så var.....

  2011-12-31 / 11:48:55 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

...det nyårsafton, hm...... Just nu känns det ganska tråkigt. Jag hoppas dagen blir bättre ju närmare klockslaget vi kommer:( , det är en sån dag idag men så är det när man får ett smset kvart i två från........vill inte gå in på vad det stod men ska jag känna press nu och göra nåt jag inte vill för att jag känner som jag känner just nu, hm......
Jag får fortsätta att fundera:(



See you♥♥


skit

  2011-12-31 / 00:19:49 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
Har hittat en ny mall som finns på sidan men det funkar inte, när jag gör förhandsgranskningen så kommer rätt franm men sen står det att du måste uppdatera webbläsaren, hm, fattar ingenting, jag vill ha love mallen. Nån som kan hjälpa mig för mallen finns ju som design på bloggen, HJÄLP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

en vecka sedan

  2011-12-30 / 23:39:46 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Herre gud vad tiden rullar på:) . Ser att det är en vecka sedan jag gjorde ett inlägg.
Kan berätta att vi firade jul hos "svärmor" ute på vätö tillsammans med Tommy, Rebecca, Hedvig och Lovis, även storebror Niklas var med. Vi hade trevlig med god mat och tomte och kalle anka får vi inte glömma. Jag fick äran att vara tomte, det var riktigt roligt:) . Jag tror att både Niklas och Tristan blev nöjda för sina paket. Vi åkte hem på juldagen:)
Vi hade en överlycklig bebis så gymmade på som sjutton när han hamna i babygymmet när vi hade kommit hem, en helg utan att få gymma lite, not good, hihi

Och den härliga snö lyser med sin frånvaro, sååå jäkla tråkigt. Börjar bli lite trött på blåst, grått och regn, suck:/

I morgon är det nyårsafton, vi kommer fira hemma med några vänner, det kommer bli en heldag:) , få se vad som hittas på, tanke var ju att vi skulle åka pulka men, hallå snön!! Var är du!!!????

I dag har vi varit hos Åsa och bytt julklappar, det är lika roligt att ge som att få tycker jag:)

Nej, nu måste gå och lägga mig, klockan är tjugo över elva, suck.
God natt så syns vi i morgon:)



See you♥♥

första paketet :)






Bollen gilla han jättemycket:)

En utav stora sonens julklappar, en slips som spelar och blinkar, en riktig härlig tomteslips, hihihi

Mitt i julklappshögen:)

Äntligen hemma i mitt kära gym:)

En tröttis som inviger sin "nya" bilstol :)


Nu räcker det för denna gång:)


bilder

  2011-12-22 / 10:56:34 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nu får jag sluta att vara så dålig på att uppdatera bloggen, tiden finns ju egentligen men hm.....inte lusten. Varför har lusten bara försvunnit? Jag lägger in lite nya bilder:)

min storebror och jag, kärlek♥

Hur kom jag hit, jag låg nyss i mitten på täcket....hm... :)
   
på promenad i bärsele:)






See you♥♥
 

haft en..

  2011-12-17 / 23:19:50 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

...toppen dag hos familjen Johansson, Anton verkade nöjd med alla sina olika fordon som han fått i present idag, han är en gullunge♥♥, både jag och Tristan fick en varsin puss när vi skulle åka hem:) , och lilla Adele, riktig go tjej trots bekymmersamt gnäll men jag har hört henne "prata" och sett henne le så det finns hopp :):)♥♥ : Nu är klockan sängdags och jag hoppas lilla livet sover lite bättre i natt, han har strulat lite nu under kvällen:)
Go natt och sov gott alla mina underbara vänner, såååå glad att jag har er:-D♥



