tänk..

  2011-10-31 / 09:40:04 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Tänk vad jag är snäll:/

See you♥♥


i dag blev....

  2011-10-30 / 22:17:25 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

i dag blev det besök i täby centrum, bestämde mig i sista minuten för att åka dit. Handlade lite och Tristan åt sin gröt på Mc donalds:)


En anställd på Mc donalds står och blåser upp balllonger bakom Tristan med en maskin som låter, där av minen:)

Mm, efterrätt, katrinplommon/päron :) , så han inte får förstoppning av gröten:)



See you♥♥


Igår

  2011-10-29 / 09:18:09 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I går åkte vi till mamma för att luncha med henne på jobbet, vi åkte vid nio tiden och var framme strax innan 10. Mamma jobbade ensam och så fanns det inte så mycket att göra, det brukar vara så på fredagar:) . Tristan var glad att få träffa mormor. Vi åt i deras restaruang, dom har jättegod mat där:) , Tristan sov en stund under våran lunch, skönt. Vi åkte hem vid två tiden för jag hade glömt ta med mig gröt, glömmer bort det, har inte fått in vanan ännu och vi har alltid varit hemma vid den tiden som han ska äta gröt. Till middagen kom Tommy och Rebecca med barnen, vi grillade, mm, det var gott. Full rulle:) . Vid 8 tiden gick jag och la mig med lilla livet innan han blev övertrött, vid nio sov han helt:) , skönt:) . Jag fick en stund framför tv men sen blev jag trött och mannen ochTommy satt i bastun.
Tristan vaknde strax efter två i natt, fick mat, somnade om. Jag la han i sin säng, han vaknade åter vid 6 tiden, fick mat och somna om till 7, han vaknar samma tid varje morgon, fick han nästan att somna om men det är ju inge skönt att sova med en kissig blöja så vi gick upp, ny blöja och gymmet, toppen.
Nu sover han och jag ska ner i tvättstugan:)



See you♥♥


perfekt kväll

  2011-10-27 / 11:29:22 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

i går kväll så testade jag att gå och lägga lilla livet tidigare och det kan ju bara bära eller brista. Vi gick och la oss vid tjugo i nio och han sov tjugo över nio, bravo!!




See you♥♥


vet ej

  2011-10-26 / 18:27:47 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Kanske håller på att få en sjukling, jag har ju varit dålig själv, är inte riktigt bra ännu. Tristan har sovit väldigt många gånger idag, han låter lite tjock i näsan eller om det är halsen när han gråter. När vi var hos doktorn i måndags så såg allt bra ut hos både mig och lilla livet men det är ju inte konstigt om han skulle få något av mig, jag kan ju inte sluta pussa och gosa med honom:) . Nej nu ska jag gå ut och kasta lite skräp, sen blir det nog en latte:)



See you♥♥


vilket klipp!!

  2011-10-26 / 15:16:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I dag på förmiddagen åkte jag och lilla livet till centrum, vi skulle köpa blöjor och passade att inviga nya bärselet, selet är underbart, vi invigde hans nya vindoverall också eftersom det blåste ute. Jag gick förbi jobbet och sa hej och gick sen vidare till coop extra för att köpa blöjor och beställa en tassimomaskin som dom säljer för 995 kr, på järnia kostar den runt 1600 kr. Coop har även special pris på marabouchokladen till tassimon, 19,90, i vanliga fall kostar det 49,90. Jag tror jag handlade 4 paket. Handlade även latte och darkkaffe:) . Nu sitter jag här med min nygjorda latte och den smakar gudomligt:) , har gjort ett bra köp tycker, ska bjuda mannen på en kopp sen när han kommer hem:) . Jag skulle även handlat batterier till Tristans nya musik/projektormobil så vi får bege oss ut sen när han vaknat men då blir det nog vagnen, kanske eller det blir nog bärselet, vi får se:) . Nu ska jag fortsätta att njuta av min latte:)




