är lite....

  2011-03-31 / 19:18:56 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

rastlös......
Är lite trött på att kolla på tv............ja faktiskt:) , allt i repris. Nån som har lite filmer att låna:)

Nu blir det ett köttben att gnaga på:)


See you♥♥


tvprogram

  2011-03-31 / 18:08:32 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I kväll så har semesterduellen premiär. Tänkte att det är ett skitprogram men jag kan inte låta bli att titta på det i kväll, så jag hoppas på att det ska vara bra. Sen blir det kanske lyxfällan, criminal minds eller Mumien-drakkejsaren grav. Jag vill se alla och jag kan inte spela in nåt av det, suck suck, måste fixa en box på ett eller annat sätt.
Tittar för tillfället på gamla avsnitt av lyxfällan, människan ser ju ut som en påskkyckling fast i rosa, stackars människa så lever i denna bubbla, sorgligt:(

Nej nu är det dags för middag:)


See you♥♥


vaknade

  2011-03-31 / 12:16:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I morse vaknade jag med halsont, va lite tveksam om jag skulle åka till jobbet. Jag bestämde mig för att åka dit, tänkte att jag kan ju gå hem tidigare och det gjorde jag, gick hem en timme tidigare och i morgon blir jag hemma, det är lika bra och förhoppningsvis så försvinner halsontet. Jag brukar inte ha ont i halsen så länge. Nu blir det tv 4 play och soffan. Syns senare:)


See you♥♥


härlig dag :)

  2011-03-30 / 16:16:03 / Allmänt / 2 KOMMENTARER

I dag är det riktigt vårväder, så jäkla härligt:)

Jag började klockan nio i morse, det är så skönt att börja den tiden, jag får sova lite längre på morgonen:)
Just nu har jag pirr i hela kroppen, kan det vara vårkänslor eller? :)
Det har varit en bra dag på jobbet, inte så mycket sammandragningar, dom kom sen när jag var på väg hem.
Jag gick förbi affären på vägen hem, ville köpa bullar, två kollegor kommer snart hit för vi ska ha avdmöte här hemma hos mig, det är så skönt för kroppen orkar inte åka tillbaka till jobbet:)
Jag handla bullar och även läsk, har tyvärr fått jobbigt sockerbehov, hoppas det försvinner sen. På coop så hade dom coopläsk för 5 kronor så jag kunde inte låta bli. Det blev hallonsoda, fruktsoda och colalight, colan är till sonen, sen handlade jag saft, det är konstigt, jag som inte gillar att dricka saft måste ha saft hemma nu för tiden, not good;)
Tyvärr blev det lite tungt att bära hem men det är bara att gilla läget:), hade sammandragningar hela vägen hem. Började att plocka lite när jag kom hem, skura toaletten, handfatet, fixa disken i köket, satte upp "bulan"tavlan, det är tre kort på bulan från ultraljud i olika veckor:):) , den sitter så fint i hallen nu:):)
Sen blev det paus, lite te och data. Snart kommer kollegorna:) . Just nu så känns allt så jäkla bra, kan det vara våren som är på väg......jag är trött men det är skön trötthet:):)

Känner att det är dags att besöka huset och se om det har börjat vakna till liv där uppe, dags att förnya bloggen med lite vårbilder, här kommer lite vårbilder från i våras:):)



See you♥♥


fotboll

  2011-03-29 / 18:36:31 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Mmmmmm, vad grytan va god, har ätit i 3 omgångar, jag är så mätt:):)

Nu ska det poppas popcorn till Em kvalet i fotboll som börjar om 15 minuter. Hoppas mannen hinner hem, stackarn.
Kommer nog inte blogga mera idag:)


See you♥♥ 



försäkringskassan, suck

  2011-03-29 / 15:49:53 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Vilken jävla tid det ska ta för dom att besluta och ta bara alla papper som ska fyllas i, suck. Hoppas att jag inte får nåt mer papper nu och att jag får ersättning. Hoppas ännu mera på att jag få gravidpenning. I morgon skickas sista papprena in så jag hoppas på pengar snart:), det fattas lite i plånboken:( el inte så lite utan ganska mycket faktiskt:( . Dags att göra middag strax:)
Det blir fiskgryta till mig själv:)


See you 


dagar

  2011-03-29 / 11:29:51 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Så här ser din graviditet ut

Beräknat förlossningsdatum: 2011-06-24

Barnet blev till omkring: 2010-10-01

Du är i vecka: 28

Du är i månad: 6

Antal graviditetsveckor och dagar: 27 veckor 4 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 87

Woaw! Bara 87 dagar kvar:):)


hemma

  2011-03-29 / 11:26:53 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I dag började jag kvart över sju och jobba till kvart i elva så jäkla skönt:). Va och hämtade mitt nya läkarintyg, förlängt på halvtid till sista april, yes!! Hoppas nu att jag får gravpenning from 24 april på heltid. Åhhhh, vilken klåda jag har, det kliar hela tiden, det spelar ingen roll hur mycket man smörjer in sig:(

I natt el i morse drömde jag en hemskt dröm till, kommer inte i håg den men den var inte trevlig. Drömde också att jag hade värkar så när jag vakna till så var jag tvungen att känna efter, som tur var inga värkar:) , jag kanske inte ska titta på en unge i minuten, ajaj snart är det min tur:):)
Nu är det lunchdags:)


See you♥♥


kväller

  2011-03-28 / 20:21:32 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Dags för soffan. Kolla på mamma byter bo, sen är det en unge i minuten:)


See you♥♥


facket

  2011-03-28 / 15:50:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I dag har varit en ganska bra dag. Har varit på planeringsdag med facket, va inte med hela dagen, magen klarar inte av att sitta så mycket. Trevligt att träffa så många arbetsplatsombud:):)
Nu ska jag läsa lite bok.


See you♥♥


söndag-sommartid

  2011-03-27 / 12:26:47 / Allmänt / 2 KOMMENTARER

Jobbig natt men va ovanligt!!!
Gick och la mig tidigt i går kväll, somna, vaknade, gick på toa sen var det kört att somna om. Det drog och slet i huden på magen. Sonen sitter och spela och pratar, mannen kommer och lägger sig och börjar snarka, suck. Det fick bli soffan. Det positiva att lägga sig på soffan var att det kändes skönt för magen, soffan är mjukare än sängen så jag har sovit bra halva natten. När mannen gick upp i morse så vaknde så klart jag, då började humöret, gick in i sovrummet med täcket och kudden och stängde dörren, gick upp vid elva tiden. I dag känns det jobbigt i kroppen, kan ej beskriva känslan, lite yr men ändå inte, svag men ändå inte, hjärtat slår lite fortare men ändå inte. Vad gör man, kanske ska lägga mig i sängen en stund.....................nej det får bli soffan.


