film

  2011-02-28 / 21:13:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu blir det film, up in the air med George Clooney. Hoppas den är bra:)



See you♥♥


surauppstötningar!!!!

  2011-02-28 / 19:09:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

AHHHHHHHHH !!!!!!!!!!!
Fan vilka surauppstötningar, i morgon blir det apoteket med il fart.

TIPS NÅGON!!!!


See you♥♥


är så trött

  2011-02-28 / 17:15:50 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Det är så tröttsamt för hela kroppen att magen är så hård, det påverkar både andning och rörelsen i kroppen. Vig som ett kassaskåp;)
I dag känner jag mig så stor, puh, jobbigt:(
Nu blir det lasange, den står i micron:)




See you♥♥


ojojoj

  2011-02-28 / 13:28:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Vad fel man kan göra i bland. Trodde jag skulle på planeringsdag med facket idag men icke sa nicke. Jag åkte dit och det var tomt i rummet som vi skulle vara i, det visade sig att jag har tagit fel på en hel månad, hahahaha, så det var att gå till jobbet. Jag klarade av att jobba fram till halv ett sen fick det vara nog:(
Jag har semester nu resten av vecka och jag ska träffa läkaren på torsdag, så vi får se vad som händer på torsdag.

Nu är det dags att bli fattig:(

See you♥♥


ännu en skitfilm

  2011-02-27 / 20:41:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jag har haft otur och hyrt bara skit filmer, mannen och jag kollade på film nu när vi åt skräpmat:) , en dålig film med Nicolas Cage, har inte hört talas om den filmen men men, bara gilla läget, hoppas den sista filmen är bra, en dramafilm tror jag med George Clooney:) , den blir nog i morgon:)



Jag lägger ner för i kväll:)


See you♥♥


mat

  2011-02-27 / 18:18:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Yes! Jag får snabbmat, inte den maten jag helst velat haft men det blir snabbmat i allafall, kebab med bröd. Ojoj, vad du rör dig bulan. Fick ett sms från mannen, maten är väg hem, toppen!! Jag är lite hungrig känner jag:)
Hoppas det blir en film till maten:) för dom ska lämnas tillbaka på tisdag:)


See you♥♥


klarar inte längre

  2011-02-27 / 16:40:24 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Har bara hunnit till sidan 46 i boken, känner att jag faktiskt inte klarar av att läsa mera. Jag brukar läsa sanna historier om oftast barn som blivit illa behandlade på ett eller annat sätt, men nu går det inte, kan beror på att jag är gravid. Jag får fortsätta på den andra boken jag börjat läsa, en heronist dagbok.............nej vill inte läsa den heller, suck, vad ska jag läsa då? Nån som har nåt bra tips, en spännande bok, en bok om mord eller nåt. Jag väntar på svar!!!!!!!!!


See you♥♥


inte lätt

  2011-02-27 / 14:31:05 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Herre gud, det är inte lätt att hålla sig hårfri med en mage i vägen, det går knappt att böja sig och sen så ser man ingenting, hihi, MANNEN HJÄLP, hihi, nästa gång får mannen hjälpa till:)

Nu är det lotion som gäller och sen fortsätta med boken:)



See you♥♥


nu

  2011-02-27 / 13:50:19 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu blir det en dusch och sen blir det fortsättning på bokläsningen:)


läser denna bok

  2011-02-27 / 13:49:17 / Allmänt / 0 KOMMENTARER



Från att hon var en liten flicka till tidiga tonår utsattes Ulrika Olson för sexuella övergrepp av sin far. Han dömdes till fyra och ett halvt års fängelse sedan Ulrika polisanmält honom vid tjugo års ålder. Efter det sista övergreppet förträngde Ulrika allt som hänt under många år, men levde mycket självdestruktivt och missbrukade droger, alkohol, mat och pengar. Men framför allt sex.

Ulrika Olson lever idag med sin sambo och barn och burit den onda cirkeln av missbruk. Hon har gjort en lång resa genom minnen och känslor. Den tusende gången är den skakande berättelsen om de övergrepp hon utsattes för, om polisutredning och rättegång, om ångest, fysiska men och missbruk. Men framför allt om hur ett offer själv blir förövare tills hon slutligen bestämmer sig för att bryta den onda cirkeln. Detta är hennes egen historia som är fruktansvärd, men samtidigt skrämmande allmängiltig.



Få se om jag klarar av att läsa denna bok, än så länge är den väldigt bra:)


See you♥♥


vilken skitfilm

  2011-02-27 / 11:48:08 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I går kväll bytte jag ut melodifestivalen mot en film för jag tyckte det bara var skit låter, men filmen var inte så mycket bättre. Vi såg VALHALLA RISING, trodde faktiskt att den skulle vara bra men den var skit eller såg förstod jag den inte, den riktigt skum och Mad Mikkelsen säger inte ett enda ord i filmen, ingen film jag rekomenderar.

