vilken jävla vecka

  2012-08-24 / 23:45:09 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Shit vad denna vecka har varit jobbig trots att jag bara jobbat två dagar men jag har ju haft en flytt på mina axlar. Jag har i stort sett packat upp ett helt hem själv. Fick hjälp av mamma att passa plutt under förra helgen sen kom kära Maria på söndan och hjälpte mig. Det börjar likna ett hem nu, nu är det bara kartonger kvar som ska till garaget och även min gungstol. Vi har även vattentoa och dusch och from i morgon har vi tvättmaskin, jippi men mitt i denna glädje/flytt/blandae känslor så känns det som om vi äter upp varandra, har nog aldrig känt mig så instängd som jag gör just nu, det är jättejobbig för att plutt får höra vårat tjafs och jag mår så jävla dåligt pga det vet ej vad jag ska göra, har även så mycket ilska inom mig, det är många år sedan jag kände så här, fan också, jag hatar att känna så här, orsaken kan vara att dec 2010 fick jag veta att jag var gravid, ej planerat och dec samma år börja bygget på huset, mannen har fått göra det mesta själv, hjälpte han så mycket jag kunde, tyvärr inte nog mycket, jan 2011, mycket sammandragning fick gå ner i arbetstid för att inte riskera att bulan skulle föddas för tidigt, from april var jag hemma heltid pga värre sammandragningar, maj 2011, mannen vrider knät och blir sjuskriven under hela sommarn, ingen bra kombination, båda hemma :( , 11 juni 2011 tittar bulan fram, elva dagar tidig, problem med ammning och att få plutt att sova, ja, vad säger man, räcker det som en förklaring, kan vara allt detta som är orsaken. Mannen har jobbat så jävla bra och ändå så hittar jag nåt att anmärka på :/ , jag är så jävla puckad. Samtidigt så har mannen haft väldigt svårt att sätta sig in i hur jobbigt eller rättaresagt hur svårt det är att vara hemma med en liten bebis.
Jag tycker att jag har gjort mitt med att ta hand om en liten medans han bygger, det går ju inte att jämnföra men vi har haft det tufft fast på olika sätt och nivåer. (snyft) jag mår så dåligt av att plutt får höra vårat tjafs, stackars barn, bara jag tänker på det så rinner tårarna, fan fan fan fan fan. Jag måste ta en djup finderare på vad som ska hända för en barn ska inte behöva detta, oj oj, slutar för i kväll.

 


See you♥♥


skit

  2012-08-18 / 22:40:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I dag har det varit kaos, vilken jävla flytt jag genomlider. Första flytten jag har tillsammans med nån, fy fan vad krångligt det är. Jag är ju van att flytta själv och jag har flyttat många gånger, nu är vi tre vuxna och en plutt och tidigare så har det varit jag och Niklas näe han var liten. Stressen är i sitt esse just nu, fattar inte hur vi ska få plats men det löser sig säkert när alla "bitar" hamnar på plats :) . Jag har semester på måndag men det räcker inte egentligen, skulle tagit flera dagar, hm.......
I dag har jag försökt att göra så mycket plats det går inför i morgon när vi kommer köra upp möbler bl.a
Och nu på kvällen har jag tvättat upp täcken, gardiner, kuddar m.m som legat där i huset jättelänge, fy fan, ska fortsätta tvätta klockan sju i morgonbitti :( .
Det bästa i morgon är att min efterlängtade flytthjälp kommer i morgon, underbara Maria, oj vad vi hjälp varandra att flytta under alla dessa år :) :)

Nej, nu ska jag duscha och gå och lägga mig.
 Vill bara tacka min underbara mamma också för att hon varit en klippa med att passa plutten under denna flyttid, älskar dig mamma :)


See you ♥♥♥


skit, vad tiden går

  2012-08-16 / 20:59:25 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Herre gud vtiden går fort. Jag har inte skrivit på jag vet inte hur länge:(.
Just nu är det lite kris i mitt liv, det händer så jäkla mycket nu, renovering, flytt, inskolning, jobba heltid, packning, osv osv.
Hoppas att det kommer bli bättre så fort vi kommit ordning i gröndal, vi kommer bo trångt men ja, bara att gilla läget eller inte kanske, jag vet inte. Livet är som sagt lite upp och ner nu och lite till. Ska försöka att skriva lite oftare nu, nu kommer lite bilder.



Han ska slänga sin bajspåse i soporna :)

Leker på mammas jobb

hamna i gräspölen på vätö





mm, egen glass :)


inskolning :)




Det var lite om vad vi har gjort under denna sommar.


See you♥♥♥