See you♥♥ 


säger

  2011-03-26 / 19:58:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Vad har jag gjort idag?
Jag gick upp sent på morgonen:) , skönt:) . Vid två tiden så gick jag en liten promenad, den tog iallafall 45 minuter, den var lite jobbig. När jag kom hem så började jag läsa på en ny bok- sommardöden, den är ganska spännande:) , jag hoppas den håller samma spänning:)
Nu ska jag fortsätta läsa så jag säger byebye för idag:)



See you♥♥


bebis

  2011-03-26 / 19:13:23 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

 

Graviditetskalendern


Veckor
1 5 9 13 17 21 25 29 33 37 41
2 6 10 14 18 22 26 30 34 38  
3 7 11 15 19 23 27 31 35 39  
4 8 12 16 20 24 28 32 36 40  
Här är du
Klicka på den vecka som är aktuell för dig

Vecka 28

Barnet:

Nu lägger barnet på sig

Från och med den sjunde graviditetsmånaden är förmågan att utsöndra insulin avgörande för barnets tillväxt. Insulin gör att socker från blodet kommer in i fettcellerna, och när sockret befinner sig i cellerna stimulerar insulinet ämnesomsättningen till att bilda protein och fett. På det sättet bidrar insulinet till att bygga upp kroppsfetter. Detta medför att den lilla börjar bli allt fylligare och rundare. Hon eller han har faktiskt redan ökat sin vikt mer än 10 gånger på 11 veckor! Från och nu med cirka 27 gram varje dag.

Mamman:

Mindre plats för lungorna

Bebisen växer och du kan känna det i din kropp. Du är allt lite tyngre och svettigare. Har du kanske märkt av att du lätt blir andfådd? Det är helt normalt. Det beror på att hon eller han växer, så det finns mindre plats för dina lungor att expandera. Du får helt enkelt ta flera andetag för att få tillräckligt med syre. Ditt hjärta slår också snabbare (för att transportera den ökade blodmängden), och därför är din andning lite snabbare än normalt.

Även om bebisen nu innebär lite mer jobb för dig, så kanske du i gengäld får bättre och bättre kontakt med det lilla livet? Om du trycker lätt på magen kanske du får en knuff tillbaka. Be din barnmorska om hjälp att känna igen bebisens kroppsdelar genom din mage. Det är kul att veta om det är en fot eller en hand som ger dig en knuff, eller om du klappar ett huvud eller en liten rumpa.


gravid

  2011-03-26 / 19:11:35 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Så här ser din graviditet ut

Beräknat förlossningsdatum: 2011-06-24

Barnet blev till omkring: 2010-10-01

Du är i vecka: 28

Du är i månad: 6

Antal graviditetsveckor och dagar: 27 veckor 1 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 90


ny bok

  2011-03-26 / 19:09:27 / Allmänt / 0 KOMMENTARER



SOMMARDÖDEN av Mons Kallen toft

Handling:
Det är den varmaste sommaren någonsin i Östergötland. Linköping dallrar i hettan och i de omgivande skogarna rasar de värsta skogsbränder trakten skådat. Tidigt en morgon hittas en fjortonårig flicka irrandes naken och våldtagen i stadens största park. Flickan själv minns ingenting och kriminalinspektören Malin Fors och hennes kollega Zeke tvingas försöka nysta i de få ledtrådarna som finns. Hur hamnade flickan i parken och vem förövaren? Samtidigt anmäls en annan flicka försvunnen av sina föräldrar och kort därpå görs en fasansfull upptäckt vid badplatsen utanför staden. Sommardöden har kommit till Linköping och under några julidagar förvandlas drömmen om sommaren till en fruktansvärd mardröm....

Än så länge så är den spännande:)

See you♥♥


vad ska jag göra??

  2011-03-26 / 12:15:18 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

♥♥♥♥Hm, vet inte vad jag ska göra idag, vädret ser så skönt ut. Jag skulle följt med mannen i morse till huset men jag orkade inte, jag försöker sova så mycket som möjligt nu innan bulan kommer, när den kommit så blir det inte så mycket vila av.
Jaja, men vad ska jag göra idag? Jag kanske ska pröva och börja gå till huset, jag kan ju bara ringa mannen om det blir jobbigt, usch, jag har beslutsångest. Det är nu det börjar bli jobbigt i kroppen, det börjar bli vår och man sitter i en jävla lägenhet, nu känner jag att jag skulle vilja flytta till huset igen, jag välja där att gå ut och pula el promenad el vara inne, suck..................................jag vill bo i hus. Det är ju inte bara att gå ut här och pula i rabatterna, så jävla tråkigt:(
Eller ska jag åka till täby centrum, jag skulle behöva en amningsbehå, jag vill verkligen inte ligga i soffan hela dagen, hm..............få se vad som händer och fötter:)


See you 


trött är bara förnamnet

  2011-03-25 / 20:38:50 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu är det fredagkväll, och jag bestämde mig för att gå ner till Ica, jag var både lite arg och ledsen men var jobbigt det var att gå dit. Jag fattar inte varför magen blir så hård och så känner jag av foglossningen, ajaj. Men nu är jag hemma och ska äta chips och kolla tv.


See you♥♥


fan för dessa hundar!!!!!!

  2011-03-25 / 13:55:33 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
JAHA, SÅ VAR DET DAGS IGEN FÖR DESSA JÄVLA HUNDAR, FAAN DET ÄR DAGS ATT RINGA FÖRENINGEN OCH KLAGA FÖR JAG ORKAR VERKLIGEN INTE HÖRA PÅ DESSA HUNDAR SÅ SKÄLLER. SKA DOM VERKLIGEN FÅ SKÄLLA SÅ HÄR OCH VARA INSTÄNGDA I ETT SOVRUM HELA DAGEN. NU HAR JAG KOLL PÅ TIDEN, DOM BÖRJA SKÄLLA 13.37, DOM HAR REDAN SKÄLLT NU I TIO MINUTER OCH DOM KOMMER FORTSÄTTA ENDA TILLS NÅGON KOMMER HEM. JÄVLA GRANNE OCH HUNDAR. FAN!!!!!!!!!!!! JAG BLIR SÅ FRUSTRERAD OCH STRESSAD AV ATT HÖRA PÅ DOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HELVETE HELVETE, PULSEN GÅR UPP, LUGN OCH FIN, SUCK SUCK SUCK......................GICK IN I SONENS RUM OCH SPARKA I GOLVET OCH SÄGER TYST TILL HUNDARNA..........................................................................................................OJ, DET ÄR TYST..........................SKOJA BARA, NU BÖRJA DOM IGEN:/

NU BLIR DET FILM PÅ HÖGT LJUD:/


SEE YOU♥♥

freeeeedag:)