I morgon blir det att gå upp som vanligt men jag ska inte till jobbet, jag har planeringsdag med facket sen har jag semester resten av veckan, det är ju sportlov:) , jag ska passa på att träffa både min mamma och lillebror, jag träffar dom inte så ofta. Jag har ett läkar besök och ett tandl besök denna vecka, jippi för tandl, eller hur! NOT!! Jag har slarvat med tänderna, fy på mig!!

Fastna i en film på 4an, spy kids 2, lite mesig men det får duga. Vi syns........................senare


See you♥♥
oh no, vilken töntig film:(


vilka skitlåtar

  2011-02-26 / 20:59:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Vilka skitlåtar i kväll, orkar inte kolla vidare så det blir en film, VALHALLA RISING, hoppas den är bra:)

see you♥♥


gravid

  2011-02-26 / 19:28:11 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

 

Graviditetskalendern


Veckor
1 5 9 13 17 21 25 29 33 37 41
2 6 10 14 18 22 26 30 34 38  
3 7 11 15 19 23 27 31 35 39  
4 8 12 16 20 24 28 32 36 40  
Här är du
Klicka på den vecka som är aktuell för dig

Vecka 24

Barnet:

Nu vet barnet vad som är upp och ned

Nu, mer än halvvägs genom graviditeten börjar bebisen allt mer likna ett nyfött barn. Allt det behöver av värme, föda och stimulans finns inom en omkrets på ett par decimeter i livmodern. Hans eller hennes rörelsebehov är stort och än så länge finns det gott om plats att rumla runt på.

Bebisen kan förmodligen känna om han eller hon är upp och ned eller inte. Det beror på att innerörat, som styr kroppens balans, är färdigt. Ytterörat är också klart, men alldeles mjukt ännu.

Han eller hon reagerar på allt fler sinnesintryck. Det känner, det upplever smak och hör ljud. Ögonen är fortfarande slutna.

Lungorna tar ett stor kliv framåt den här veckan i och med att tillverkningen av ett ämne som kallas surfactant startar. Det har till uppgift att hålla lungblåsorna, alveolerna, i lungorna utspända så att lungorna inte faller ihop och klibbar samman när barnet föds och skall fylla sina lungor med luft.

Barnet har vissa chanser att överleva utanför livmodern om det skulle födas för tidigt.

Mamman:

En hälsning från insidan

Livmodern växer uppåt och når nu upp till naveln. Dina inre organ får snällt flytta på sig. Det blir allt mer påtagligt att du snart skall bli mamma.

Nu är det hög tid att skämma bort fötterna. De ska bära en del extra vikt framöver. Välj bekväma och sköna skor. Ta ett fotbad när fötterna är ömma. Kanske finns det någon i din närhet som kan tänka sig att ställa upp med fotmassage? Just det bebisens pappa. Lön för mödan, kan du kalla det.

Många planerar och förbereder sig mer aktivt för barnets ankomst. Är det en pojke eller en flicka? Vilka namn tycker ni om? Hur kommer ert barn att se ut, kommer det att ha hår på huvudet, vem kommer det att likna? Väntan kan bli lång och nyfikenheten är stor. Men redan nu kan du och din bebis lära känna varandra, umgås lite. Är det en lugn eller en aktiv krabat som växer i din mage? Kanske kan du få tag om en liten fot när bebisen trycker ut den från insidan? Stryker du med handen längs barnet på magens utsida kanske det svarar dig genom att stanna upp och komma till ro om det tidigare varit aktivt eller vaket. Sover den lilla kanske det svarar genom att röra sig eller ge dig en spark tillbaka.


gravid

  2011-02-26 / 19:26:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Så här ser din graviditet ut

Beräknat förlossningsdatum: 2011-06-24

Barnet blev till omkring: 2010-10-01

Du är i vecka: 24

Du är i månad: 5

Antal graviditetsveckor och dagar: 23 veckor 1 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 118


som har hänt idag

  2011-02-26 / 19:22:31 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Natten har inte varit så bra, jag vill ha mycket plats i sängen och den platsen finns inte, tyvärr:(
Bulan rör sig väldigt mycket just nu, även när det är dags att sova:(
Jag började dagen vid 11 tiden, åt lite frukost och kolla på tv, jättekul:(-NOT!!
Jag bestämde senare för att ta en promenad ner till affären, tänkte handla en pizza och toapapper. Det lilla promenaden var jobbig, magen var nästan hård hela tiden, suck. Promenaden fram och tillbaka tog säkert mer än 40 minuter. Vilken energi det tar av mig när magen blir så där hård så fort man rör sig, det är så jobbigt och frustrerande när man inte kan röra sig som man vill. Man får väl hoppas att man slipper bli sängliggande resten av tiden, det är lite mindre än halva kvar:), börjar få ont i ryggen också av att ligga men vad gör man inte för det underbara underverket i magen=D
Nu kom jag på vad jag skulle göra idag, jag skulle ju läsa bok,haha, minnet är alldeles för kort:)
Nu är det återigen full fart i magen, en riktig kämpe/kämpa;-D

40 minuter kvar till deltävling 4:) jag väntar o väntar o väntar...................................................................


