söndag

  2012-11-18 / 17:17:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nu är vi hemma hos kusinerna o ska äta middag sen blir det hem o sova för plutt, han är jättetrött :-(
See you <3<3<3

bye

  2012-11-17 / 22:07:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Dags för att nanna kudden, har varit vaken sen halv sju i morse och i morgon väntar ett besök på öppna förskolan i täby kyrby, det blir en lagom lång cykeltur, så god natt på er alla underbara :)
 
 
See you♥♥♥

tung morgon

  2012-11-17 / 21:29:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Vet inte riktigt vad jag ska kalla denna dag för...................jo, jag kan kalla denna dag för anhörig utan att avslöja för mycket som jag inte är redo att göra än.
Kände ro på vägen dit, funderade inte så mycket på hur det skulle vara att komma dit förns jag står utanför lokalen dit min färd leder just nu, idag, kanske i morgon, kanske i övermorgon osv............................

Jag öppnar dörren, går upp för trappan, en person kommer i mot mig och presenterar sig, Rickard, nästa kommer, Andreas.........hälsar även på några till, redan då så börjar tankarna. Vi äter lite frukost och väntar in folk för att kunna starta morgonen med ett tungt ämne.
Jag presenterar mig själv som Monica Berg......................m.m. Jag håller tårarna långt inne medans en del nästa bryter i hop.
Tankarna hamnar långt tillbaka i tiden och mycket funderingar, oj vad det måste grävas. Efter detta tunga ämne så en bensträckare och sen åter till ett annat ämne, KBT-kognitivt beteendeterapi och ACT- acceptene and commitment therapy.
Lunch, väldigt gott

Sist, fri radio :)



Just nu så skriver jag så mycket jag känner och vill avslöja om en början till förhoppningsvis ett steg i rätt riktning för mig och bara MIG !!
Jag avslutar med
See you<3<3♥

fredag

  2012-11-16 / 21:17:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Äntligen fredag, denna vecka har gått väldigt fort tycker och det är skönt :)
Veckan började i med öppning, så skönt, jag har äntligen bytt så jag kan ta det lugnt vid sjukdom en söndag, behöver inte känna pressen längre att få tag i kollegor och ändra på tider :) , nu har jag fått en 8 tid i stället och öpppnar på torsdag :)
Resten av vecka har flytit på bra.
Har just upptäckt att mitt ena stackars öra har fått tinnitus, helt plötsligt så slå det lock eller nåt liknande och piper det, tänkte gå till doktorn och visar det sig att jag har det så blir det arbetsskada, jobbigt är det, tur att det inte kommer så ofta men det kan ju bli, vet inte om jag skulle klara av ett liv med pip i öronen, jaja, fortsättning följer.....................................................................


I morgon lördag blir en spännande dag för, kanske början på en liten bit nytt liv :) , återkommer med det :)

Nu har jag skrivit lite grann så nu blir det lite tidningsläsning och sen nanna kudden för det blir att gå upp tidigt i morgon :)



See you <3<3<3

lördag

  2012-11-10 / 22:07:10 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Så har helgen startat och är tyvärr snart slut :(
I dag har jag varit i stan och träffat mammorna från inlåst, det är så kul att vi fortfarande träffas och nu har det inte blivit så lång tid emellan :)
Vi har alltid massor att prata om. Vi träffas i några timmar och pratar om hur våra liv har varit och är nu. Jag trivs så bra när jag får träffa dom och på lördag nästa helg så ska jag på nåt helt nytt, det ska bli riktigt spännande och intressant. Jag återkommer om vad som ska hända :)


Jaha, vad händer i mitt liv då....inte mycket, jag är lika grinig som vanligt trots att jag verkligen inte vill vara det, måste ta tsg i detta problem, jag vill vara denna glada och trevlig Monica, jag trivs inte med tillvaron förtillfället. Jag är som lyckligast när jag får höra av min stora son och när jag umgås med min lilla son.
Har man gått för länge i samma ekorrhjul och nött och nött, hm....kanske el kanske inte, fan vad det är svårt.
Jag kan inte låta bli att fälla dumma kommernarer el dyl trots att jag biter mig i tunga, vad fan Monica ge dig en spark i arslet.
Men det kommer lösa sig för problem är ju till för att lösas :)
Må gott :)
See you<3<3<3

onsdag

  2012-11-07 / 22:15:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Lika slarvig som vanligt med att inte skriva, suck.
Jag behöver verkligen skriva men kommer mig inte för att göra det, varför vet jag inte.
Idag har det varit en lång dag, jobba först mella 8-16.45 och sen avdmöte till 20.00 ,
Det är tur att jag jobbar i hop med så bra människor, lika mycket som vi kan tjafs och argumetera så kan vi skratta och ha kul tillsammans .) , det är SÅ positivt.
Nu har jag betalat mina sista räkningar så nu är man pank och fågelfri :)
Så nu ska jag faktiskt nanna kudden och förhoppningsvis sova några timmar.