  2011-03-25 / 13:34:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Såååå skönt att det är fredag, hade inte orkat en dag till:( . Idag var det våran tur att ha avdplanering, vi hann gå igenom några punkter innan det var dags att börja byta blöjor och bädda som vanligt:) . 9 barn idag. Jag slutade klockan halv tolv idag, besökte affären på vägen hem, handlade ingredienserna till maten i kväll, handla frukt m.m, det blev lite för tungt, att man aldrig lär sig. Skulle ha handlat hem godis också men jag orkade för magen ville bara vila och tåget ville jag inte missa, suck!!!! Jag vill ha godis!!!! Vill inte handla på Ica här hemma för det är så jävla dyrt där, jag får väl klara mig utan;)

Nej nu är kuddarna i soffan fluffade och klara så nu blir det vila, magen är ganska hård och det är ömmma punkter här och var. Vi syns senare:):)


See you♥♥


see you

  2011-03-24 / 21:14:41 / Allmänt / 2 KOMMENTARER

Räcker för idag. I morgon blir det receptmat, mums:)


See you♥♥


torsdag

  2011-03-24 / 19:26:57 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I går kväll var en jobbig kväll. Satt på möte i 2 timmar och det var inge bra, magen var stenhård och i huden slet och drog det när jag kom hem. Fick lov att gå och lägga mig redan vid halv tio på kvällen. Hade ganska svårt att slappna av och somna, det kryper lite i benen på kvällarna. Jag var på väg att vara hemma från jobbet idag men det gick bra ändå att jobba idag. I dag hade jag lite bråttom hem kände jag så jag ville inte missa tåget så jag mer eller mindre sprang till tåget idag, fy på mig, magen blev stenhård men det släppte sen i soffan:):)
Nej nu är det dags att ligga ner igen, nu har jag suttit för länge;)
Nu böjar halv åtta hos mig:)


See you♥♥ 


har varit på jobbet

  2011-03-23 / 20:05:07 / Allmänt / 3 KOMMENTARER

Läste dom 30 sidorna i boken, det var väldigt intressant att läsa:) men för många sidor tycker jag.
Åkte till jobbet vid 17 tiden. Jag är ju van nu vid att vila hela eftermiddagen så det var faktiskt tufft att åka tillbaka till jobbet:( . Att sitta i 2 timmar är jättejobbigt nu är det lite tryck överallt, magen, rygg och där bak men nu är det pizza som gäller och soffan och arga snickarn:)


See you♥♥


mår ganska bra idag:)

  2011-03-23 / 14:51:04 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Började klockan 9 idag, jätteskönt, har fått en bra natt med hela sängen för mig själv, mannen la sig på soffan:)
Jag är så trött på kvällarna, går och lägger mig 22 tiden varje kväll, på fredagen kan jag vara uppe lite längre:)
Det har varit en lugn dag på jobbet. 7 barn varav 3 gick på teater, själv hade jag planeringstid, hann knappt göra en portfoliopärm, man hinner knappt nånting på 1 timme:( . Till lunch fick vi spagetti och köttfärssås, mumsigt:)
Slutade klockan 13, va inte hemma förns strax efter halv två, förseningar på tåget, suck suck suck:(
Gjorde en chocolatte och satte mig vid köksbordet och läste city tidningen när jag kom hem, skönt med en lugn stund:)
Nu måste jag läsa 30 sidor i boken lyssnandets pedagogik till i kväll, det ingår i mötet på jobbet i kväll, jag lägger mig nu i sängen och läser den, det börjar bli jobbigt att sitta. Vad konstigt egentligen, det blir jobbigt för kroppen om jag sitter för länge, kanske beror på trycket på ryggen, vet ej, men så är det.

Så skönt idag, jag slipper laga middag, det blir rester åt alla eftersom jag ska på möte, yes!!!
Nej nu måste jag läsa:)


See you♥♥


tisdagkväll

  2011-03-22 / 18:48:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Har lyckats med att läsa ut boken, jippi. Den var mest jobbig i början. Läste boken medans jag gjorde våfflor:)
Det är ju våffeldagen på fredag men jag tror inte jag orkar stå och göra våfflor en fredag. På fredag blir det kyckling på recept:):), jag hoppas det blir gott. Usch i morgon blir det möte på jobbet, suck, har ingen lust:(
Nu blir soffan och tv:)



See you♥♥


tisdag

  2011-03-22 / 14:21:21 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Natten i dag blev det alldeles för lite sömn, fick en natt på soffan, blir så jävla less på snarkandet. Soffan brukar vara jätteskön att sova i men inte när man är gravid men men;) , jag behövde inte trängas med nån annan iallafall. I morse börja jag jobba kvart över sju, lite jobbigt men jag får gå hem kvart i elva så man ska väl inte klaga. I morgon måste jag ringa BM för att få en ny tid till läkaren, sjukintyget går ut snart, måste få ett nytt:)
När jag kom hem blev det tv4 play, jag missade en unge i minuten igår och nu har jag duschat, ska smörja in mig och sen blir det lite bokläsning innan det är dags att grädda våfflor:) . Jag vet att våffeldagen är på fredag men efter en veckas jobb så tror jag inte att jag orkar att göra det, så det blir våfflor idag istället. Smeten är färdig och står i kylskåpet och väntar, nej nu dags för insmörjning och bokläsning:):)

See you♥♥


måndag

  2011-03-21 / 17:57:47 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Vi började förmiddagen med att gå ut, 9 barn idag. Det är så jobbigt att klä på sig ytterkläderna.
Jag är så trött. När jag kom hem från jobbet idag så la jag mig i sängen, läste bok en stund sen så somnade jag. Jag kan ha sovit mellan 1 1/2- 2 timmar men jag är fortfarande trött. Den hårda magen tar all ork ur mig:(
SOFFAN!!!!!!!!!


See you♥♥


snart är söndagen slut

  2011-03-20 / 17:58:39 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I dag har jag gjort lite mera än i går. Jag har tvätta kläder och tog en promenad till Ica som tar sin lilla tid, man får inte har bråttom inte:):)
Kände av foglossingen nu, både framtill och bak, ajaj, så nu blir det vila igen, faan det är det enda man gör känns det som. Men när lilla bulan kommer så blir det ingen vila längre, hihi:)



See you♥♥


idag

  2011-03-20 / 11:50:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu blir det film och lunch, ärtsoppa. Vid 13 tiden är det dags att tvätta lite. Få se om det blir en kort promenad mellan tvätten:)
Nu är det mat:)


See you♥♥


natten

  2011-03-20 / 10:15:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Denna natt har varit orolig, jag har vänt och vridit mig hela natten, suck. Vid 02.15 tiden ringer mannen eller rättaresagt hans mobil, den har en förmåga att ringa upp mig, det jag hörde var att han var på från vart dom nu hade varit. I kväll kommer han hem:)
Har nyss ätit havregrynsgröt, ska göra lite äggröra nu och lägga på smörgås.