See you♥♥


i går

  2011-02-26 / 19:03:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I går kväll blev det filmen VÄGEN med Viggo Mortensen. Vet inte om jag tyckte den var så himla bra eller så kanske jag inte förstod budskapet mer än att fortsätter människan med denna miljöförstöring så försvinner världen sakta bort, tror det att det var så:):), väldigt grå och mörk film, det låg ett grått moln över himlen. Jag kom i säng sent i går kväll, har sovit dåligt också:(



See you♥♥


nog för idag

  2011-02-25 / 19:44:05 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu är klockan snart 20 och jag väntar på att mannen ska komma upp från bastun så vi kan kolla på film, det är bäst att börja tidigt så man inte somnar mitt i filmen:)
Jag säger hejdå för nu:)

See you♥♥


handlat färdigt

  2011-02-25 / 16:21:32 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jag var nere i centrum och mötte sonen vid 14 tiden. Han hjälpte mig att bära:), jag var tvungen att vila lite i affären, den är verkligen obehagligt dessa sammandragningar. Nu har jag handlat godis och hyrt fyra filmer, vi har en butik här där man får hyra 4 filmer, 4 dygn för 59 kr, jag brukar alltid hitta några som jag inte sett. Denna gång blev det VALHALLA RISING med Mads Mikkelsen, BAD LIEUTENANT med Nicolas Cage, UP IN THE AIR med George Clooney och VÄGEN med Viggo Mortensen, hoppas att jag gjort bra val, alla är bluray:):)
Hoppas på en bra fredagkväll med film och godis:)



See you♥♥


filmen är slut

  2011-02-25 / 13:07:39 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Så var filmen slut. Faan vilken halsbränna jag har. Dags att göra lite lunch:)
Trots dom få minusgradern ute så ser det ut att vara riktigt kallt ute, förrut så snöa det och nu blåser det, det kanske blir termobyxorna på i allafall sen när det är dags att åka till centrum:)
Vad blir det för mat?


See you♥♥


fredag

  2011-02-25 / 10:08:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu har jag varit hemma 3 1/2 dag från jobbet. Ganska trist att vara hemma och bara ligga i soffan. I dag ska jag åka ner till centrum för att handla, jag har två bärhjälpare med mig:) . Jag ska inte handla så mycket tror jag, hihihi. Nu är det dags för att göra havregrynsgröt, gjorde för första gången i onsdags och det gick bra, har faktiskt aldrig gjort det förrut:)
Nu är vi lite hungriga:)


See you♥♥


logga ut

  2011-02-23 / 19:00:14 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Känner för att skriva så mycket mera i kväll. Snart kommer mannen hem, han skulle handla lite:):), i morgon kan jag äta ägg, mums:)
Jag ska logga ut nu och lägga mig i soffan:)


See you♥♥


ensam

  2011-02-23 / 17:14:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Fan vad jobbigt att höra denna jävla grannes musik, skitsad musik, knark musik:(
Jag fått legat och lyssna på en annan granne som håller på att renovera badrummet och det låter förjävligt och när dom hantverkarna åkt hem så börjar den andra med sina förbannade jävla musik....... SKIT PÅ ER!!!!!!


hemma hela veckan

  2011-02-23 / 11:16:29 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Dagen kändes jättelång i går i soffan. Har haft svårt att sova i natt, inte för magen men för nåt, vet inte vad. Jag som har sovit så bra dom senaste månderna, suck:(


JÄVLA GRANNE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Blir så irriterad på detta jävla dunkande, vi stort tyvärr vardagsrummerna vägg ivägg och nån av dom verkar inte jobba, så då spelar man så jävla högt så man inte hör tv, håll käften!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nu återgår vi till mig själv.


I dag är det full fart i magen på bulan:) , har blivit beodrad att ligga i soffan resten av veckan av BM. Det är bara att göra som hon säger:)
Nu ska jag kolla film och lägga mig i soffan:):)

See you♥♥


hemma

  2011-02-22 / 10:56:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Har haft en jobbig natt, haft svårt att sova, varför vet jag inte. Åkte till jobbet vid 7 tiden i morse. Vid 9 tiden så kände jag att jag får nog åka hem och vila så nu är jag hemma och vilar och det känns mycket bättre. Blir hemma i morgon också:):) . Nu blir det film och liggläge i  soffan:):)