See you♥♥


lördag

  2011-12-17 / 08:35:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Vilken jävla jobbig natt, hur länge ska denna tiilväxtfas sitta i, plutten har vaknat hur många gånger som helst. Han somnade kvart i nio i går kväll, men sov lite oroligt, han åt ganska mycket i går så detr kan ju ha varit magen, inatt blir det nog våran säng som gäller, orkar inte springa upp hela tiden, suck. Det kommer bli en lååång dag idag känns det som. I dag blir det besök i krägga, lillman har kalas, han fyller 2 år men inte förns den 23 dec men då är dom borta så kalaset hålls nu, trevlig att träffas igen:)
Nu är plutten fått sin gröt och ligger nu och gymmar i babygymmet, jag ska ta en dusch och sen ska vi åka vidare här i livet i detta mörka gråa landskap, hihi

Jag är trötttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1



Min glada tomtenisse:) , han är så underbar min lillaplutt och min stora pluttis är lika underbar:)



See you♥♥

i morgon

  2011-12-15 / 22:27:46 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Vad står på schemat i morgon, ingenting, vi ska nog bara vara hemma, kanske måste åka ner en snabbis till centrum men då blir det nog bärsele, måste fylla på med efterrättspure och gröt och det jobbigaste är att den gröten han äter finns inte på Ica kragsta så jag måste ner till centrum varje gång, suck, men sånt är livet. I morgon kommer också mina söners farmor för vi ska på julbord tillsammans och det ska både bli gott och trevligt och det är Tristans första julbord men det går säkert bra, lite mat har jag kvar i tuttarna:)

Under en två veckors period nu så har jag haft väldigt tuffa sövningkvällar, vet ej varför, kan vara tanden som kommit fram eller så är nåt annat, han vaknar ganska mycket på nätterna nu, vet ej varför, det är väldigt jobbigt och frustrerande att inte veta vad som är fel men det börjar bli lite bättre igen, hoppas hoppas.
Nu är klockan över tio på kvällen och jag måste lägga mig, hans nya rutin är att vakna vid tolv halv ett numera och inte vid två tre, hm.... men men.
En ny dag i morgon och nya upplevelser:)
Kram:)


See you♥♥

   


favvobild

  2011-12-15 / 17:01:45 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
en av mina favvobilder


nästan en vecka sedan

  2011-12-15 / 16:35:36 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Känns som om det är dags att skriva lite, snart en vecka sen:(
Vet ej vad jag ska skriva trots att det händer så mycket just nu.
Under snart två veckor så har vi haft en skrikade bebis vid läggdags på kvällen eller inte skrikande utan mera hysterisk:( , detta har gjort att jag försökt göra om rutiner som egentligen är korkat med tanke på att rutinerna innan funkade, tror att han har en av alla dessa jobbiga tillväxtfaser. Han har även under denna period fått en tand:)

I dag har vi varit på babycafe och fyndat på geggamoja. Hitta fina kläder men jag tycker att det kunde ha varit lite billigare men men inget att göra åt.
  

 
Före babysim                                               


Efter babysim




Far och son

  

Han drar sig upp själv från mitt knä till soffan, jag håller handen under som stöd bara om han skulle ramla, har på film när han drar sig upp:)







See you♥♥


ojojoj...

  2011-12-09 / 08:07:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

...vad tiden går, fyra dagar sedan jag skrev ett inlägg, hm tyvärr, orkar inte skriva:(





   
hemma hos min lillebror, Tristan och Astro bondar:)


Han äskar sin bit"napp" som sitter fast i hans fina personliga napphållare:)





See you♥♥


i går

  2011-12-04 / 08:42:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I går så åkte jag till min lillebror, han fyllde ju hela 35 år i onsdags, hans hund Astro och Tristan är lika stora nu och Tristan tyckte det var jättespännande, han var så lite sist när vi var där. Undertiden vi är där så ringer mamma regelbundet, hennes pappa ligger för döden, han gick bort i går kväll, han somna in, skönt för hans skull för han var sjuk. Jag har tyvärr bara träffat honom vid ett tillfälle:( . Mina tankar till alla i skåne.
Vila i frid, Östen