MÅNDAG 7/12

  2009-12-07 / 22:54:02 / Allmänt /
Hejsan svejsan! Idag är det pappas födelsedag, grattis till min pappa fast han inte lever längre. Hurra hurra hurra hurra!



I dag blev det min efterlängtade operation, korsbandet.
Har sovit dåligt natten till idag, va lite nervös inför operation.
Jag börja dagen med att gå upp vid åtta tiden, ställde mig i duschen och tvättade mig med decutan, specialtvål inför operation. Man känner sig verkligen ren efteråt. Klädde på mig, satte på tv:n och väntade ut tiden.
Kvart i nio gick tåget. Framme i stan kvart över nio, ska vara på artrokliniken kl. halv tio. Ringde Tobbe på vägen dit o berätta att jag var lite nervös. Anmäler mig i receptionen och går ner till dagkirurgin, usch jobbigt. Får dom sexiga strumporna och sjukhusskjortan med öppningen fram, känner mig väldigt attraktiv hihihi.
Får en säng att ligga i och alvedon och en annan tablett mot illamående.
Ligger och läser en bok. Får kanyl i armvecket, trodde det skulle göra skit ont men ett stick och sen klart. Får dropp och antibiotika. Träffar både operationsläkaren och narkosläkaren, mycket trevliga människor:)

En stund innan operationen får jag lugnande i kanylen och narkosläkaren säger att det verkar snabbt, hm det gick några sekunder så blev jag helt varm i kroppen och lite hög... skön känsla hihi.

Sen blev jag inrullad på operationssalen, nej förresten jag fick gå in, la mig på operationsbordet och skämtade med narkosfolket. Riktigt roliga människor. Sen sprutade han i sömnmedel, sen blev det svart. Vakna sen men hade riktigt svårt att hålla ögonen öppna, lite skumt för så har det inte varit förrut. Men andra operationer så har jag nog sovit ut. Ville hem så fort som möjligt. Fick fika och sen träffde jag sjukgymnasten. Ringde Tobbe så han fick hämta mig. Kom hem vid fem tiden, la mig i soffan och sov lite oroligt. Vakna sen och värmde vitlöksbröd o köttsoppa, mm... gott. Nu är jag väldigt pigg men skulle behöva gå och lägga mig.

Sov gott.
Tack för mig <3<3<3




Din kommentar/åsikt/fråga:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Kontakt:

Din hemsida:

Kommentar:

WEBBDESIGN AV: Nicole Lagerkvist