See you♥♥


jobbig dag

  2011-02-21 / 20:39:03 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Börja jobba vid 8 tiden i morse, blev lite sen pga tåget, inget ovanligt, så jävla trött på tågen som aldrig kan komma i tid:(
Träffade en sjukgymnast idag för att få lite tips och råd och för att kolla bäckenet, jag trodde jag kunde ha ischias men det hade jag inte utan tyvärr har jag början på foglossning men det behöver inte bli värre utan det kan stanna upp. Har fått övningar att göra, även råd på vad jag ska tänka på ex hur jag går, står, reser mig från stolen m.m . Jag ska helst inte gå i trappor så jag får ta hissen 1 trappa upp till hemmet:):), jippi:) . I natt ska jag pröva att ligga med en kudde(hihi) mellan benen för att belasta så lite som möjligt på bäckenet:) , hoppas jag sover gott. Ska även börja med vattengympa för gravida. Det blir nog bra det här:):)

Det har varit en jobbig dag idag med mycket sammandragningar, så jävla jobbigt för man måste stanna upp. Som sjukgymnasten sa att jag måste lyssna på kroppens signaler. Tyvärr fick jag springa lite till tåget mitt i sammandragningar men det släppte sen. La mig på soffan en stund när jag kom hem innan det var dags att laga mat. Det blev mumsig mat, mannen var så snäll och gjorde potatismoset, till det blev det lax med grönsaker som broccoli, spenat, brysselkål, lök och majs, salt, peppar, så jäkla gott.

Nej nu måste jag vila om jag ska kunna jobba i morgon:)

Love you:)


See you♥♥


förmiddag

  2011-02-20 / 11:50:36 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu är jag uppe, har haft en dålig ntt på soffan. Jag brukar sova jätteskönt på soffan men inte nu med en kula till mage och bulan har rört sig  inatt. Gick och lamig i sängen vid 7 tiden i morse, det var skönt:) . Nu ska jag göra frukost och så ska jag fundera på vad det ska bli för middag i kväll:)



See you♥♥


slut

  2011-02-19 / 22:18:48 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Klockan tickar på, ojojoj, det är förbi min bedtime för längesedan:). Nu börjar QX gaygalan igen, det har varit både reklam och nyheter, suck:( , nu sjunger Lena PH, idiot:)
Nu loggar jag ut för i kväll, börjar bli lite trött;)
Sov så gott och vakna torrt:):):)


See you♥♥


QX gaygalan

  2011-02-19 / 21:52:35 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu kollar jag in qx gaygalan på tv4. Min favvolåt sjungs nu, cover på Bruno Mars. Bulan kommer känna igen denna låt när den pluppar ut eller rättaresagt trycks ut:):)
Snygging som hänger upp o ner;)


See you♥♥


melodifestivalen

  2011-02-19 / 21:43:14 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Var inte som många bra låtar denna deltävling. Men jag säger bara Eric Saade, du var bäst. Tänka om man var 20 igen som min kära vän sa, håller med:):)



 SNYGGING!!!!!!


promenaden

  2011-02-19 / 18:44:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jag tog tjuren vid hornen vid 13 tiden idag och promenerade till huset, det tog nästan 2 timmar, det gick sakta, ju längre jag gick desto mindre sammandragningar fick jag, det var en riktigt skön promenad. Vi hämtade fiskarna i torsdags så jag var tvungen att tömma akvariet på vatten annars så kan det ha blivit till is eftersom jag sänkt värmen på elementerna.Tog med mig lite bebiskläder hem som Niklas hade när han var liten, dom är så pluttiga:) , ska tvätta dom i morgon:):)
I kväll ska jag titta på melodifestivalen som jag missat två gånger:(
Nu ska jag titta efter vad det finns för något att äta.



See you♥♥


lördag

  2011-02-19 / 12:17:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Låg länge i sängen idag, jag orka inte gå upp. Det var ju -20 i morse, nu kanske det är -14 el 15. Just nu äter jag en seeeen frukost sen ska understället på och termobyxor, ska promenera till huset. Mannen hämtar mig på vägen om jag inte orkar:) men jag kommer gå i lugn tackt så det går nog:)................så kom sonen och gick:( , hade snabb gräl med honom:( , sån händer.
Nu ska jag äta upp mina mackor sen blir det att börja promenaden som kommer ta väldigt långtid:) men solen skiner så vad mer kan man begära:)



See you♥♥


tvättstugan

  2011-02-18 / 22:01:31 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Har fått massor med amningströjor av Rebecca som jag har tvätta upp i kväll, har hängt dom på klädställ hemma, fick inte plats i torkskåpet. Ska pröva alla sen och se vilka jag vill ha:) , hon har bra smak på kläder:)
Ska snart ner i tvättstugan och hämta resten av min tvätt:) , sen blir det nog kudden, är så jäkla trött;)

God nat och sov gott:)



See you♥♥


äntligen fredag igen

  2011-02-18 / 18:32:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Denna dag har varit jätteseg, har bara längtat tills det har varit dags att få gå hem. Jag är så trött:(
Jag bestämde mig för att promenera hem efter jobbet, jag gick i väldigt lugn tackt, det tog lite över en timme att gå hem, ganska skönt, lite kyligt i ansiktet.
Jag har för första gången sett bulan in action utanpå magen, så jäkla grymt, går ej att beskriva vilken känsla, hoppas att jag kan få det på film, kan vara kul att ha:) .





bilder från promenaden hem:):)


See you♥♥


fiskarna !!!!!

