torsdag

  2013-01-31 / 21:37:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jaha, vad har hänt idag??
Jo morgonen började med att jag fick gå upp halv sex, öppnad 6.20
Påklädningen å¨morgon sker alltid i badrummet, där är golvvärmen, så skönt. När jag står där inne så hör jag hur plutt vaknar och blir jätteledsen, eller lite panikgråt för han upptäcker att jag är borta bredvid honom, Tobbe försöker få honom att lugna sig men det går inte utan han klättrar ner från våran säng och öppnar sovrums dörren och springer till mig som står i hallen, min lilla plutt. Vet inte varför han är så men det är samma under kvällen eller natten när han vaknar att det bara är jag, det börjar bli lite jobbigt känslomässigt och det måste vara ännu jobbigare för plutt. Detta startade tror jag när jag började jobba eller redan innan kanske. Jag tror det blivit värre för min öppningstid så går jag upp så tidigt så han sover då och när han vaknar är jag borta, eller jag vet inte.
Han var lite så innan vi flyttade också, vad gör man??
Jaja.
Han fick vara med mig i badrummet, jag borstade tänderna och klädde på mig. Gjorde ordning välling och la han i våran säng sa hej då och pussa lite på honom, då funkar det.
Cyklade i regnet. Frukost klockan halv åtta, lite barn, vi har magsjuka just nu så väldigt många barn är hemma, den har inte kommit till oss än.men vi har istället influensan på våran avd.
 
I dag började vi med våra temagrupper, temat blir Astrid Lindgren, jag har dom yngsta barnen, få vad vi kan hitta på i Astrid Lindgrens värld :)
Vi hade åtta barn av femton :)
Varit en bra dag:)
 
Hämtade sonen på dagis och vi cyklade till träparken och gungade en stund, så tråkigt att bara åka hem jämt direkt. När vi kom hem så fick vi skotta lite vattten som ligger längsgångvägen och sanda så inte plutt halkar.
Pappa Torbjörn kom hem tidigt så han var kvar ute med plutt och jag förberedde maten.
 
Nu sover plutt och jag känner att det är dags själv att gå och nanna kudden, är skittrött och i morgon är det fredag!!!!!! Jag tror det räcker för idag :)
 
See you♥♥♥
 
 

ojoj

  2013-01-30 / 22:03:22 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Så är jag igen :) , vilket var tio dagar sen, ojoj.
Dagen började med att vi gick upp strax efter 7 i morse efter vällingfrukosten :) . Har sovit lite oroligt natten till idag, lite mardrömmar och så lät det som om taket ramlade in men det var snö som gled ner från taket, det lät jättehemskt :( . Kom till jobbet strax innan åtta, helt dyngsur, det regnde ju:/ . Fick även veta att det går magsjuka så väldigt många är sjuk på dom andra två avd, inte bra men men det går väl över det också. Jag har aldrig fått magsjuka på jobbet så vi får se:) . På våran avd fick vi sju barn, dom flesta sjuka i hosta och feber, har många föräldrar som ligger däckade av influensan, den brukar jag få varje år men än så länge inte, peppar peppar ta i trä :) . Avslutade jobbet runt halv fem, satte mig på cykeln för att hämta plutt som fick en lång dag idag. Vi kom hem och började förbereda middagen, potatisbullar, bacon, sylt och kokta grönsaker, mums :)
Pappa Torbjörn läste saga för plutt innan läggning och jag gjorde välling, en ny välling, nu ska vi testa sempers nattinatti från 6 mån, en blandning på havre och majs, få se hur det blir med den. Resten av kvällen har jag suttit just här, framför datan, kollat fejjan, kollat annat.
Och nu äntligen hamnade jag här, jippi.
Tittar även på realitiy serien tori och Dean, älskar den :)

Har även så mycket tankar och funderingar men känner att jag inte kan skriva det längre härm det togs ifrån mig vid ett tillfälle och jag behöver skriva, tar dey en annan gång, kanske :)

See you

vemdalen

  2013-01-15 / 22:29:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
nu är det vecka tre och det är semester, så skönt:)
Det är toppen att vara här trots kylan, har båda mina söner med mig, kan det bli bättre. Skriver lite nu, har lillebror i mobilen så jag är lite ofokuserad, prövar att skriva i morgon :)