See you♥♥




onsdag

  2011-10-26 / 09:05:48 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jaha, vad händer idag då....jo jag ska pröva nya baby björns bärsele miracle, funderar på att åka ner till centrum med han i  bärsele, jag har rabattkupong på blöjor, ska köpa nr 4, slim fit, han har en provblöja på sig nu så vi få se om det kommer läcka, läcker det så är den för stor, läcker det inte så får han nog börja ha den för den är lite tunnare och smalare:) , han kan ha nr 3 på natten:)för att vara på den säkra sidan. Nu sover min lilla plutt och även den stora pluttis sover, han är sååå svår att väcka:/ . Jag ska läsa nya Amelia och sen ta en dusch, funderar på om jag har feber på nätterna för jag svettas enormt. Nej, åter till det jag skulle göra:)
Ha en bra dag alla medmänniskor, hihi :)


See you♥♥ 


idag, tisdag

  2011-10-25 / 22:36:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I dag åkte jag och Tristan till arninge för att handla, jag behövde en cdspelare till lilla livet för att ha i sovrummet så man kan börja med lite lugn musik när han ska sova. Jag hittade även ett par söta tofflor, en prasselbok som han gillar tokmycket sen fick fiskarna nya växter igen, dom jag köpte sist var inge bra, dom stora fiskarna bara rev upp dom hela tiden:( . Jag trodde vi skulle bli färdiga tidigt i arninge men icke sa nicke.
När vi kom fram till arninge så började vi på rusta, ingen cdspelare där inte. När vi skulle vidare till skopunkte och jula så blev det en paus på Max, jag fick ett skrovmål och min plutt två tuttar, hihi, sen gick vi vidare. Hittade inga skor på skopunkten men hittade en cdspelare på Jula, tyvärr så brummar den lite när man spela skivan så jag vet inte om jag ska åka tillbaka med den, den var ju billig så man kanske inte kan räkna med bättre kvalitet men jag har för mig att Denver brukar vara ganska bra märke.....eller? Få se hur jag gör:)
Jag tror vi var hemma strax efter 14 och vi åkte klockan tio i morse. Under bussfärden hem så sov lilla livet gott, vaknade lagom till vi skulle gå av. Vi kom hem och jag började fixa växterna i akvariet och Tristan började bli hungrig och då blir det lite svårt att göra färdigt så storebror fick rycka in en stund sen blev det tutte och gröt för lilla livet. Det känns som att Tristan har exploderat i vikt, han är jättetung nu:/ , vi kanske kan gå till bvc nästa vecka, vi får inte gå dit så länge vi är förkylda, vi kan ju smitta dom riktigt små bebisarna, herre gud, tänk att min har varit där för inte så längesedan, han är så stor nu:)
I kväll tog läggdagsen 45 minuter, jag låg ner och ammade som jag gjorde förrut och sen hade vi repeat på en instrumental sång.....mysigt. Jag smög ut och efter 7 8 minuter så börjar han att skrika men det är en rap bara som sitter i vägen. Jag vyssar honom lite extra och lägger han på sin kudde i våran säng och han sover, toppen!!!
Nej, nu måste jag också gå och lägga mig, vi ska nog upp mellan 7 o 8 då brukar han vara svår sövd så då går vi upp, jag äter frukost och han leker en lite stund sen blir det oftas en tupplur:)



See you♥♥



Hans nya tofflor, en tiger:)


under toffeln :)

Akvariet :)

Tristans nya prasselbok:)

cdspelaren :)


före och efter

  2011-10-24 / 18:11:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

FÖRE PÅ MAGEN


EFTER PÅ RYGG

Han kan vända sig själv.



See you♥♥


vad ska jag göra?