  2011-02-17 / 20:37:57 / Allmänt / 2 KOMMENTARER

Nu har äntligen fiskarna fått komma hem. Har hållt på med dom hela kvällen hemma, nu är det klart:)






See you♥♥


i går

  2011-02-17 / 20:33:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Sorry för att det inte blev nåt bloggande. Jag slutade jobba klockan 16.30 igår och klockan 18 skulle vi vara hos Tommy och Rebecca för att äta middag, Rebecca fyllde år:):)
När jag kom hem så var det bara att ställa sig i duschen på en gång. Vi kom till dom strax efter 18. Vi fick tacos, det var mumsigt:), Vi hade trevligt:)
Jag kom sent i säng och det får jag äta upp idag:( , jag är så jävla trött och irriterad. Dags att nanna kudden snart:)



See you♥♥


vad ska man....................

  2011-02-15 / 18:58:14 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Har fått gjort ytterligare en middag, känns som om jag är fast vid denna spis. Jag slapp äta själv, sonen kom hem och åt:)
Just nu känner jag mig ganska sliten, är trött. Funderar på att ta semester några dagar på sportlovet, jag har ju sparat lite semester:) . Jag funderar också på om jag ska logga ut för i kväll eller inte...................................................................................................................................äh, jag ska kolla teen mom på mtv och lägga mig i soffan:)


See you♥♥


denna dag

  2011-02-15 / 16:53:11 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Kändes som om jag fick gå upp i ottan i morse, började jobba 7.15, det är jättetidigt tycker jag. I morse var det -11. När jag kom till jobbet blev frukosten försenad för att kylarna kokade, not good, men tillslut fick vi frukost, mums. Efter 9 tiden så bestämde jag mig för att ta med dom "stora" killarna ut på gården, kände att jag måste ut, dom andra blev kvar inne. Oftas är det så tråkigt på gården om man går ut själv med barnen så jag bestämde att vi skulle gå på promenad och det uppskattade killarna. Dom prövade snöhögarna som fanns typ överallt och så hann vi se tåget, 2 gånger. Det blev en toppen promenad, killarna var såååååå nöjda:):)
I dag har livmodern tränat, jag har känt mig som en spärrballong:) och flodhäst:)

Just nu är jag jättetrött. Har lagt köttfärs i "blöt", ska göra middaqg så småningom för andra veckan i rad typ, det börjar bli lite träligt att stå och laga mat varje dag:( men men, vad är en bal på slottet?



See you♥♥


nu räcker det

  2011-02-14 / 21:46:17 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Klockan börjar bli mycket och jag börjar bli trött, ska ta bort linserna och borsta tänderna och kanske gå och lägga mig nu. Jag ska upp tidigt i morgon, börjar klockan 7.15, tufft men jag får äta frukost:) , när jag började 7.30 så kom jag alltid några minuter sent pga tåget, så 7.15 passar mycket bättre och jag får ju gå hem en kvart tidigare. Nej nu lägger jag ner för i kväll.

Puss o kram och nyp i stjärten, hihi


See you♥♥


hur dagen varit

  2011-02-14 / 18:51:17 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Morgonen började med uppstigning vid 7.20, brrrrr, det var ju varmare i sängen. Klädde på mig, borsta tänderna, kolla graderna ut, brrrrrrr, 20 minus, fy fan, det blev termobyxorna på till tåget och som vanligt förseningar, nu var det säkert för att det var kallt ute vilket det aldrig är på vinter, suck!!

Idag har vi haft ganska många barn och det blev ju att vara inne för det var 22 minus i centrum, det är alltid kallare där:( . Det har varit ganska lugnt på barnen idag. Vi fick tyvärr sova inne idag pga att dom inte skotta bredare gångväg, vi kan inte köra våra sovvangar, det är tvillingvagnar. Nån av oss får kanske gå ut och skotta bredare gångväg, inte ens våra föräldrar får plats att köra sina vagnar där, dåligt:(, skitdåligt:z .
Jag sluta 16.00 idag.
När jag kom hem står det blommor på min stol vid matbordet, dom var jättefina. Jag gick och köpte choklad till mannen och sonen:) , sonen blev nöjd. Bulan får vänta till nästa år:)
Mannen är inte hemma i kväll, synd men det är lugnt, vi kan fira i efterskott:):)