See you♥♥


fan vad det är jobbigt

  2011-03-19 / 16:31:23 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Andas och andas. Vilken jobbig dag idag. Vet inte riktigt vad det är med magen idag, suck. Magen blir hård nästa så fort jag rör mig el typ inte, man får väl hoppas att det tränar och inte är på väg ut. Men jag har inte ont någonstan så då är det väl ingen fara, ringa BM på måndag, så hon kan kolla tappen igen. Just nu så önskade jag att det var juni och att den kan komma ut nu så jag slipper denna oro:(, jobbigt jobbigt. Undra om man har ofarliga förvärkar. Nu får tiden gå fort fort fort fort, suck. Det börjar bli så påfrestande det här och jag vill verkligen inte bli deprimerad nu när man trots allt har mått ganska bra psykiskt, mår jag dåligt så mår ju bulan dåligt och det vill jag inte. Just har jag duschat och det var jobbigt och jag har avbokat min lilla "date" med Ida, skittråkigt:( . DEt börjar bli ledsamt att ligga i soffan jämt men men. Jag har längtat efter detta i nästa 16 år!!!!! Trodde graviditeten skulle bli helt underbar men, hm ...... inte riktigt. Vi har en väldigt aktiv bula iallafall:):)
Soffan nästa:))


See you♥♥


när man tittar ut

  2011-03-19 / 11:34:34 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Åh det ser ut som vår ute, solen skiner och fåglarna kvittrar. Skulle vilja gå ut på en promenad men det blir vila. Synd att det är så jäkla mycket snö, det är snart i slutet på mars och det är snö kvar, det blev ju inte bättre av att det snöa i går.
Lite senare i kväll så ska träffa en kompis som är på besök här i Vallentuna, det ska bli kul. Saknar henne:(
Jag ska även träffa hennes mamma, det var längesedan:)
Nu ska jag ätas upp min frukost:)



See you♥♥


snart sliut

  2011-03-18 / 21:38:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Fredag lider mot sitt slut, suck, helgerna bara rusar i väg. Har kollat på första filmen, Sherlock holmes, den var helt ok, vilken otroligt bra bild, blu-ray är toppen:)
Nu ska jag kolla på arga snickarn på kanal5 play sen ska jag lägga mig, är väldigt trött.


See you♥♥


fredag

  2011-03-18 / 18:14:32 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jaha, så har man ätit middag, vad händer sen? Det finns inget på dumburken. Jag får sätta på en film, synd att man inte har godis hemma, suck....det som finns är micropopcorn men det är jag inte så sugen på, faan, tänk om man hade smågodis hemma, mmmmmmm vad skulle vara gott, nån kan skicka över lite godis, hihihi;);)
Nej nog för nu. Filmtime:)


See you♥♥


gravid

  2011-03-18 / 16:27:31 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

 

Graviditetskalendern


Veckor
1 5 9 13 17 21 25 29 33 37 41
2 6 10 14 18 22 26 30 34 38  
3 7 11 15 19 23 27 31 35 39  
4 8 12 16 20 24 28 32 36 40  
Här är du
Klicka på den vecka som är aktuell för dig

Vecka 27

Barnet:

Öppnar ögonen

Vid det här laget ser bebisen ut som en tunnare, mindre, rödare version av hur hon eller han kommer att se ut vid födseln. Om du skulle föda den här veckan skulle barnets överlevnadschanser vara mycket goda; 86 procent av alla barn som föds i vecka 26 överlever. Även om bebisens kropp inte har mognat helt ännu, så har hon eller han allt som krävs för att överleva på utsidan.

Nu öppnar bebisen sina ögon. Barnet kan se skillnad på ljus och mörker, öppna och stänga ögonen och titta åt olika håll. Det övar sina ögonmuskler.

Den lilla foten är hela fyra centimeter lång.

Mamman:

Din sista trimester

Ja, sista trimestern och sista fasen av graviditeten börjar nu!

Revben, mellangärde och mage börjar att tryckas ihop. Den tunga magen gör att det blir jobbigare för ryggen. Nästan hälften av alla gravida kvinnor har ont i ryggen någon gång under graviditeten, och i just den här veckan får många ont. Stretcha ryggen, det hjälper. Ta ett varmt bad. Ömma ryggmuskler behöver lite försiktig massage. Någon i din närhet kanske skulle kunna vara så snäll och uppfylla den lilla önskningen? Lön för mödan, är ett bra argument för den tjänsten.


fredag, jippi :)

  2011-03-18 / 14:52:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I dag är det fredag, yes!!!!
Vi var ute förmiddagen och det var svinkallt, brrrrr:( , sen var det dags för pottan och blöjbyten. Vi hade 6 barn idag varav 2 som har blöjor:) , mer än halva gruppen är sjuka så jag hoppas jag klarar mig. Jag har varit ovanligt frisk nu, hihi. När jag vänta sonen så var jag sjuk jättemycket, det var både förkylning och bihålsinflammtion. Efter jobbet blev det affären, jag glömde köpa det viktigaste, saften, skit också. Sen blev det videbutiken, hyrde fyra filmer:):), 3 blu-ray och en "vanlig" film. Det blev filmerna- THE BOOK OF ELI med DENZEL WASHINGTON(blu-ray), INVICTUS DE OÖVERVINNELIGA med MORGAN FREEMAN O MATT DAMON(blu-ray), SHERLOCK HOLMES med ROBERT DOWNEY JR O JUDE LAW(blu-ray), CLASH OF THE TITANS, hoppas dom är bra:):):)
Undra om man ska börja titta på en film nu:) , få se, ska besöka toa först, hihihi :)


See you♥♥ 


hm, vad allt är boring

  2011-03-17 / 19:19:10 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Har lite tråkigt och känner mig lite ensam:(
Är så sugen på något men vet inte vad:) , skulle vilja gå till Ica men jag orkar inte.Är "gräsäkling" i helgen. Jag hade tänkt jag skulle ta en sväng till Krägga på söndag men jag får nog hoppa det tyvärr, jag orkar knappt röra mig. Dom på jobbet tycker jag är jättestor, idag är det första dagen som jag verkligen känt mig jättestor, det drag och sliter i huden och ligament, ont i ryggen, suck, nu blev det bara massa negativt. Vill just nu bara gråta men känsla försvinner lika fort som den kommer:) . Ska nog gå och lägga mig tidigt i kväll, vid 22 tiden, hahaha, som vanligt.
Snart är det halv åtta hos mig:)
Få se om vi syns senare:)


See you♥♥


middag

  2011-03-17 / 17:48:39 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu har jag och sonen ätit, det blev rester, men mmmmmm vilka goda rester, pizza:)
Vet inte vad jag ska skriva riktigt:( , huvudet är blankt:(


See you♥♥


gravid

  2011-03-17 / 13:46:10 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


17/3



See you♥♥


spänner som fan:)