  2011-10-23 / 10:13:34 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Dessa kvällar, jag gillar verkligen inte kvällarna för jag vet vad en kväll innebär, vaggning och vyssning till armarna inte håller längre. Just nu mår jag inte så bra heller så jag orkar mindre, jag är förkyld och jag mår fysiskt dåligt. Antagligen så har Tristan en orolig period eller nåt för jag får hålla på så länge med nattandet och endå går jag och lägger honom senare än förrut för att det är ingen mening att lägga honom om det inte går, att lägga honom vid 20 tiden är bara lyx, det kommer säkert fungera när han blivit lite större. Jag har för mig att Niklas också var lite knepig vid läggdags, man kunde få stå väldigt länge och klappa honom på rumpan men han sov på mage och Tristan sover på rygg. Har funderat på att pröva att natta honom på magen och sen vända honom på rygg, kanske funkar eller inte...........jag vet inte. Ett tag så nattade jag honom i vagnen och lyfte över honom senare till hans säng och det gick eller så får han börja somna i våran säng igen....det finns väl inga fel i hur man få sitt barn att sova eller? Är så rädd att jag gör allting fel:( . Och när det gäller mannen så är det som det är just nu, han gör det som han måste göra och försöker umgås med sin son när han kan......jag får tyvärr ta den största biten själv just nu när det gäller lilla livet..........min lilla plutt. I går vid 23 tiden fick jag nog och la han i vagnen och gick ut.........jag och mannen började och tjafsa som vanligt och jag kände att jag orkar inte.
Han kan inte sätta sig in i att det kan vara jobbigt och ha en bebis hela dagen, och han tror att jag inte förstår hur hårt det är att bygga hus............men det förstår jag, jag kan se hur det tär på honom. Han tycker ju att jag gnäller jämt och det får man inte göra för då är det jobbigt och jag tycker att jag inte gör det utan att jag talar om att det är jobbigt att behöva stå och vyssa varje kväll men han försåt inte det. Han kan inte bara säger ok Monica jag förstår dig och vi får försöka lösa det nej nej utan man ska argumentera emot hela jävla tiden och jag börjar bli så less. Det är inte så kul heller att få höra nästa varje dag att jag bara gnäller när jag inte gör det så varför ska jag vara positiv då för. Det kommer ju deffenitivt inte blir fler barn från hans sida för att jag "gnäller". Han resonerar så, gnäller man över nånting så blir det inge mer, det är sant, så är det:/ . Han kanske aldrig har fått beklaga sig i sin familj när han var lite, jag vet inte, men jag tycker att man har all rätt att beklaga sig eller tala om att man tycker någonting är jobbigt men man kanske ska knipa käft för husfridens skull, nehe, skulle inte tror det. 
Men nu är det en ny dag och jag och Tristan ska umgås som vanligt och vi har jättekul på dagarna och så ska försöka hitta en ny lösning till nattningen i kväll, det ordnar sig alltid på ett eller annat sätt.Nu har jag spytt galla så det räcker:/

Nu blir det en dusch och sen kanske en prommis om jag orkar:)


See you♥♥
 


jag kan!!!

  2011-10-22 / 16:54:34 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Han har blivit så duktig:)



See you♥♥


lördag

  2011-10-22 / 16:51:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jaha, vad ska man skriva idag då? Jag mår fortfarande dåligt och Tristan är lite snuvig bara som tur är:)
Jag mår som sämst på morgonen och på kvällen, det är nåt med stämbanden tror jag, är lite hes. Ska nog besöka doktorn på måndag om det inte blivit bättre.....kanske få talförbud, hahaha, då vet jag en som blir glad, mannen, och Tristan blir ledsen, mamma gör så tokiga ljud men rösten som är såå roliga:)

I går gick vi på en promenad och jag trodde jag skulle orka det men jag var helt slut efteråt. Tog en kortis senare på kvällen också, för jag kände att jag inte hade orken att roa mitt lilla liv, så på med kläderna och han somna gott i vagnen:)