Nu har jag ätit middag och sitter och kollar på teen mom på mtv, jag gillar den serien, det måste vara tufft att bli mamma i 16 års åldern, jag tyckte det var tufft att vara 19 år och få barn men man anpassar sig:):)
Ska lite mera mat:)


See you♥♥


Happy Valentines day everybody ♥♥



fina blommor

  2011-02-14 / 17:15:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

jag har fått jättefina blommor av mannen. Tack babe;)







See you♥♥


akvariet

  2011-02-13 / 18:44:55 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Håller på att fylla akvariet, nu äntligen står det på plats på den "nya" byrån. Tyvärr har jag alla akvariesaker i huset, där även akvariehinken är så jag använder en lite större skål att fylla med och det kommer ta tid så jag har tagit en paus och skriver ett inlägg här:):)
Dags att fortsätta. Det kommer en bild till senare:)

See you♥♥


livet på BB

  2011-02-13 / 15:15:14 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Hr nyss kollat på reprisen av livet på BB. Tycker det är jobbigt att titta på dessa kvinnor med deras smärta men kan inte låta bli att titta. Är själv väldigt orolig för smärtan själv, jag har såååååå svårt för smärta. Halva tiden kvar sen är det min tur;), scary.................


See you♥♥


vad ska göras

  2011-02-13 / 12:58:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Så är klockan tjugo i ett:) , sitter framför denna data och kollar på tv samtidigt. Kollar på The Rachel Zoe Project, man fastnar i detta skitprogram. Hon är sån skit boss, ingen stake för femöre, jävla mes. Hur kan man låta sina anställda bete sig på det sättet.

Vad ska jag göra idag? Jag skulle behöva en promenad, solen skiner och det verkar underbart ute men orkar jag, jag är så trött idag. I morse var det full ös på bulan, jag kände faktiskt sparkarna med handen, det är verkligen underbart, jag känner att den rör sig nu i magen, kan kännas lite obehagligt samtidigt som det är underbart;), jag tycker sparkarna blir hårdare för varje dag som går:)

Det jag vet att jag ska göra idag är att fixa till akvariet, hoppas sonen kan hjälpa mig att sätta akvariet på plats:)

Dags för nästa program- Date my Ex: Jo and Slade


See you♥♥ 


time to............

  2011-02-13 / 00:46:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Så får nog denna dag vara slut. Måste gå och sova nu:), klockan bara tickar iväg:)
Sov gott alla;)



See you♥♥

krägga

  2011-02-13 / 00:22:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I morse satte jag kurs mot Krägga. Åkte strax efter 10 i morse och kom fram strax efter 12.
Jag har haft en trevlig kväll med trevliga människor, fick träffa min kära mamma också. Vi har firat Marias mamma. Vi åt god catering mat, laxen var gudomlig, mums!! Det var trevligt att träffa alla, det är många av dom som man vuxit upp med men som man inte träffar så ofta tyvärr:( . Det har varit fullfart på bulan idag också, även nu när jag skriver detta, kanske det är så att den vill gå och sova, nu får inte mamma vara uppe längre tycker den.....eller inte, hihi. Ojojoj jag är långt över min sovtid. Jag kan aldrig gå och lägga mig när jag kommit hem utan jag måste kolla tv en stund och varva ner men jag fastna här istället. Jag älskar livet just nu:)
Time att nanna kudden nu kanske. Vi synes:)


See you♥♥


Jag på avslutning i femman:)


vinterväder

  2011-02-12 / 10:34:30 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
vilket härligt väder idag, man blir så glad när solen skiner. Är på upptäcksfärd idag;) . Känner att trots den vackra dagen så får gärna vinter sakta börja smälta bort, kan nog bara ha vinterjackan en månad till sen är jag för stor, hihi. Termobyxan kan jag inte knäppa längre:) men jag trivs som fisken i vattnet. Jag mår så jävla bra:) , see you<3<3

ska

  2011-02-11 / 22:23:55 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Dags att nanna kudden, ojoj klockan är över 22.00. Det är full ös på bulan, det har varit det hela dagen:)
Nu till tandborstning och kudden.


See you♥♥


färgning

  2011-02-11 / 21:15:07 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Har en ny färg i håret. Har inte kollat hur det blev ännu, ska smörja in kroppen sen ska jag kolla håret:)



See you♥♥

byrån klar

  2011-02-11 / 19:15:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu är den älskade byrån klar för tillfället, lite finns kvar att dutta men det blir vid nåt annat tillfälle, jag är nöjd för nu:)

i går


I dag:)


See you♥♥


tvätten klar

  2011-02-10 / 22:24:44 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Tvätten färdig, läggen in den i skåpet bara sen borsta tänderna och nanna kudden. Nu är jag trött. Har hållt på sen 6.30 i morse, fullt fart, inget tvtittande idag, suck:(


god natt och sov gott alla underbara vänner:):)



See you♥♥

byrån

  2011-02-10 / 21:50:55 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu har jag målat byrån för andra gången. Jag tror att jag kommer måla en gång till i morgon:) om det behövs.