  2011-03-17 / 13:07:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Kände redan i morse att magen var stor, den känslan blev värre efter frukosten på jobbet. Det har verkligen känts som om magen ska gå sönder. Har lite ont i ryggen också, huden stamar från ryggen och hela vägen fram till magen. Det känns som magen växer väldigt fort nu och att huden inte hänger med.......jag hoppas att det är så. Mannen var så snäll så jag blev hämtatd efter jobbet för han var och titta på ett jobb i närheten, tack babe;)



See you♥♥!!


sov gott

  2011-03-16 / 20:11:45 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Lägger ner för i kväll, ska kolla på tv nu efter att ha bakat och ätit middag:)


See you♥♥

bullarna

  2011-03-16 / 18:43:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Ojoj vad jobbigt det är att baka men roligt. Ska nog försöka mig på att göra tekakor i helgen:) och kanske något annat matbröd, få se vad som händer och fötter, hihi. Dags att pensla bullar och ställa in i ugnen:)



See you♥♥


kanelbullar

  2011-03-16 / 16:58:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Hade lite svårt att bestämma mig om jag skulle baka bullar eller inte och det blev bullar.......degen är på jäsning. Vad gör man inte för mannen:). Så medans degen jäser så jäser jag i soffan:)



See you♥♥


fruktansvärd drömm

  2011-03-16 / 15:18:11 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I morse hade jag en sån hemskt dröm, orkar inte berätta hela men det handla om gisslandrama där jag och sonen var iblandad i. Det fruktansvärda var att jag blir skjuten i ansiktet och jag känner verkligen kula som sätter sig i ansiktet och jag ramlar ihop och jag känner blodsmaken, efter det så vaknar jag.Det går verkligen inte att beskriva men det känns om jag fick känna av det riktiga i att få en kula i sig................jag gick upp från sängen och tårarna bara rann, det var så fruktansvärt verkligt. Vet ej varför jag drömde detta. Allt detta fick min son se som kan ha varit 7,8 år i drömmen, usch:(:(



See you♥♥


färdig pizza

  2011-03-15 / 20:52:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Pizzan var supergod, mums:)



Jag lägger ner för i kväll. Puss o kram på er allihopa;)


See you♥♥


pizza

  2011-03-15 / 19:11:49 / Allmänt / 0 KOMMENTARER



hoppas att det kommer smaka mumsigt:)


See you♥♥


magen

  2011-03-15 / 17:34:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Det är nog dags snart att vara sjukskriven helt eller nåt för magen fixar inte riktigt dessa timmar jag jobbar, jag kan ju inte bara sitta på en stol och titta på, barnen måste ha hjälp med på/avklädningen och den biten är tuff, det är till och med jobbigt att klä på sig själv:)
Hoppas försäkringskassan hör av sig snarast. Är lite orolig att det inte blir som jag planerat men det brukar väl det oftast inte bli, hihi
Nu ska jag bakat ut pizzan på plåten så får mannen göra resten:)


See you♥♥


vad är det med vaden?

  2011-03-14 / 20:54:56 / Allmänt / 2 KOMMENTARER

I början på förra vecka så vakna jag med kramp i ena vaden och sen dess så har jag ont i vaden hela tiden, hm, vad gör man åt det. Det känns lite bättre när jag ligger med benet högt:)
Kanske dags att gå till sjukgymnasten med vaden, hon kanske kan hjälpa mig:)
Ska ringa i morgon kanske:)


Nu blir det en unge i minuten:)


är det trångt?

  2011-03-14 / 19:08:50 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Undrar om det är lite trångt i magen när jag sitter framlutad över datan?? Det sparkar så i magen då, det värsta är att den sparkar nedåt, hm, inte skönt. Jaja jag ska sluta nu:)


See you♥♥!!


mätt o belåten

  2011-03-14 / 17:56:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Usch....det har varit en jobbig eftermiddag hemma. Magen är hård och det känns som om den ska spricka och det blir inte bättre att man är mätt och belåten, suck. Jag kanske behöver brickanyl snart för att kunna slappna av, läkaren rekommenderade det fast från vecka 28 men jag kan få det tidigare:)

Nej orkar inte sitta upp längre, nu blir det soffan med benen i högläge:)


See you♥♥


måndag är början på en ny vecka

  2011-03-14 / 13:57:13 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Har sovit ganska bra i natt men är inte riktigt utvilad. Magen har varit ganska hård i dag och bara i vägen:)

I dag hade vi 12 barn av 14 barn, vi gick ut på förmiddagen i detta blöta. Barnen var ganska blöta när vi gick in men dom tyckte det var kul att vara ute, nu börjar den blöta tiden när snö börjar smälta men det är väl snart över hoppas jag. Det blev lite stressat som vanligt, det ska kläs av barn, sitta på pottan/toalett, tvätta händer, sätta på pyjamas och ha samling innan lunch och jag får inte glömma att vagnarna ska bäddas också så jag stressat är bara förnamnet.


EN FRÅGA TILL ER LÄSARE:

ÄR DET RIMMLIGT ATT VARA 3 PERSONAL PÅ 14 BARN (SMÅBARN) DÄR 3 BARN AV 14 ÄR 3 ÅR, RESTEN ÄR UNDER 3 ÅR OCH BLÖJBARN???????

Skulle gärna vilja höra era tankar om det, skriv på:):):)



See you♥♥!!


middagen avklarad

  2011-03-13 / 18:30:31 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Så var man mätt och belåten:)
I dag är magen stenhård och öm, kanske träningsvärk eller nåt:) , vet inte.
Jag lägger ner för i kväll.



See you♥♥

nu

  2011-03-13 / 17:00:25 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Har kollat igen tre filmer så nu får det räcka med film:) , jag börjar bli hungrig så jag ska börja laga mat nu. Det blir falukorv och potatis, mums och grönsaker, kanske ska göra löksås till, jag gjorde löksås i går för första gången och det blev lyckat, faan vad jag är bra:)



See you♥♥


toppen

  2011-03-13 / 14:13:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Just nu känns det toppen att vara gravid trots obalans i sömnen och kraftiga sparkar hit och dit:):)
Jag börjar bli mer och mer osmidig, magen är i vägen bara mer och mer, hihi men det är så det ska vara:)
Trodde aldrig att jag skulle få bli gravid igen, det känns inte så verkligt men det är sant!!!! :)



See you♥♥


jobbig natt

  2011-03-13 / 10:12:52 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Blev jättetrött efter festivalen, började kolla på en film på 3 an tror jag, den var inte så där jättebra. När jag äntligen låg i sängen så har min kära granne 2 hundar och dom var tydligen hemma själva väldigt länge igår kväll och den ena hunden skällde och skällde, jävla hund och jävla granne, jag blev så jävla irriterad. Det är ju inte första gången hennes hundar står och skäller, dom skäller så fort det kommer någon så jävla jobbigt. Det sluta med att jag la en lapp i henne brevlåda där jag skrev att det inte är ok att hennes hundar står och skäller kvart i tolv på natten och att det är irriterande. Hjälper inte lappen så går jag till föreningen nästa gång för dessa hundar kommer fortsätta skälla om hon inte gör nåt åt det. Har haft en jobbig natt och inte sovit så bra.
Nu är det frukost:)



See you♥♥


heja Eric

  2011-03-13 / 10:07:14 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
I går var det spännande, mot slutet stog det mellan Danni och Eric, heja Eric!!
Han vann!!!!! Yes:)



See you♥♥

barnkollen

  2011-03-12 / 16:42:07 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Följ min graviditet på Facebook
Göm inte att motionera under graviditeten. Ta med din partner eller vänner på en långpromenad. Vilka vill med?