JAG ÄLSKA MINA BARN <3<3<3

söndag

  2012-11-04 / 21:57:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Så är snart söndagen slut, suck, vill inte riktigt gå upp vid halv sex i morgonbitti, har inte öppnat på två veckor, det skulle vara underbart att vara föräldrarledig nu känner jag, jag saknar det så mycket :)
I dag började vi dagen med att vakna strax innan sex men vi låg kvar en stund och mös, sen blev det välling i sängen och lite lite mys till sen gick plutten upp, sån tur är så har vi lite leksaker i sovrummet just för att man ska slippa och gå upp så tidigt och han är nöjd med det fram tills han har bajsat, då är det dags att gå upp och byta blöja och äta frukost.
Vi åt frukost och vi kan sitta ganska länge, det är så mysigt. Sen blev det en promenad för jag orkade inte göra mera, jag är såååå jävla trött, vi gick en liten skogsstig som leder till gemensam festplats, tog en paus och tittade i reklamblad från toys o us, som plockade från brevlådan, vi satt där ganska länge sen var det dags att bege sig hemåt för att laga lunch och Tristan blev så trött.Han vägrade gå en bit så jag fick bära honom på ena armen och gåvagnen i andra en bit, sen gick han sista biten, duktig plutt. Tur att det fanns lite rester i kylskåpet för han var så trött så snabbt att värma mat och sen sova. Tänkte jag själv skulle sova men man har alltid nåt att göra, jag fick en liten soffpaus i allafall.
När plutt vaknat så åkte vi till kusinerna, alltid lika trevligt, när vi kom dit och han och Hedvig började leka så såg jag hur stor han blivit, åh, tiden går så fort. Jag skulle så gärna vilja ha ett syskon till han innan det är försent men det kommer ju aldrig hända :( :(
Vi åt en god gryta och har haft det trevligt, lite socialt liv, jippi :) :)
 
Plutt somna lite sent i kväll men jag hoppas det går bra ändå på "dagis" i morgon :)
 
Nu måste jag nanna kudden :)
Hoppas alla haft en trevligt helg, kram
 
 
See you♥♥

1 november

  2012-11-04 / 00:16:05 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 Jag har börjat att lyssna på sveriges radio, metropol. I torsdags så satt jag och Tristan och åt frukost samtidigt som vi lyssnar på metropol, denna dag var ju allahelgonadagen och då "firar" man dom döda med att tända ljus och även gå trick or treat.
Nu var det så att Gurgin och Dejan har morgonshowen och jag tycker dom är så jävla bra, denna dag tog dom sig tid att lyssna på lyssnarna via sms, mail el telefon på deras sorg och lyssnarna fick även tillägna låtar.
Jag kan tala om att det var en jobbig förmiddag med mycket tårar, jag tycker dom är helt underbara människor som orkar och då menar jag känslomässigt att lyssna på vad lyssnarna berättar för nåt, och det handla om människor som hade tagit sitt liv, cancer, ålderdom, mördade m.m.
Jag kände så stort för dessa två killar som gör detta så jag går in på fejjan och gillar deras sida och skriver ett inlägg om hur beundransvärt det är att dom gör detta, dom fick en STOR LOGE av mig. 
Och idag den 4 nov så har jag tänt fyra gravljus utanför oss vid våran stora sten och tänkt på nära och kära som gått bort, suck, det är lite tufft.
 
Innan jag loggade in här så gick jag in som besökare på min blogg och läste inlägg, åhhh vad jag saknar den tiden då plutt var mindre och man ammade och man var hemma, så skönt det var trots att man inte alltid var nöjd själv
och jag känner att jag saknar kragsta eller kanske mer den sociala miljön, allt kändes så mycket lättare.
Vet inte riktig hur jag ska göra för att vi ska få det bra tillsammans, fan , mitt humör är så svajigt.
När jag mår som bäst är när jag och Tristan går runt i stora ofärdiga huset, han gillar och runt och titta i dom olika rummen och han vet sitt rum, vårat rum och Niklas rum, känslan är så underbar när vi går där, och jag hoppas verkligen att vi orkar kämpa till det blir klart, vilket tyvärr kommer ta mycket lång tid :(
 
Kanske skriver mera i morgon, måste nog nanna kudden nu :)
 
See you♥♥
 
Kärlek :)
 
 
 
 

ojojoj

  2012-11-01 / 22:56:27 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Oj, vad det har hänt grejer här på bloggen, måste lära om mig.
Jag ser att det är jättelängesen jag skrev men jag har tänkt skriva, typ varje dag, hihi
 
Jaha, hur ser mitt liv ut just nu, hm.......ska man våga skriva det, känns som man måste tänka sig för hela tiden på vad man säger och gör, suck.
Mitt humör är så jävla upp och ner, vet inte riktigt varför och vad jag ska göra åt det :(
 
En sak så jag funderar ganska mycket på är att man aldrig får nån credit för det man gör, jag kanske inte är det bästa själv att ge det men jag försöker ibland i allafall, jag känner mig ofta som en hemmafru trots att jag jobbar 40 timmar i veckan plus att jag hämtar barn på förskola, lagar middag nästa varje dag och även diskar, plockar lägger barn m.m.
Undra om han äns förstår vad jag gör hemma efter min dag på riktiga jobbet, och jag förstår att det är tufft att vara egen företagare där tiderna inte är 8-17 varje dag utan kan bli mycket mera men, ja, men
 
Denna vecka har jag och plutt semester, jag tror att han tyckt det har varit skönt, det tycker jag iallafall.
 
Nej, nu måste jag nanna kudden, klockan tickar på så även livet :(
 
God natt :)
 
See you♥♥