ur snabba cash..

  2010-02-04 / 17:47:50 / Allmänt /
Mrado var på till ett industriområde i Tullinge, i närheten av Bandidos huvudkvarter. Viktigt för Mrado vid den här typen av möten- att de inte sågs i Bandidos bunker. Måste vara neutral mark.
Han hade sovit som en hund i natt. Vaknat klockan halvfyra. Svettig. Äcklig. Lakanet vridit om sig själv. Minnesbilder av Lovisa. Lekandes på gården , i rummet , i soffan framför videon. Byggandes en snögubbe med en näsa gjord av hennes egna kritor. Sömnlösheten slitig. Whisky hjälpte inte. Slå på steron och lyssna på serbiska ballader funkade inte heller. Det gick att fungera okej med tre, fyra timmars sömn per natt några dagar i rad. Men inte veckor i rad. Han måste göra något åt sitt liv.
Tre dagar tidigare hade han snackat med en Bandidosmedlem. Bett honom lämna meddelande till Jonas Haakonsen, Bandidos ledare i Stockholm, att Mrado ville ha ett samtal om vissa delar av deras verksamhet. Lämna ett av sina mobilnummer. Två timmar senare: ett sms. En plats. Ett klockslag. Och: "Kom solo". Inget mer. Efter vad Mrado hört var det Haakonsens stil. Dramatiskt. Tog inga risker. Mrado tänkte: kom igen, det här är fan ingen spionthriller om kalla kriget.
Mrado hade träffat Haakonsen på Gangstagolfen förra året. Golfen, ett fantastiskt initiativ av en gammal OG-medlem. Alla som suttit två år eller mer och hade grönt kort var välkomna. Senaste året spelade de på Ulriksdals golfbana. Fyrtiotvå deltagare. Breda nackar och tatuerade underarmar in absurdum. Mrado kände sig liten i jämförelse. Hade varit det perfekta tillfället att diskutera marknadsuppdelning om Mrado haft uppdraget då, förutom att det säkert satt buggar i varenda tee, sandbunker och green.
Vad fanns att veta om Bandidos?.....................................

Ur boken snabba cash.



Din kommentar/åsikt/fråga:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Kontakt:

Din hemsida:

Kommentar:

WEBBDESIGN AV: Nicole Lagerkvist