Motionera, när man knappt orkar bära magen, hihi


See you♥♥

färdig

  2011-03-12 / 15:52:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu är det färdig bakat för idag, trodde det inte skulle vara så jobbigt men med en tung mage och vara stående....hm....not good, men kul var det och gott:)
Nu är det kaffe o bulle o vila:)


See you♥♥!!


fösta plåten klar

  2011-03-12 / 15:41:25 / Allmänt / 0 KOMMENTARER



See you♥♥


första plåten i ugnen

  2011-03-12 / 15:27:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER





See you♥♥


bullar på jäsning

  2011-03-12 / 15:00:24 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Mm, vad gott det är med bulldeg, kan inte låta bli att äta degen:)
Nu är bullarna på jäsning:)






See you♥♥ 


bakning

  2011-03-12 / 13:53:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu har jag gjort degen och den jäser, hoppas det blir goda bullar.



See you♥♥


har bestämt mig

  2011-03-11 / 17:28:15 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Idag bestämde jag mig för att baka bullar i morgon, hade tänkt göra det i dag men jag var slut i kroppen när jag kom hem, bar lite för tunga kassar också.
Har kollat kokboken nu så i morgon blir det kanelbullar och så ska jag ge mig på att baka tekakor, hm.......få se hur det går,hihi
Har faktiskt aldrig gjort tekakor förrut, ska även pröva på att göra annat matbröd som ex "frallor" el formbröd med kanske nyttiga frön i. Jag känner mig så huslig just nu, hihi, härlig känsla. Uppdatering kommer:)



See you♥♥


din personliga graviditetsbok

  2011-03-11 / 14:59:57 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Din personliga graviditetsbok

Använd din graviditetsbok som en dagbok och följ med i din graviditet vecka för vecka. Fyll den med alla de saker som uppfyller dina tankar när du är gravid, och försäkra dig på så sätt om att en av de härligaste perioderna i ditt liv aldrig går förlorad. Samtidigt som du fyller i den kan du också läsa om ditt lilla barns utveckling och hur din kropp förändras.
Du kan exempelvis fylla din graviditetsbok med följande: bilder på din växande mage, små berättelser om dina tankar kring att bli mamma eller dina drömmar om barnet, namnförslag, din mages mått samt din vikt vecka för vecka.
 

Så här gör du:









Du kan påbörja din graviditetsbok när som helst under din graviditet.
Du kan skriva dagbok i kalendern för varje vecka av din graviditet
och gå tillbaka och ändra.
Du kan ladda upp sammanlagt 12 bilder.
När du har fyllt i dina personuppgifter
kan du beställa den som en riktig bok.
Din alldeles egna graviditetsbok kostar
99 kr + porto på 39 kr.
Du har tillgång till kalendern via

DEN FINNS PÅ LIBERO.SE

gravid

  2011-03-11 / 14:51:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

 

Graviditetskalendern


Veckor
1 5 9 13 17 21 25 29 33 37 41
2 6 10 14 18 22 26 30 34 38  
3 7 11 15 19 23 27 31 35 39  
4 8 12 16 20 24 28 32 36 40  
Här är du
Klicka på den vecka som är aktuell för dig

Vecka 26

Barnet:

Hjärnan förändras

Fram tills nu har hjärnan haft en slät yta, men nu bildas de karakteristiska fårorna och vecken på ytan för att göra plats åt alla nya nervceller.

Bebisen börjar reagera på ljus. Om man lyser på magen håller han eller hon upp händerna framför ögonen.

Mamman:

Ni delar allt

Livmodern når nu upp till din bröstkorg.

Bebisen delar dina känslor. Om du är ledsen, trött eller stressad känner barnet av det. Han eller hon reagerar på de stresshormoner som bildas i din kropp. Om du blir rädd för något kommer barnet att påverkas av adrenalinet i ditt blod. Men barnet reagerar också på när du känner dig glad, nöjd och älskad. Alla endorfiner flödar genom ditt blod och genom navelsträngen till din bebis.

Nu har bebisen mer tydliga sov- och vakenperioder. Känner du det? Du kanske ser ett mönster? Är hon eller han vaket samtidigt som du? Eller har du ett litet liv i magen som rumsterar omkring på natten?


fy fan vilken jobbig vecka

  2011-03-11 / 12:39:24 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Äntligen fredag, hade inte orkat en dag till. Veckan har bara blivit jobbigare och jobbigare för varje dag:(
Det blir vila i helgen;)

Jag börja klockan halv åtta i morse, har börjat den tiden nästan hela veckan och jag klarar inte av dom tidiga tiderna, för hoppningsvis så ändras inte mina vanliga morgontider nästa vecka:)
I dag har det varit väldigt tungt att jobba och magen blir ju inte mindre heller, hihi :)
Det var så underbart skönt att gå hem klockan elva, gick och handlade för mycket som vanligt så det blev lite tungt men men, nu är jag hemma och ska lägga mig i soffan:)


See you♥♥


byebye

  2011-03-10 / 20:46:19 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu är jag så förbannat trött så byebye:(



See you♥♥


jag är trött!!!!!!!!

  2011-03-10 / 19:22:30 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I kväll har jag inte gjort mat, har lagat mat hela veckan och kände att i kväll orkar jag bara inte. Jag åt rester, mannen ute med kompisar och sonen är inte hemma, han får laga mat själv;)
Jag fattar inte att jag är så trött och bulan sparkar för fullt och jag tycker den kan vila en stund nu, den gillar att sparka på kissblåsan, så jag måste på toa.



See you♥♥


en tung dag idag

  2011-03-10 / 14:40:28 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Har tyvärr varit uppe för sent denna vecka, mår inte så bra, är jättetrött.
Jag vaknade av gjordens kramp i vaden, jag låg och skrek, mannen hjälpte mig med att hålla emot med handen på foten så jag kunde få bort krampen:( , efter den upplevelsen så var det dags att gå på toa, när jag gick ur sängen så kändes det som jag blivit överkörd av en långtradare, kroppen var alldeles mör. Jag tror jag sovit väldigt hårt i natt.

