:):):)
jaha, dags att tjuren vid hornen och gå in och jobba. Vi syns i kväll.

See you♥♥


fredag

  2010-11-12 / 08:02:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Så var det fredag igen, känns skönt, det behövs. I kväll kommer Åsa o brabbzen, det ska bli kul. I morgon är det dop o jag ska bli gudmor igen, kul kul. Brr, nu fryser jag, börjar tappa takten, går till jobbet idag, vilken mortion el nåt. Skriver mera senare. See you<3<3

natti

  2010-11-11 / 21:34:22 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu är det dags att borsta tänderna och lägga sig i sängen och kolla tv, i morgon kommer Åsa med grabbzen, toppen!

God natt och sov gott:)

See you♥♥


nu ska jag.........

  2010-11-11 / 15:33:59 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu ska jag börja denna eftermiddag med att gå och handla, sen blir det duschen på jobbet och sen blir det "underbart" möte, not:(

Jag liftar med kollegan hem och lämnar cykeln kvar på jobbet, så det blir en promenad ner till jobbet i morgon, nice:)

Nu går jag:)

See you♥♥


jaha

  2010-11-11 / 12:32:57 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Så var det torsdag, suck, vill ha helg nu pronto:)
I går kväll så somna jag i sängen vid strax efter 21, vakna till vid halv tio och tänkte att jag måste borsta tänderna, gick upp och gjorde det så vid 22 tiden sov jag igen:)
Tyvärr så sover jag inte hela natten, önskade att jag gjorde det men man ska gå på toa, kolla glöden i keddyn, lägga in ny ved i keddyn, det är mycket med det hela under natten, just får inte glömma bort att musen gillar att gnaga på isoleringen i huset, hihi

puh! Nu gick luften ur:(

See you♥♥


helgen kommer vara fullspäckad

  2010-11-10 / 18:26:33 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Ojojoj, denna helg kommer vara full av äventyr, hihi
Åsa kommer på fredag med grabbzen och dom stannar hela helgen, kul kul. På lördagen så ska jag på dop, så Åsa och grabbzen får klara sig själva i några timmar;) sen kommer Lovis med upp till huset efter dopet, det är nämligen henne lillasyster Hedvig som ska döpas och jag ska bli gudmor igen, nu har jag tre stycken gudbarn, men mitt första är ju Robin, ska nog hälsa på där en dag nu framöver här, det blir ju lite närmare till dom när jag bor i lägenheten, det blir nog bra. Hoppas att det ligger lite snö kvar i helgen annars blir det så blaskigt och slaskigt och barnen kommer bli så blöta, hihi.
Från det ena till det andra, vad jag fryser!!!!!! Jag vill ha mat, färdigt om 20 minuter, mums mums, är sååååå hungrig. Just nu så spreds en härlig känsla genom kroppen, gu va jag älskar alla!!! :), den känslan kan komma lika fort som den kan försvinna, jag är lite konstig jag men ja ja, det bjuder jag på:)

Nej nu måste jag röra på mig för att jag frysssser:)

See you♥♥


vad ska man skriva

  2010-11-10 / 12:49:35 / Allmänt / 3 KOMMENTARER

Jo.......att jag har lite ångest, nej nu ljuger jag, mycket ångest av att mova tillbaka till lägenheten. Hur ska jag klara mig utan min underbarmysiga stuga, jag mår så bra i både kropp och själ där:)
Hoppas det inte blir för jobbigt där i lägenheten, trångt och alldeles alldeles underbart, hahaha eller not;)

Just nu är jag inte lika trött som jag har varit en längre tid nu, skönt:)

Vilket underbart kackel det kan vara i detta personalrum, not underbart, kanske ska skaffa öronproppar;)

Nu ska jag ta en tårtbit till, slurp:)

See you♥♥


onsdag

  2010-11-10 / 09:02:26 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Lillördag. Inget specillt för min del, vanlig tråkig dag. Jag fryser så. Jag promenerade till jobbet, efter det så fryser jag så. På vägen ner till jobbet så stannade två bilar och erbjöd skjuss, tack tack men nej tack, det var skönt med en promenad. See you<3<3

program

  2010-11-08 / 20:00:32 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nu är det top model:)

måndag

  2010-11-08 / 13:09:22 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Så var det måndag igen, i hate mondays:(
I dag ska det bli såååå skönt att få vara själv i min underbara lilla stuga, det kommer tyvärr vara svinkallt där men det är bara att elda och vara glad:)

hinner inte skriva mera, måste jobba vidare:)

See you♥♥


nu är det söndag

  2010-11-07 / 13:06:09 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Söndag söndag, suck, kunde det inte ha varit en extra dag ledigt. Om jag sumerar denna helg så har den varit toppen men intensiv, är jättetrött men det är inget nytt:) . Jag var ju barnvakt i går, det gick bra. Kul at få vara barnvakt:). I dag blir det hemgång till mannen, hoppas han saknat mig:) eller nåt:)

När jag sitter och skriver detta så aj, jag börjar få ont i ryggen, nu inget mera bära Anton, eller hur;), hihi

Nästa vecka kommer Åsa med sina pojkar en hel helg, då blir det liv i luckan, positivt liv i luckan. Sen på lördagen är det dop, jag ska få bli gudmor igen, jippi, jag ska bli gudmor till  Hedvig, Lovis lillasyster, har även fått äran att läsa en "psalm", känner mig hedrad, fick även läsa på Antons dop och jag var så nervös, puh, men det gick:)
Det kommer bilder sen från helgen:)