Före


Mellan


Halvfärdig:)


Det kommer flera bilder under byråns resa till det bättre:):) (hoppas jag)


See you♥♥


började dagen

  2011-02-10 / 20:04:19 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I morse var jag på jobbet 6.15, tog öppningen för att folk är sjuka:(:( så det blev ett 9 timmars pass idag. Konstigt nog kände jag mig inte slut när jag gick hem vid 16 tiden. När jag kom hem börja jag att måla byrån, den blir vinröd, det får duga:) , det kommer bilder senare.
När jag måla färdigt så var det bara att ställa sig vid spisen och laga mat, tyvärr blev det inte middag förns vid 19 tiden men men....vad är en bal på slottet...................... Nu håller jag på att tvätta också så jag borde sova som en klubbad oxe, hihi.
Dags att hänga tvätt:(


See you♥♥


hejsan svejsan

  2011-02-09 / 13:44:15 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Halva onsdagen gått på jobbet. Slutar 16.30 idag, suck:(
Jag blir kvar på jobbet eftersom jag ska på årsmöte, ingen mening att åka hem innan.
Har jag tur kommer mannen och hämtar byrån i dag så jag kan börja måla den hemma. Har jag tur så får fiskarna komma hem snart:):)
Hoppas dom lever.
Byrån kommer nog bli vinröd istället för svart, det blir ju bulan som kommer få den så småningom i sitt rum med kanske fiskarna på köpet, hihi.
Nu måste jag gå och jobba igen:(:)


See you♥♥


soffan o ch tv

  2011-02-08 / 20:07:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jag lägger ner för i kväll. Ska lägga mig i soffan och kolla på 112 på liv och död:)

See you alla underbara vänner;)


tisdag

  2011-02-08 / 19:03:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I dag har det också varit en lugn dag, 7 barn:), i morgon blir det lite fler barn:)
Nu blir det lugn kväll i soffan:):)


See you♥♥


sonen

  2011-02-07 / 20:39:11 / Allmänt / 2 KOMMENTARER

I dag har sonen varit med skolan och åkt snowboard i Romme. Han var hemma ungefär vid 19.30, tog en pizza med polarn sen åkte han. Han verkar ha haft en toppen dag. Jag älskar när jag kan göra honom glad:):) , det är ju snälla mamma som betalat. Alla hans ben är hela:)



Nu är det 112 på liv och död, spännande. Poliser in action;)


See you♥♥


så var snart måndagen slut:)

  2011-02-07 / 17:55:59 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I dag har varit en nästan för lugn dag. 6 barn, många sjuka:(
I dag efter jobbet stanna jag en timme för att fortsätta sandpappra byrån som jag ska ta hem, i morgon ska den fin sandpappras sen får den komma hem, om allt går som det ska så hoppas jag att fiskarna kan komma hem på söndagkväll, hoppas hoppas:)

Nu ska jag steka pyttipanna och ägg, jag är dö hungrig;)


See you♥♥


solsidan

  2011-02-06 / 19:56:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Snart är top model slut. Och då börjar solsidan, en höjdare en söndag kväll:):)
Jag lägger ner för i kväll.



See you♥♥


middag

  2011-02-06 / 18:13:59 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Gu va gott det var med mat, jag bara äääälskar mat:):)


See you♥♥


tråkigt

  2011-02-06 / 16:22:10 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Har lite tråkigt. Har förberett middagen med att skala potatisen och lagt den i blöt, har plockat fram morötter och färsk blomkål, det blir även köttbullar, gräddsås och lingonsylt, mumsigt. Vill gärna äta nu:)
Nu har sonen åkt, han ska till Romme i morgon med skolan, så han sover hos en kompis:), hoppas han får kul i morgon:)
Vet ej när mannen kommer hem, han jobbar på huset:) , han är sååååååå duktig:)

Ska kanske kolla på kanal5 play, vill se mera livet på BB:)




See you♥♥


promenad

  2011-02-06 / 14:20:45 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu har jag varit på promenad inte så lång, till Ica fram och tillbaka, det räckte för att det skulle börja göra ont i bäckenet. Har en öm punkt idag i magen också men det är väl som det ska vara:):)
Nu ska jag äta glass och kolla på livet på BB.
tur att vi har en skön soffa;)


See you♥♥


snart måndag igen:(

  2011-02-06 / 11:59:49 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Har inte gjort så mycket i helgen, har haft fokus på att vila, så det har blivit soffan, har inte känt av bäckenet så mycket, så länge jag inte rör mig så mycket så gör det inte ont.
Jag skulle behöva gå ut på en promenad, det är sol ute, trots solen så ser det kyligt ut:) , hm.......ska jag gå ut eller vara kvar inne? Det är frågan......bulan vill säkert att mamsen ska ut och röra på sig, kanske ska promenad till mannen;), det kanske är lite långt. Få se vad som händer och fötter:):)


See you♥♥


ska kolla på

  2011-02-05 / 15:57:30 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Ska kolla på sagan om ringen, de två tornen. Vi syns senare:)

igår

  2011-02-05 / 12:57:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I går var både jag och mannen på uruselt humör, det var väl mitt fel som vanligt att han blev sur. Vill inte gå in på vad som var orsaken mer än att man inte kan ha rätt jämt och att man lever i en annan värld:(

Nu ska jag steka köttet som inte blev så genomstekt igår:)


See you♥♥


är på.........

