ur snabba cash..

  2010-02-10 / 18:39:35 / Allmänt /
Nu har jag läst färdigt boken snabba cash,så här kommer det sista frängen..

En mapp innehöll mp3-or. Den tredje mappen: engelska fusktips till dataspelen. I den fjärde mappen fanns namn på torskarna, deras alias och lösenord. Minst trehundra namn. . Jorge ögnade igenom listan. Mest svennnar , men även turrar. Fahdi fanns med. Jorge kunde redan hans alias. Abdulkarim fanns med. Jet-set Carl fanns med. De andra namnen kände Jorge inte igen- måste kollas upp noggrannare. Potentiell guldgruva.
Nästa mapp: utkast på hemsidan där bordellen annoserade. Bilder på kvinnor. Textsnuttar. Telefonnummer. Jorge bläddrade igenom bilderna. Tjejer som poserade i kala rum med starkt ljus. Han hittade två bilder på Nadja. Utlämnad. Ensam. Sårbar. Listan på namn var bra. Bilderna på Nadja kändes jobbiga men inte knäckande. Jorge fattade att det var så det gick till i fnaskbranchen. Det var  innehållet i den sista mappen, en MPEG-fil, som fick honom att kräkas. Det sjukaste, vidrigaste, han sett. Den var fem minuter lång. Tillräckligt för att drömma mardrömmar i ett liv.
Filmens öppningsscen: ett rum, kallt ljus, ett bord.
Två män i rånarluvor släpade i en person med en tygpåse över huvudet. Av kroppen att döma var det en tjej. Den ena mannen: mörk läderjacka, bitig. Den andre: klädd i kostym. Båda talade serbiska. Tvingade upp tjejen på bordet. Bakbunden. Stretade emot så mycket hon kunde. Den store tog av henne tygpåsen. En söndergråtande tjej. Ljushårig, nordiskt utseende. Skrek på perfekt svenska: "Släpp mig, era svin!"Hon fortsatte vråla.........................

Det var allt. Läs boken den är riktigt bra.

Nu har jag börjat läsa aldrig fucka upp,också av Jens Lapidus


Det kommer komma episoder från denna bok också. See you♥♥



Din kommentar/åsikt/fråga:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Kontakt:

Din hemsida:

Kommentar:

WEBBDESIGN AV: Nicole Lagerkvist