sluta..

  2010-01-24 / 17:56:05 / Allmänt /
Det måste vara nåt fel på människan,gå runt runt,fan sätt dig ner fy fan och shilla!
Jag blir så nervös när han går runt runt och inte har nåt att göra. Snart går han och bastar.

I går blev jag väldigt ledsen på honom. Vi sitter hos vänner och pratar om snarkning,och han snarkar. Då säger han att han sårskorpor i näsan som är osaken till det fast det är svaljet,han måsta alltid ha en ursäkt och då skyller man på andra,typ mig, sårskorporna har han fått sen han träffa mig,ye right. Han har allergi och astma. Han skyller på mig och Niklas mer eller mindre. Han sitter och säger att vi inte har ,ja vad ska man säga,tänkt på att han är asmatiker,bullshit. Jag bytte till allergi tvättmedel när jag träffa honom, använde inga dofter, Niklas och jag byte kläder om vi varit med hund el katt och mycket mer, jävla skitsnack:/

Jag blir ledsen men han är som han är och kommer aldrig att ändra på sig så , ja det kanske inta är värt det längre men samtidigt så har man hoppet och tron uppe. Nu skiter vi i det.


Nu har jag träna en gång iallafall,dessa nig övningar är jättejobbiga o gör ont. Jag måste börja laga mat snart också,jag vill inte men mannen ska ju basta så jag har inte så mycket val.

Nu har jag vädrat munlädret,det känns bra,tur att det hjälper att skriva av sig. See you. Tack för mig ♥♥♥







maria

vad modig du är monica..! att våga prata så öppet om allt. jag känner igen dig från när vi var yngre, du har mycket temperament.. mycket känslor som måste ut!

2010-02-10 @ 17:41:56

Din kommentar/åsikt/fråga:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Kontakt:

Din hemsida:

Kommentar:

WEBBDESIGN AV: Nicole Lagerkvist