  2011-02-04 / 21:07:52 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Är för tillfället på uruselt humör. Skit skit skit skit skit skit skit skit skit skit skit skit skit skit skit skit skit skit skit skit skit skit skit skit skit:(:(:(:(:(:(:(:(


jobbig dag idag:(

  2011-02-04 / 20:24:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Började morgonen med en frukost hemma, nåt som bara händer på helgerna. Sen blev det besök hos BM, fick lite papper och en mapp som ska med när det är dags för förlossning:):)
Kom till jobbet vid kvart i nio, jag börja kl 9, ringde och beställde tid hos sjukgymnasten för att det behövs ett bra underlag som behövs om jag blir sjukskriven och ansöker om havandeskapspenning, försäkringskassan är lite hårda:)
Det komiska är att jag får en tid till sjukgymnasten kl 13 den 14:e feb men men kan ej, dum tid att gå från jobbet, fanns inte ny tid förns den 21:a feb 8.30, jag tyckte det var ok för jag hade ju inte så ont....... ELLER HUR!! Efter samtalet skulle jag böja mig ner och knuta skorna, aj aj aj det skar som en kniv ner i skinkan, sen hade jag sån smärta till och från hela dagen idag. Hoppas att det hjälper av att vila nu i helgen, skönt att det kom nu idag fredag, annars kanske jag inte hade jobbat mer denna vecka och jag vill ju jobba så länge det går. Jag har ju trott på foglossning men jag tror det är ischias, suck, det gör så jävla ont när nervern kläms.

Gick till affären efter jobbet och handlade lite tungt men jag har en sån snäll son som mötte mig vid tåget:):):):)
Håller på att tvätte lite i tvättstugan nu men sitter i soffan mellan "passen" dit.
Snart blir det chokladpudding och vispgrädde:):)


See you♥♥


bambi på hal is

  2011-02-03 / 18:39:11 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I morse blev det snigelfart till tåget och från tåget till jobbet, det är så jävla halt ute, jag får verkligen inte ramla, faan man vågar ju knappt gå ut. Fryser det till nu så ojojoj, stackars oss människor, då blir det verkligen bambi på hal is. Våra utegård på jobbet är också isig så ja, vi har varit inne idag. Tur att det inte har varit så mycket barn:)
Det har varit en bra dag enda fram tills eftermiddagen, ungefär en timme innan jag ska gå hem så sitter jag med några banr på golvet och leker och där ska jag inte sitta:(, jag har ju haft ont i bäckenet på vänster sida men det har lagt sig, trodde jag, eller hur, jag gjorde nåt med vänterben när jag satt på golvet och gjordens smärta ner i skinkan, smärtan kom ytterligare en gång och det var längesedan jag kände sådan smärt, tårarna va inte långt bort, fy fan vad ont det gjorde, kände av i skinka enda till det var dags att gå hem, måste tagga ner lite.

Jag gick och köpte pizzakit, så nu är min pizza färdig, det blev på med räkor, fetaost, hallomi, spenat, sparris och ost, mumsigt:)

Nu ska jag äta:):)


See you♥♥


bowling

  2011-02-02 / 19:19:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Är i bowlinghallen och tittar på när familjen o vänner som spelar. Skulle gärna också vilja spela men vågar inte, har lite ont i bäckenet. Nu vill jag att dom ska bli färdiga för jag och bulan vill ha mat. See you<3<3

soffan

  2011-02-01 / 21:53:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
I kväll har jag bara legat/suttit i soffan, har känt av bäckenet lite grann idag men inte så farligt. Jag lyfte bara på rumpan var när middagen var färdig och när blåsan behövdes tömmas. Just nu är det b komedi på 6 an, boring;) , see you<3<3

tungt

  2011-02-01 / 12:24:37 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Det blir tyngre och tyngre för varje dag att jobba och det är bara tisdag idag, på förmiddagen går det gansak bra men sen känns det som om jag blir större och större ju mera dagen går, jag har inte ont men det blir tungt. När det är dags att gå hem så går det väldigt sakta, magen blir lite hård också framåt eftermiddagen men jag är inte orolig:)
Tyngre kommer det att bli, har snart gått halva tiden, yes;) , jag trivs verkligen att vara gravid;)


See you♥♥