See you♥♥ 


barnvakt

  2010-11-06 / 20:30:56 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
sitter barnvakt till Anton. Han blev jätteledsen när mamma och pappa gick. Fick han till slut i sömn i vagnen, sen ringde telefon och han vaknade, va lite grinig men storasyster va hemma, hon har gjort ett bra jobb. Undra vem som somnar först, Anton el jag, hihi. See you<3<3

vad skönt

  2010-11-06 / 11:59:47 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
vad skönt det är att umgås med familjen Johansson, komma bort från tankar och fundering och bara få vara och må bra med barnskratt och bus, hihi. Jag trivs att vara i Krägga. Jag är lyckligt lottad som har två underbara barndomsvänner i mitt liv, Maria och Åsa, känns som vi känt varandra i evighet och det har vi ju om jag tänker efter, jag hoppas att vi alltid kommer finnas för varandra. See you<3<3

krägga

  2010-11-05 / 17:31:31 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
nu har Anton vaknat och är jätteledsen, tant Monica satt ju i bilen, hihi. Nu bär det i väg mot Krägga.

torsdag

  2010-11-04 / 12:11:24 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jaha, jag åkte på öppning i morse, suck;) , är så trött så trött. Skulle behöva sova en hel helg:) men i morron ska jag till krägga och umgås med kära vänner under hela helgen:) , ska bli skönt att tänka på annat:)
I dag ska jag hem till mannen och mysa med film.
Undra om min son kommer hem idag, han har varit på kryssning ett dygn nu, hm.....hoppas han mår bra, ska pröva att ringa snart:)
Åhhhhhh , ge min något mot denna trötthet.....skoja bara, men jag vill verkligen sova:)

Nej nu ska jag gå och sätta mig i soffan och fortsätta rasta:)


See you♥♥


har fått ett lugn

  2010-11-03 / 20:16:59 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Just nu känner jag mig ganska lugn, har inte den oro i magen just nu. Tur att jag och mannen får spy lite galla i bland, jag älskar att spy galla:)
I morgon är det dags att träffa mannen igen, sen på fredag drar jag till krägga hela helgen, ska bli så skönt att få komma bort och tänka på annat:)

Från det ena till det andra, nu är sulan på garaget och huset gjort, försökte ta kort i dag men det var för mörkt ute så det bidde inga men det kommer det kommer.

Nu är det arga snickarn.

See you♥♥


spån och plankor

  2010-11-03 / 12:56:50 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

ojojoj, vad spån och plankor yrde runt mannen och mig i går kväll. Vi hade vilda diskutioner. Först så slutade det med att mannen nästa gjorde slut, tårarana börja spruta på mig, tankarna snurrade-ingenstans att bo, hjälp:(
Ringde mamma i panik och tårarna sprutade, nu vet mamma allt. Det blev paus i diskutionen ett bra tag mellan mannen och mig, sen fortsatte vi. Jag talade om för honom att jag skulle aldrig flytta tillbaka till honom om han inte tycker om mig längre, så det finns väl känslor kvar eftersom jag ska flytta tillbaka, det här är absolut sista försöket, tror från oss båda, så nu måste vi verkligen ge och ta båda två. Ska föreslå att vi gör nåt tillsammans minst en gång i månaden, tex ut och äta middag eller gå på bio eller nåt:). Sen la vi av diskution och kvällen slutade med mys trots allt. I morse följde han med:). Förhoppningsvis så blir det bättre:)


See you♥♥


min kära mamma

  2010-11-02 / 12:20:46 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Tack du underbara mamma för att du finns:)
Du har så rätt i det du skrev:)
Jag vet att du finns där, vad skulle jag göra utan dig:)
Det var gott att se dig igen, det var ett tag sedan.
Hoppas att vi kan träffas lite oftare:)

Jag är så glad för din skull att du har Renne, ni passar så bra ihop, hoppas att ni får ett långt liv tillsammans. Nu ska jag slappa i personalrummet.

Puss på dig♥♥♥♥
Love you♥♥


See you♥♥


vet ej vart jag ska ta vägen

  2010-11-01 / 18:46:22 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Ojojoj, känns som om man är på väg att krypa ur skinnet, jag måste andas lugnt för att inte bryta ihop, vill inte.
Det är jag som kommer få det jobbiga igen för att förhoppningsvis få nåt svar, hoppas att jag inte får svaret, jag vet inte.
Ärligt talat så tror jag att mannens känslor har försvunnit helt för mig,det bara känns så. Jag hoppas att jag har fel. Detta som skedde nu var nog droppen eller pricken över i et som inte vårat förhållande klarar av, jag som i stort sett trodde att vi kunde klara allt med tanke på vad vi har gått i genom på 13 år. Fan vad jobbigt, jag vill kunna känna glädje just nu och inte sorg. Vad fan ska jag göra. Få ont i magen varje gång jag träffar mannen, han är så kylig mot mig så det kan väl bara gå åt ett håll- ÅT HELVETE!!
Önskade i detta läget att man kunde få hjälp, att någon kunde prata med honom men tyvärr så måste jag det själv, han kanske skulle behöva en fet smäll rakt på käften eller nåt, hihi
Jaja, det kommer lösa sig fast hur vet jag inte ännu, jag vill inte ha denna känsla i magen, oron, panik och ångest:(

See you♥♥ 


panik

  2010-11-01 / 12:23:25 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
vilken panikångest jag har just nu. Känns som om mannen är på väg bort från mig, denna känsla är fruktansvärd. Känslan kanske stämmer med tanken på hur han är mot mig. Andas Monica, vill inte bryta ihop, fan fan fan. Vad gör jag? Snyft :( see you<3<3