Hur mår jag idag?

  2013-05-20 / 11:58:56 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
I dag mår jag piss, känns lite som om man ligger på bristningsgränsen, måste här ifrån :(
Var på väg för en stund sedan att slå sönder mobilen, jävla mobiljävel :/
 
I natt så vaknade plutt och han var jätteledsen, jag tror han hade ont i magen för han låg och pruttade, började med en ny välling i går,  få se i kväll/natt hur det blir med magen annars får vi byta tillbaka till den andra.
Lite jobbig natt med andra ord.
 
Är hemma från jobbet idag, kände att det går bara inte, orkade inte upp, kroppen mår piss, hade aldrig orkat cykla ner, min kropp är slut känns det som. Vad gör man då??
Jag vänta och väntar på att få en tid för kbt-terapi men har ej fått någon än, suck :(
Nu ska jag äta lite lunch och sen vila så hoppas jag att kroppen orkar med morgondagen:)
 
See you ♥♥
 
 

jag säger.....

  2013-05-19 / 22:12:40 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
god natt och sova gott alla mina kära vänner :)
See you <3 <3 <3

singel

  2013-05-19 / 20:32:48 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Jaha, så var man singel, hm........................fråga mig inte hur det känns för jag har inte känt efter ännu, väntar på att hittat något eget att flytta till. Än så länge bor vi under samma tak vilket är jobbigt ena stunden och i andra stunden så är det ok. Vi är nu mera sams för det mesta tycker jag.
Det är tur att jag har ett jobb att gå till varje dag, min fristad, är på väg visserligen att bryta ihop minst en gång varje dag men jag biter i det sura äpplet och håller igen, jag har bestämt mig för att bearbeta detta när jag fått något eget, kommer vara utan plutt vissa dagar i veckan och varannan helg så jag kommer ha tid att bearbeta och "sörja".
 
Vet absolut ingenting om hur mitt  liv kommer att se ut om några månader, lite spännande är det trots allt men sorgligt :(
Usch, vi får fram våra sämsta sidor hela tiden, jättetråkigt, just nu är vi inte bra för varandra.
Jag hoppas verkligen att vi kommer kunna betee oss som vuxna människor och kunna umgås för plutts skull och det tror jag att vi kommer fixa :)
Så ser det ut just nu i mitt privata liv :(
 
 
På jobbfronten så har min ena kollega fått en underbar söt liten son, så vi har fått en vikarie som jag trivs med jättemycket och som jag hoppas på att vi ska bli bra vänner utanför jobbet sen, vilket jag faktiskt tror att vi blir :)
 
Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer men jag tror och hoppas att jag kommer skriva mera nu för att jag mår så bra av att skriva. Nu ska jag fejja lite och man vet aldrig, jag kanske återkommer innan kvällen är slut :)
 
 
See you <3<3<3