I dag på jobbet bestämde vi oss för att gå ut på förmiddagen, oj vad jobbigt det var att klä på barnen och inte mindre jobbigt att klä av dom:(:( , magen är i vägen och det påverkar hela kroppen. Det har verkligen varit en tuff dag:( , det var såååå skönt att få gå hem halv tolv.

Dags att vila igen:)


See you♥♥


köttfärsgryta/soppa

  2011-03-09 / 18:30:44 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu har jag ätit och är proppmätt, det kunde ha varit lite mera kryddat men det blir till nästa gång. Bilden jag tog blev ganska färglös. I maten: Köttfärs, morötter, purjolök, blomkål, lök, grönsaksbuljong, makaroner, salt, svartpeppar och vitpeppar, mums:)


Nästa gång blir det vitlök i och lite chili och lite mera grönt och morötter, kanske nästa vecka:)


See you♥♥!!


middag

  2011-03-09 / 15:38:57 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Hade tänkt att göra fiskgryta idag till middag men jag ska göra köttfärsgryta för första gången med makaroner. Jag hoppas det kommer smaka gott, det blir lite grönsaker i också. Eller det kanske räcker med morötter i, hm, få se vad det blir, kanske kommer ett kort på maten senare:)


See you♥♥


i love food

  2011-03-08 / 18:43:55 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Det är ju så jäkla gott med mat. Vi fick ju kyckling till lunch idag och det blev kyckling till middag, helt ok med tanken på att jag älskar kyckling. Det är nästan så att jag börjar tänka på vad jag ska ha till middag i morgon, hm........jag ska nog göra fiskgryta i morgon. Tar fram fisk i morgon så hinner det tina. Toppen!!
Nu blir det soffan;)


See you♥♥


tv4 play

  2011-03-08 / 17:14:08 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Nu har jag tittat på första avsnittet av en unge i minuten på tv4 play, hann inte se hela i går:)
Jag tycker det är lika facinerande vajr gång och kolla på en förlossning men smärtan,usch:(
Snart är det min tur, hjälp!!
Nu är jag så hungrig så det är dags att göra mat:)



See you♥♥


tisdag

  2011-03-08 / 12:48:10 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jaha, så har man klarat av ytterligare en dag men det är på håret kändes det som idag. Jag var väldigt "trött" i magen idag när det var dags att gå hem, gick förbi affären på vägen till jobbet och handla semlor. Fick även semla på jobbet idag, såååååå gott. Nu ska jag lägga mig i soffan en stund, är trött:):(


See you♥♥


vad händer i kväll

  2011-03-07 / 15:51:40 / Allmänt / 2 KOMMENTARER

Nu kom mannen hem. Vi ska strax åka till "svärmor" för hon fyller år idag:)
Hur trött kan man bli egentligen, jag är så trött men det är bara att bita ihop. Snart åker vi:):)


I morgonbitti är det besök hos BM igen, hoppas allt ser bra ut, provmässigt:)



See you♥♥ 


första dagen på........

  2011-03-07 / 12:48:14 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

I dag är första dagen på min halvtidsjukskrivning. Har haft en ganska jobbig natt med marddrömmar, drömde om sjukdomen tourette, den drabbade mig, suck:(
Morgonen började med att jag försov mig, det är hur länge som helst jag gjorde det, det blev lite stressat men jag hann till tåget i tid:). För middagen gick ganska bra tills det var dags att göra lite tyngre arbetsuppgifter som tex av/påklädning, potträning, blöjbyten m.m Tur att det var lunch efter så man fick sitta ner. Dessa timmar jag jobbar alldeles lagom. nu känner jag att det är dags att lägga sig på sofflocket ett stund så sammandragningarna släpper.



See you♥♥


lägga ner

  2011-03-06 / 20:59:22 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu är det kväller och det är dags att lägga ner för i kväll och lägga sig åter i soffan så får man se hur mycket jag orkar att titta på filmen i kväll, på Wallander:)
Önskar er alla en fortsatt trevlig kväll:):)



See you♥♥


kväller

  2011-03-06 / 19:42:28 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Börjar bli väldigt trötter:) , skulle behöva sova typ nu men man måste ju titta på solsidan kl 20 sen är det Wallander kl 21. Jag kommer nog inte orka se hela  Wallander men det är inge nytt. Jag har fått sonen att köpa hem glass, mums, jag har ju inte sett sonen på nästan hela sportlovet så det ska bli kul att se han:), min lilla plutt, hihi. Snart blir det glass!!!!!



See you♥♥


söndag med trevligt sällskap

  2011-03-06 / 17:24:17 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Har tyvärr haft en dålig natt, vet ej varför jag sovit så dåligt i natt, men utöver det så har jag haft en toppen dag med Åsa och grabbarna. Vi åt lunch när jag komtill dom, korvgryta, så gott:):)
Sen fika vi, jag och Åsa fick lite tid och prata om saker och ting när vi fikade i köket. Sen bar det i väg till Ringen, vi gick i leksaksaffären och ögonshoppa och sen blev det fika igen, mumsigt, sen blev det dags aför mig och bulan att åka hemåt, kroppen blir fort slut av att gå. Tack kära du för en trevlig träff, krama grabbarna:) , puss och kram:)



See you♥♥!!


trötter

  2011-03-05 / 22:04:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Vad jag blev trött helt plötsligt, skulle behöva gå och lägga mig tror jag. Jag kommer nog få hem en man som har haft väldigt trevligt med veteranerna :-D men det är han värd så som han sliter, hoppas han har trevligt i kväll fast inte föööör trevligt, hihihihi
Det blir soffan igen, är så trött:)


See you♥♥


tittar på

  2011-03-05 / 19:44:02 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Tittar på bee movie, den är riktigt bra.
Klockan 20.00 är det andra chansen, det måste jag titta på:)
Tillbaka till soffan;)


See you♥♥!!


fika

  2011-03-05 / 16:52:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Det har varit en trevlig dag med fika och pratstund med en vän, kändes väldigt skönt att göra nåting annat och i morgon bär det av till nästa vän. Ska hälsa på Åsa och grabbarna:), ojojoj vad magen är hård förtillfället:), nu gick det över:) ,träna på du mage:)

Såg att bee movie kommer på femman vid 18 tiden:), den passar bra sen blir det andra chansen:)



See you♥♥


gravid

  2011-03-04 / 20:32:27 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Så här ser din graviditet ut

Beräknat förlossningsdatum: 2011-06-24

Barnet blev till omkring: 2010-10-01

Du är i vecka: 25

Du är i månad: 6

Antal graviditetsveckor och dagar: 24 veckor 0 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 112


mätt

  2011-03-04 / 20:14:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Mm, vad gott det var med mat men nu blir det vila resten av kvällen, har varit i gång alldeles för mycket idag, så nu ska kudden i soffa pluffas upp och där kommer jag ligga resten av kvällen:) , så jag säger väl god natt så hörs vi av:)


