sjuk

  2012-05-24 / 14:59:30 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Just nu mår jag inte så bra, hostar så man nästa kräks, skit ont i halsen och säkert öroninflammation på gång också, måste tyvärr handla revaxör för jag har vaxproppar, hör inte så jättebra:( , nu sover plutt så jag ska lägga mig på sofflocket:)


See you♥♥


Fredag

  2012-05-18 / 23:27:39 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I dag har varit en ännu mera jobbig dag, tog på mig ett jätteprojekt, ommöblering i sovrummet, suck. Jag mår inte bra, har en liten med feber så har varit grinig till och från men samtidigt varit så duktig. O morgon blir det bara fokus på min lilla bebis :) , det är han och jag i morgon.
Ommöbleringen gick inte så bra, det blev inte ens bra, hoppas mannen tycker att det ok iallafall, han kommer hem i morgon.
Vi avslutade kvällen med en dusch jag och plutten sen fick han tutte och jag fick soffan med lets dance.
Nu ska jag borsta mina tänder och nanna kudden och jag hoppas att denna natt blir bättre än den som har varit :)




See you♥♥


Denna dag

  2012-05-17 / 22:02:19 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Har varit en ganska lugn dag idag, plutten fick feber tidigt i morse och jag har ont i halsen och har en jävligt jobbig hosta. Tristan har sovit vid fyra tillfällen idag, sista gången sov han inte så länge och jag börja känna av att jag behövde ligga i soffan och bara slappa och tycka synd om mig själv. Trodde i mitt stilla sinne att han skulle somna redan vid sju tiden, hahahaha, man ska inte tro så mycket ;) . Han är så himla go, idag har jag frågat honom om han vill sova i vagnen och då pekar han på vagnen men vid ett tillfälle så fråga jag inte ens utan han pekade själv och gjorde läten.
Nu sover han 'ntligen efter att fått somna vid tutten.....han är ju lite suk faktiskt :)
Ännu en gång ska jag försöka skriva lite oftare på bloggen :)
Funderar på att nanna kudden nu, är så jäkla trött.


See you♥♥


Denna vecka

  2012-05-17 / 11:41:09 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Hur har denna vecka sett ut? Veckan börja med halsont och hosta och sen arningebesök. Var så duktig och åkte dit tidigt för att det skulle gå fort men det visade sig att butikerna som jag skulle börja med öppnade kl 10, suck, började knalla ner till coop forum och såg att öb var öppet iallafall, gick in i butiken och plockde lite men ångrade mig och la tillbaka varorna, orkade inte. Gick till coop och hittede både gardiner, badrumsmatta och matchande handdukar. Gick vidare till zoo för att köpa växter till fiskarna. Det tog längre tid än vad jag hade tänkt, va ganska slut sen. På sena eftermiddagen så var det dags igen att stressa, kanske berättar senare varför.

I tisdags blev det promenad med Malin och Molly, vi gick till hej o hå och sen tog vi en fika på kardemumma, Tristan hördes gott och väl där inne så folk börja titta på oss, då blev det dags för parken men när vi kom dit blev han så ledsen, jag trodde först att han hade ont men han ville ligga i vagnen, lilla plutten;)

I går onsdag så var vi först på sista föräldragruppdag och sen blev det bad på gym och sim, vi var ganska många denna gång, vi var sju mammor med pluttar, jättekul :) . Denna gång ville Tristan inte dyka från kanten men det gick bra att dyka i bubbelpoolen utan kant :)
Efter badet sov han från kvart i tre till halv sex, då väckte vi honom. Vi åt middag sen följde Tristan med pappa till Ip för att titta på stora kusinen som skulle springa milen, första gången som jag blir utan barn hemma, eftersom jag inte mår så bra så var det såååå skönt, lugnt och tyst, fick titta på arga snickarn i lugn och ro:)
Dom kom hem efter nio på kvällen, när han såg mig så blev han lite ledsen och nästan flög in i min famn, min lilla älskling.

I dag skulle vi åkt till täby centrum för att köpa födelsedagspresent till Molly som ska ha kalas på söndag men jag mår sämre och plutten ha fått feber, så vi får se om det blir något kalas för oss. Vi kommer nog bara vara inne idag, plutten sover nu för andra gången så det blir nog lugnt idag:)

nya jackan :)

Vi är på jobbet:)


Leker i lekhörnan i täbycentrum

  
Älskar att hjälpa till med disken i diskmaskinen men denna gång tyckte han att hans strumpor skulle få se en tvätt där :)

älskar böcker :)

babycafe nästa :)

Han kan suga ur sugrör :)


See you♥♥


oj

  2012-05-08 / 10:38:11 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

hoppsan! 2 veckor sedan jag skrev nåt..........tiden går så fort:(
Min lilla plutt blir elva månader på fredag och jag börjar jobba den 2 juni, usch, vill inte:/
Hur ska jag klara mig utan min lilla plutt på dagarna? Han kommer ha så roligt med sin pappa:)
Hinner tyvärr inte skriva mera, ska i väg och bada med vänner och deras barn.


See you♥♥