I dag tog vi en kortare promenad men först gick vi förbi gungorna, tänkte bara testa att sätta han i gungan, trodde inte att han skulle gilla det men det gjorde han, sååå kul, sen gick vi till Ica, han hann att somna innan vi kom dit, var tvungen att handla päron och katrinplommonpure som han äter efter gröten så han inte ska bli förstoppad. Det konstiga är att sempers pure kan man ha i kylskåpet en vecka efter att man öppnat burken och när det gäller nestle så kan burken bara stå tre dagar, vill ju gärna köpa sempers då det blir lite dyrt i längden att köpa nestle som man måste kasta efter tre dagar. Men semper har inte päron el katrinplommon från 4 månader, bara massa blandningar, får prata med bvc och fråga om jag kan köpa blandning:) . Det är riktig kul att ge honom gröt, kanske ska börja med smakportioner i allafall:) , ska fundera:)

Nu står middagen i ugnen, första gången jag gör fläskkarrestek i ugn, spännande, hoppas det blir bra:)




See you♥♥




superduper kul:)


Är så koncentrerad :)


hejsan svejsan

  2011-10-19 / 13:05:39 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu kanske jag är tillbaka, hihi, man vet aldrig. Tyvärr så finns inte lusten lika mycket nu att skriva som den har varit men men, inget att göra åt.
I söndags så döptes Tristan och det var ett lyckat dop, vi samlades kära släkt och vänner, mycket trevligt:) , önskar att man träffades oftare:) .
Just nu är både jag och Tristan förkylda, han har snuva och feber, och jag har halsont, snuva och hosta, hoppas att vi blir friska fort. Tänkte gå en prommis idag men jag orkar inte, vi får göra det i morgon, det blir en inne dag idag:)
Nu ska jag ta ett glas cocacola och ostbågar och sätta på en film:)


See you♥♥

kära faddrar
   
     KIM                MARIA          PEPPE


smultron och sång

  2011-10-18 / 14:41:19 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/oIpp_Pmep0A" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

ojojoj

  2011-10-14 / 07:37:45 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Fyra dagar sedan jag skrev, fy fy fy:/. Men tyvärr så har jag inte haft någon lust, vet ej varför. Håller på just nu att blåtanda över lite bilder från mobilen till datan så jag kan lägga upp dom här. Det blir tyvärr inga bilder från Tristans premiär bad i sin bassäng för det är ju naken bilder och det vågar jag inte lägga upp här:) . Hur har denna vecka varit?.....Jo, den har varit bra. Just nu så har jag sååå dåligt minne, hihi. Jag funderar och funderar.....kommer inte i håg vad jag gjort i veckan..................jo vänta nu, i måndags var vi och hämtat nyckeln till lokalen, storhandlade och sen var jag och Tristan på förskolebesök, jättefin förskola och jag kände lite folk där faktiskt, det var skönt:) , jag har ställt Tristan i kö på den förskolan, kanske måste besöka flera förskolor, skulle vilja ha han i en förskola nära min egen förskola men det finns ingen, jo kanske en, jag ska ringa f.d idrottsförskolan och få ett besök, den ligger egentligen lite konstigt till men det löser sig. I tisdags var jag på jobbet och sa hej, två av mina kollegor fick en STOR flaska rött för att dom gissade födelsedatumet på Tristan rätt:), i onsdags var det föräldrargrupp och efter det gick jag och lunchade medans Tristan snällt sov hela tiden, hann både äta mat och fika OCH läsa Amelia i lugn och ro;), i går hade vi besök av farmor som följde med till bvc för vägning och mätning, Tristan väger lite över 6,2 kilo och är 61,5 cm lång, det går åt rätt håll. Ja just det, i går fick han smaka lite gröt för första gången och han tyckte det var ganska gott. Och idag blir det besök i Älvsjö för att gå på underbara barn mässan:)
Just nu så har jag varit uppe sen halv sju, jag har duschat, ätit frukost i lugn och ro för Tristan sover med pappa. Dags att börja göra sig i ordning och hoppas att lilla livet vaknar snart.
Lite bilder:

Hans nya moccisar, kunde inte motstå frestelsen att köpa dom:)


   
premiärgröt....mmmmmmm, vad gott :)


med mamma och Jenny på första besöket på Kristos:) och jag sitter såå bra i denna barnstol:)



Nej nu måste jag kila vidare:)



See you♥♥


veckan är full

  2011-10-09 / 10:16:30 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

denna vecka ser ut så här: Måndag- hämta nyckeln till lokalen inför dopet, Tisdag- Ikea, Ons- föräldrargrupp:), tors-date med Jenny Edberg (tror jag), fredag- underbara barn mässan, den ser jag jätte fram emot:):) , lördag- barnvakt, söndag- Lilla livet döps:)....hm...veckan ser ganska full ut:)



See you♥♥


ber om ursäkt

  2011-10-09 / 09:43:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

för att jag inte har skrivit på sååå länge, jag har tyvärr inter haft någon lust att skriva, har känt usch inför att skriva. Mitt lilla liv blir större och kräver mera, hihi. Han är ju så go och glad, han är lik sin storebror, storebror var också alltid glad och sååå charmig, mina små pojkar:) är det bästa som hänt mig i mitt liv:)
Nu sover Tristan så jag måste passa på att färga mitt hår, kommer tillbaka senare:)




See you♥♥


glömde

  2011-10-08 / 22:40:09 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jag handlade även till vagnen. Först så köpte jag vagnen av Maria så igår handlades olja, nätkasse, nya regnskydd till hjulen på vagnen för ett av dom jag fick av Maria har gått sönder så nu har jag extra:) och så blev det ett nytt regnskydd till vagnen, det andra läckte, impregneringen var borta. Jag är sååå super nöjd:)



See you♥♥


shoppades idag..

  2011-10-08 / 22:32:50 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Detta:
  


Dessa kläder är köpta på p.o.p , det var nedsatt pris på matchande leggins+tröja
och tvbodyn kunde jag inte låta bli. Tristan fick även en overall med matchande mössa till. Jag har en overall som jag fått men den är så tjock och den jag köpte är tunnare, han kommer ju vara i vagnen förhoppningsvis i vinter, hihi :)


   
  
  
Dessa kläder handlades på Lindex, dom har riktigt fina kläder där. Det svartgrårandiga är underställ i ull, var bara tvungen att köpa kizzbodyn, sen var det 3 och betala för två(bodyna) och bamseset i svart, jättefint. Jag är skitnöjd. Nu blir det inga mera kläder till lilla herrn:)

  

Fiskarna fick nya växter:)


Mina nya gummistövlar, är sååå nöjd:)


See you♥♥


shoppades igår..

  2011-10-08 / 22:09:45 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Detta...
   
jätteroliga nycklar........badanka......................badbilar som piper.....


bitgrej, den var god:)

Denna leksak är toppen!!!!! Den prasslar, piper och har härliga färger:)

KLÄDER
  
  

Kläderna är köpta på copp forum och barnens hus:)


See you♥♥


bilder!!!!!!!!

  2011-10-08 / 21:59:59 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Mitt lilla liv:)

Ge mig tutte!!! Nu!!!!

Somnar sittandes, jobbigt att vara på förskolebesök:)

Vi prövar sittdelen på vagnen:) , mamma har gjort myyyyysigt:)

Helt ok att sova i:)

Så myyysigt man kan ha i vagnen medans mamma shoppar:)
 
Jag inviger min matstol, kul att få sitta vid bordet istället för att ligga på golvet jämt:)


See you♥♥


kanske....

  2011-10-04 / 21:21:23 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

...ska skriva nåt. Har lite skrivkramp och har kanske tappat lusten för till fället eller nåt.....jag vet inte:(
Jag återkommer när ni minst anar:)




See you♥♥