Ha en mysig fredag kväll;)



See you♥♥


Längtar efter våren:)


middag

  2011-03-04 / 19:25:59 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Till middag blir det kött, rotfrukter och potatis i ugn och dricka, jaa, dricka, typ vatten eller saft :)
Tittar just nu på äntligen fredag på 3 an, lite roliga klipp, alla är ju inte rolig utan bara knäppa människor, haha :D


Fredag

  2011-03-04 / 17:06:33 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Så var det fredag och jag har plockat lite här hemma och håller på att tvätta nu:)
I morgon blir det träff med mammorna, inte med alla men två iallafall:)
Få se vad vi hamnar någonstans, ett cafe kanske med olika utbud:)
Just nu kollar jag på filmen superman returns. Dags att gå ner till tvätten:)


See you♥♥


yes, äntligen

  2011-03-04 / 14:49:56 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Yes, äntligen en kommentar. Det var så längesedan nån skrev en kommentar. Tack Åsa:)
Jag lovar att höra av mig om jag kommer förbi i morgon:):)



See you♥♥


ojojoj

  2011-03-04 / 12:46:35 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Vad jobbigt det är att städa, har plockat lite här och där:) , skulle behöva dammsuga men det får bli senare. Nu ska jag gå ut och kasta soporna, vi syns:)


See you♥♥


bebiströjor

  2011-03-04 / 12:08:40 / Allmänt / 2 KOMMENTARER

Har köpt 2 bebiströjor:) , dom är fina






See you♥♥


la mig vid 22 tiden

  2011-03-04 / 11:28:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Gick och la mig vid 22 tiden i går kväll, jag var så jäkla trött, magen höll på hela dagen igår med sammandragningar. Har inte sovit så där jättebra, måste sova med täcket eller kudde under magen, börjar även få ont i ryggen, suck! Inget roligt det här, jag vill kunna njuta:)
Nu ska jag äta lunch:)


See you♥♥


Lägger ner

  2011-03-03 / 21:06:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nu räcker det för idag, är så trött:)


See you♥♥

kollar på tv

  2011-03-03 / 19:37:15 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Tittar på tv, oj vad ovanligt!!! Hihi. Skulle ha åkt till min käre lillebror i dag ock sovit kvar men efter denna ganska rörliga dag så orka jag inte eller rättresagt magen. Den har varit hård nästa hela dagen idag, måste slappna av. På torsdag nästa vecka funderar jag på att gå på vattengympa för gravid, läkaren säger att det är helt ok bara jag inte tar i för hårt:)
Just nu tittar jag på nattpolisen på tv4 sport, tror det är från england, jag gillar sådana program:)
Nu ska jag kolla vidare.


See you♥♥


ganska bra dag

  2011-03-03 / 15:47:32 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Hade ställt klockan på 9 i morse men gick inte upp förns vid 10 tiden, åkte ner till jobbet vid 11, fick potatismos, mumsigt:), hade medarbetarsamtal med chefen också, sen bar det av till läkaren, jag slipper jobba heltid:)
Men tyvärr blir det skralt i kassan:(:(, det är en stor nackdel, suck. Jag kommer för hoppa över mycket roliga grejer men vad gör man inte för det underbara livet man bär;), den ska inte komma för tidigt så jag måste lyssna på min kropp:)

I dag till middag blir det stinas örtkyckling med ris och grönsaker:), mums. Tänkte sätta på ugnen nu för den ska stå i ugnen nästan 1 timme och jag börjar bli hungrig nu:)


See you♥♥


lägger ner för i kväll

  2011-03-02 / 21:28:28 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Så var kvällen snart slut. Ska ner i tvättstugan om en timme, sen är det dags att sova:)
Ska till jobbet i morgon, ska ha samtal med chefen sen är det läkartid:)
Vi syns:)


See you♥♥


vad ska man skriva

  2011-03-02 / 20:13:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Undra vad man ska skriva nu då:) , ojoj, nu är magen hård. Dags att lägga sig ner igen:)


See you♥♥


efter maten

  2011-03-02 / 18:19:50 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Åt likandan middag som lunch. Kött, pommes, beasås och grönsaker:):) , så jäkla gott:)
I kväll blir det väldigt lugnt, mannen är hos en kompis och sonen är också hos en kompis, det blir bara jag och tv i kväll;)
Kollar på en film som heter the missing, westernfilm, den är bra.

Ska pausa filmen och gå ner i tvättstugan:)


See you♥♥


onsdag

  2011-03-02 / 16:35:55 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Blev väckt av telefonen vid halv tio tiden i morse. Har sovit jättedåligt i natt, hemska drömmar. Drömde attt jag fick sms om fyra dödsfall, personer som jag känner på ett eller annat sätt, jättejobbigt:( , vet vart drömmarna kom ifrån och vad det betyder:(
Har varit öm i utanpå magen i natt också så det har varit svårt och hitta rätt sovläge:(
Drömde även att jag fick värkar och att det var dags att åka in till förlossningen. Jag och mannen tittade på filmen på smällen igår, så det undermedvetna spelade mig nog ett spratt:)
I morgon väntar läkarbesök och ev åker jag till lillbror och sover kvar till på fredag, sen lördag blir det träff med dom härliga mammorna, om jag nu mår bra.

Fick ett samtal från en "gammal" klasskamrat som jag inte prata med på jättelänge. Han frågade om jag hade lust att träffa honom och några till från klassen, han har lyckats att samla i hop några stycken. Det blir magen som styr. Först ska jag träffa mammorna och mår jag bra så får jag se sen vad som händer och "fötter", hihi.

Nu tappade jag lusten:(:(
Faan också:(:(


See you♥♥


upptäcksfärd el not!

  2011-03-01 / 13:57:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Tog mig i kragen och åkte ner till centrum för att lämna filmerna. Hann även gå till apoteket för att handla nässpray och tuggtabletter mot halsbränna:)
Har faktiskt haft en bra natt, det känns som om jag sovit ganska bra men jag har nog legat i samma ställning med axeln hela natten, musklerna där är lite ömma:) men det är en piss i havet, hahaha
Är lite rastlös nu, hm, vad ska man göra nu? Film?


See you♥♥


filmen i går

  2011-03-01 / 10:59:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Filmen i går var bra:)
Den bästa filmen av alla fyra jag har hyrt, dom andra var bara skit:(

Känns som magen är lite mindre idag, i går var den som en spärrballong.
Jag tog kort i går på magen framifrån och den är gigantisk, jag sa det till mannen igår och han höll faktiskt med om att den var gigantisk i går, idag känns den lite mindre:)
Det blir nog bra det här:-D

I dag måste jag ner till centrum för att lämna filmerna, suck. Måste komma i håg att handla tabletter för halsbränna, den är inte att leka med:(

Nu blir det macka o ch te:)



See you♥♥